Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 4

dar viena biggrin.gif tokia pati,tik spalvyte mano megstama wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2011 06 20, 10:38)

spalva tai tikrai thumbup.gif
o pagrinda gal masina mezgi g.gif nes skaros viena po kitos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Radė @ 2011 06 20, 10:01)
spalva tai tikrai  thumbup.gif
o pagrinda gal masina mezgi  g.gif  nes skaros viena po kitos  bigsmile.gif

taip,masina lygiaja dali nubruzinu,nes rankom labai jau man nuobodu lygiai narplioti...
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2011 06 17, 13:27)
tingines skarele su 1 echo flower motyvu biggrin.gif mezgiau masina lygiaja dali.megzta dovanai,bet jauciu,kad ir sau kazko tokio minimalistinio uzsimaniau bigsmile.gif

QUOTE(Olaiva @ 2011 06 20, 08:38)

Labai grazu, parasta, be jokiu bribumbasu. patinka man tokie neperkrauti darbai.
gal butu galima pamatyti visa sakros dydi? kokio ji dydzio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamkaa: 21 birželio 2011 - 07:04
Labas rytas merginos 4u.gif fantastiški darbai wub.gif norėjau jūsų patarimo. Mezgu Haruni skarą, a schemą baigiau, pradėjau megzti b, bet nesigauna pagal raštą sad.gif A schemą baigiau 11 pilnų lapelių + dvyliktas pusinis. Pradedu daryti pirmąją B schemos eilę ir raštas neatitinka. Gal aš schemos nesuprantu. Ką reiškia spalvos schemoje, nes su rusų kalba nedraugauju? blush2.gif Tad klausimas pirmą eilę reikia daryti visą, ar tik kur geltona? smile.gif Nežinau ar kas supratot ką aš noriu pasakyti blush2.gif
Atsakyti
vasarine skara is banbuko siulu ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2011 06 21, 07:03)
Labai grazu, parasta, be jokiu bribumbasu. patinka man tokie neperkrauti darbai.
gal butu galima pamatyti visa sakros dydi? kokio ji dydzio?

ilgis jos 1.5 m*35 cm placiausioj vietoj
foto baisuokliska,nelyginta,bet forma matosi

user posted image
Atsakyti
Olaiva, didelis aciu uz foto. Bandusiu ir as tokia paprastai grazia nusimegzti, tik megsiu rankomis, nes tas kur jus cia visos mezgate grazias su rastai ne mano rankom.
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2011 06 23, 07:15)
Olaiva, didelis aciu uz foto. Bandusiu ir as tokia paprastai grazia nusimegzti, tik megsiu rankomis, nes tas kur jus cia visos mezgate grazias su rastai ne mano rankom.

zinok nieko ten labai sudetingo.kai yra labai didelis noras,tai ir gaunasi biggrin.gif pirmoj temoj yra skaru pradzia,viskas labai aiskiai parodyta,kaip nuo keliu pyneliu viska pradeti mirksiukas.gif pabandyk wink.gif
Atsakyti
Sveikos.
Pradėjau šiandien Aeolian skarą. Ir turiu tokį neprotingą klausimą. Gal jau ir aptarėt, bet skaityt visas temas, kur labai daug bla bla bla, neturiu nei laiko, nei noro. Tai va, noriu aš atsispausdint schemas, bet jos man netelpa į lapą, ką daryt? Nes sėdėt prie kompo, kol išmegsiu eilę po Agavos nieks man neleis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2011 06 23, 23:31)
Sveikos.
Pradėjau šiandien Aeolian skarą. Ir turiu tokį neprotingą klausimą. Gal jau ir aptarėt, bet skaityt visas temas, kur labai daug bla bla bla, neturiu nei laiko, nei noro. Tai va, noriu aš atsispausdint schemas, bet jos man netelpa į lapą, ką daryt? Nes sėdėt prie kompo, kol išmegsiu eilę po Agavos nieks man neleis  smile.gif

tai čia jau kažkas su spausdintuvo nustatymais netvarkoj g.gif arba gal visas schemas į vieną lapą noras sudėt g.gif
Atsakyti
Jetus, net nepatogu blush2.gif Vieną paukščiuką reikėjo nuimt doh.gif teisingai žmonės sako, rytas už vakarą protingesnis biggrin.gif Einu dabar ramiai megzti
Atsakyti