Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 4

Viskas gavosi, niu ir kaip as vakar nedasiprotejau smile.gif. bet vistiek dar noriu pakalusti Olaivos, kokio nr virbalais damezginejai tas "kvarbatkas" skarom? Mano siulas plonas, tai bandymuka mezgiau 2 nr., jei paemus storesnius virbalus, neatrodys akys istampytos labai g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2011 06 27, 09:57)
Viskas gavosi, niu ir kaip as vakar nedasiprotejau smile.gif. bet vistiek dar noriu pakalusti Olaivos, kokio nr virbalais damezginejai tas "kvarbatkas" skarom? Mano siulas plonas, tai bandymuka mezgiau 2 nr., jei paemus storesnius virbalus, neatrodys akys istampytos labai  g.gif

Olaiva mezgė 3,5 nr. virbalais mirksiukas.gif nes tokius ir man rekomendavo ax.gif

Pagrindą, tai jeigu suspaustai mezgi, tai nestoresnius, nei 2 nr imčiau ax.gif Jei laisvai - atitinkamai plonesnius rolleyes.gif
Atsakyti
jau atsake,kad su 3,5 nr mezgu kvarbatka.bet akis surenku ir 2 eiles pamezgu su riesiniu plonais virbalais wink.gif o paskui jau su 3,5mm wink.gif
Atsakyti
Niu ir kas, kad puse metų ir 3 temas nuo jūsų atsilikusi, bet pabaigiau šiandien savo "Alionos" skarą smile.gif Kokia arklinė gavosi, ir gerai. Einu dabar skalbti ir smaigstyti.
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2011 06 27, 16:58)
Niu ir kas, kad puse metų ir 3 temas nuo jūsų atsilikusi, bet pabaigiau šiandien savo "Alionos" skarą  smile.gif  Kokia arklinė gavosi, ir gerai. Einu dabar skalbti ir smaigstyti.

biggrin.gif
lauksim ryt vaizdu bigsmile.gif
Atsakyti
Aš ją taip nuo dūšios ištempiau, tai dydis gavosi oho ho. Nematavau, bet per vidurį gerokai virš metro, o ilgoji dalis per visą adijalo plotį blink.gif Kaži, ar gerai taip ištempti? Sesė padarė derančią sagę prie jos, tai rodyti norėčiau visą vaizdą. Tik nežinau, ar iškentėsiu, nes tą sagę pasiimsiu tik penktadienį
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2011 06 27, 20:55)
Tik nežinau, ar iškentėsiu, nes tą sagę pasiimsiu tik penktadienį

nekentėk, nes tiek dienų neišlauksim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2011 06 26, 22:17)

as šitą naudoju.bet kad paskui manes kokia reklama neapkaltintu doh.gif

Ačiū 4u.gif Kiek skarutei sumezgat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Esemesas @ 2011 06 27, 21:48)
Ačiū  4u.gif Kiek skarutei sumezgat?  ax.gif

beveik 100 gr cool.gif
Atsakyti
QUOTE(son @ 2011 06 27, 07:11)
skaros dvynes, viena -man, kita brolio zmonai
user posted image
user posted image

O kaip mezgasi sios skaros, irgi pradedant nuo triju akiu ar kaip? nes kaip matau cia nera tos vidurines akies.

Nusipirkau zurnala "mocherio skaros", kiek groziu ten, bet baisiai jau dideles, jei ka domins galesiu nufotkinti (skenerio neturiu) ir ideti cia. Nors manau toms kas daug skaru numezge ne naujiena bus. nors tokiu nemaciau numegztu, na tokiais rastais.
Bandysiu ir as skara megzti, is tokios neaiskios kilmes siulu, jie tokie plonyciai, tokie lyk silkiniai, tokie blizgus is saves.
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2011 07 03, 18:14)
O kaip mezgasi sios skaros, irgi pradedant nuo triju akiu ar kaip? nes kaip matau cia nera tos vidurines akies.
Nusipirkau zurnala "mocherio skaros", kiek groziu ten, bet baisiai jau dideles, jei ka domins galesiu nufotkinti (skenerio neturiu) ir ideti cia. Nors manau toms kas daug skaru numezge ne naujiena bus. nors tokiu nemaciau numegztu, na tokiais rastais.
Bandysiu ir as skara megzti, is tokios  neaiskios kilmes siulu, jie tokie plonyciai, tokie lyk silkiniai,  tokie blizgus is saves.

mezgasi nuo rasto t.y. nuo 307a.(siai skarai) siulai " Roma"Virdzinijos vilna
Atsakyti
Niu va, pagaliau parodysiu savo "Alionos" skarą. Dabar tik prisiruošiau nufotkyt ax.gif
user posted image

Siūlai Angora 2, vienas matkiukas + dar dviem eilėm smile.gif Sakyčiau, už 9 Lt gaunasi gana prabangi dovana
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naiste777: 04 liepos 2011 - 14:38