dar viena tokia pati,tik spalvyte mano megstama
QUOTE(Olaiva @ 2011 06 20, 10:38)
spalva tai tikrai
o pagrinda gal masina mezgi nes skaros viena po kitos
QUOTE(-Radė @ 2011 06 20, 10:01)
taip,masina lygiaja dali nubruzinu,nes rankom labai jau man nuobodu lygiai narplioti...
QUOTE(Olaiva @ 2011 06 17, 13:27)
tingines skarele su 1 echo flower motyvu mezgiau masina lygiaja dali.megzta dovanai,bet jauciu,kad ir sau kazko tokio minimalistinio uzsimaniau
QUOTE(Olaiva @ 2011 06 20, 08:38)
dar viena tokia pati,tik spalvyte mano megstama
Labai grazu, parasta, be jokiu bribumbasu. patinka man tokie neperkrauti darbai.
gal butu galima pamatyti visa sakros dydi? kokio ji dydzio?
Labas rytas merginos fantastiški darbai norėjau jūsų patarimo. Mezgu Haruni skarą, a schemą baigiau, pradėjau megzti b, bet nesigauna pagal raštą A schemą baigiau 11 pilnų lapelių + dvyliktas pusinis. Pradedu daryti pirmąją B schemos eilę ir raštas neatitinka. Gal aš schemos nesuprantu. Ką reiškia spalvos schemoje, nes su rusų kalba nedraugauju? Tad klausimas pirmą eilę reikia daryti visą, ar tik kur geltona? Nežinau ar kas supratot ką aš noriu pasakyti
vasarine skara is banbuko siulu
QUOTE(mamkaa @ 2011 06 21, 07:03)
Labai grazu, parasta, be jokiu bribumbasu. patinka man tokie neperkrauti darbai.
ilgis jos 1.5 m*35 cm placiausioj vietoj
foto baisuokliska,nelyginta,bet forma matosi
Olaiva, didelis aciu uz foto. Bandusiu ir as tokia paprastai grazia nusimegzti, tik megsiu rankomis, nes tas kur jus cia visos mezgate grazias su rastai ne mano rankom.
QUOTE(mamkaa @ 2011 06 23, 07:15)
Olaiva, didelis aciu uz foto. Bandusiu ir as tokia paprastai grazia nusimegzti, tik megsiu rankomis, nes tas kur jus cia visos mezgate grazias su rastai ne mano rankom.
zinok nieko ten labai sudetingo.kai yra labai didelis noras,tai ir gaunasi pirmoj temoj yra skaru pradzia,viskas labai aiskiai parodyta,kaip nuo keliu pyneliu viska pradeti pabandyk
Sveikos.
Pradėjau šiandien Aeolian skarą. Ir turiu tokį neprotingą klausimą. Gal jau ir aptarėt, bet skaityt visas temas, kur labai daug bla bla bla, neturiu nei laiko, nei noro. Tai va, noriu aš atsispausdint schemas, bet jos man netelpa į lapą, ką daryt? Nes sėdėt prie kompo, kol išmegsiu eilę po Agavos nieks man neleis
Pradėjau šiandien Aeolian skarą. Ir turiu tokį neprotingą klausimą. Gal jau ir aptarėt, bet skaityt visas temas, kur labai daug bla bla bla, neturiu nei laiko, nei noro. Tai va, noriu aš atsispausdint schemas, bet jos man netelpa į lapą, ką daryt? Nes sėdėt prie kompo, kol išmegsiu eilę po Agavos nieks man neleis
QUOTE(naiste777 @ 2011 06 23, 23:31)
Sveikos.
tai čia jau kažkas su spausdintuvo nustatymais netvarkoj arba gal visas schemas į vieną lapą noras sudėt
Jetus, net nepatogu Vieną paukščiuką reikėjo nuimt teisingai žmonės sako, rytas už vakarą protingesnis Einu dabar ramiai megzti