Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 4

QUOTE(Olaiva @ 2011 07 06, 14:32)
na lietuvisku niekad neteko matyti aprasymu.juk schemos tai mezgeju bendrine kalba buna,tai viskas kaip ir aisku wink.gif

na taip, suprantu, kad paprastai neverčiama, schema kaip ir aiški būtų, bet nemezgusi puskarės, tai bandau perprasti nuo ko pradėti.
Ar teisingai suprantu, kad reikia pradeti uzmetus 369 akis ir paskui mezgti trumpom eilem iki schemos pradzios, o paskui pagal schema?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anny: 06 liepos 2011 - 15:34
QUOTE(anny @ 2011 07 06, 17:21)
na taip, suprantu, kad paprastai neverčiama, schema kaip ir aiški būtų, bet nemezgusi puskarės, tai bandau perprasti nuo ko pradėti.
Ar teisingai suprantu, kad reikia pradeti uzmetus 369 akis ir paskui mezgti trumpom eilem iki schemos pradzios, o paskui pagal schema?

ne ne megzti nuo schemos ir po to trumpos eiles, vargau ir as kol issiaiskinau, bet nera taip sunku kaip atrodo. sekmes
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2011 07 06, 15:44)
Mergaites, o kokia skara butu pati paprasciausia ir nesudetingiausia rasto prasme.Siaip ne taip issiaiskinau kaip pradedama pradzia blush2.gif Tai pradziai noretusi pacio paprasciausio varianto blush2.gif

šita skarikė

arba tam pačiam psl yra skara Kiri - lapukų raštas visai nesudėtingas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Radė: 06 liepos 2011 - 16:33
QUOTE(son @ 2011 07 06, 16:50)
ne ne megzti nuo schemos ir po to trumpos eiles, vargau ir as kol issiaiskinau, bet nera taip sunku kaip atrodo. sekmes

Ačiū smile.gif bandysiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Radė @ 2011 07 06, 18:32)
šita skarikė

arba tam pačiam psl yra skara Kiri - lapukų raštas visai nesudėtingas  mirksiukas.gif

aciu labai 4u.gif Kiri turbut bus kaip tik, reik imt virbalus ir bandyt, nes kitaip tai vien i schema ziurint smegenai blokuojas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Radė @ 2011 07 06, 17:32)
šita skarikė

arba tam pačiam psl yra skara Kiri - lapukų raštas visai nesudėtingas  mirksiukas.gif

Nuo tos ir aš pradėjau, tikrai geras variantas pradžiai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Esemesas: 06 liepos 2011 - 19:44
QUOTE(o-pa-pa @ 2011 07 06, 15:44)
Mergaites, o kokia skara butu pati paprasciausia ir nesudetingiausia rasto prasme.

man "pavasarinė banditė" labai lengvai ir greitai mezgėsi.
Atsakyti
Aciu mergaites 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif

Nors paaiškinimo dėl keleto ženklų mezgimo schemoje ir nesulaukiau ax.gif , bet noriu ir aš parodyti savo PIRMĄ skarą blush2.gif Ištąsiau šiek tiek kitaip nei originale, bet atrodo gyvai ne ką prasčiau. smile.gif

Per pečius 175 cm
per stuburą 87 cm
svoris 170 g
80 proc. vilnos 20 proc. akrilas kurita Atlas siūlai 3,5 dydžio virbalai Labai smagiai mezgėsi.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rusmenė @ 2011 07 13, 13:58)
Labai smagiai mezgėsi.

jeigu pirmoji tokia puiki, tai kokios sekančios bus? bigsmile.gif
Atsakyti
bandau sita, pradzia sunkoka, bet toliau smagu megsti biggrin.gif
My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo son: 13 liepos 2011 - 20:52
Pasirodysiu ir aš. Mano pirmoji gyvenime megzta skara, Aeolian, Jūsų teismui 4u.gif . Karoliukų nedėjau. Nors mezgiau mažąjį variantą, bet gavosi tikrai didelė - plotis per pečius apie 175 cm, per stuburą - apie 94 cm. Siūlai - Kid moheris su poliamidu . Sunaudojau apie 60 gramų ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauadsa: 13 liepos 2011 - 22:06