Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 4

QUOTE(tarskaliukas @ 2011 03 28, 17:59)
Turėjau daug laisvo laiko ax.gif .Tik va mano foto tai ne kokios kokybės... blush2.gif Fotoaparatas neinstaliuotas,laidas namie,o aš komandiruotėj verysad.gif Taigi fotografuota telefonu.
user posted image
user posted image
Kadangi nebuvo kada važiuoti siūlų pirkt,teko tenkintis tuo,ką turėjau lotuliukas.gif

man kazkas c shemoje neiseina,lieka akiu,turiu akiu 225,gal tarskaliukas patars kazka smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Mano skara smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tarskaliukas @ 2011 04 07, 22:56)
Na va kaip gražiai ir greit gavosi  thumbup.gif .Net neįtartum kad pirma skara schmoll.gif !Kartais sveika supykti  lotuliukas.gif

uzkabino mezgimas skaru, gal turit kokiu dar schemu
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2011 04 10, 18:28)
man kazkas c shemoje neiseina,lieka akiu,turiu akiu 225,gal tarskaliukas patars kazka smile.gif  blush2.gif

nereikia jau radau viska smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2011 04 11, 15:31)
nereikia jau radau viska smile.gif

kazkaip sustojo mezgimas g.gif
Atsakyti
Idedu savo skaras. kaip uzsikabliavau ,mezgu jau trecia.
user posted image
user posted image
pirma is mocheros antroji is vilnos.Tik spalvos kazko netikros g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrara: 14 balandžio 2011 - 07:48
QUOTE(tarskaliukas @ 2011 03 28, 18:59)
Turėjau daug laisvo laiko ax.gif .Tik va mano foto tai ne kokios kokybės... blush2.gif Fotoaparatas neinstaliuotas,laidas namie,o aš komandiruotėj verysad.gif Taigi fotografuota telefonu.
user posted image
Kadangi nebuvo kada važiuoti siūlų pirkt,teko tenkintis tuo,ką turėjau lotuliukas.gif

as ir sia skara pradejau megzt, bandau is kidmocheros, nes ne sau mezgu, tai kokius siulus dave is tokiu ir bandau, grazi ji man, siandien pradejau, tai A schema i pabaiga, kol kas viskas sekmingai, veliau bus matyt kaip man ji seksis, bandau 3 nr virbalais megzt, nes kai lokio peda dar mezgas, tai nenoriu labai dideliu skyliu, na tikiuos ir toliau viskas vyks sekmingai kaip iki siol, nes ardymui nelabai turiu laiko, turiu max gera savaite pabaigimui
Atsakyti
QUOTE(son @ 2011 04 13, 18:29)
kazkaip sustojo mezgimas g.gif

nesustojo mezgimas,yra numegzta,bet niekaip neturiu laiko ja sutvarkyt blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
sveikos gyvos skaru myletojos 4u.gif

atnesu krasciuka linines Echo flower ax.gif
user posted image

krasciuka "nusiziurejau" nuo kazkurios mezgejeles blush2.gif Liniukos, berods ax.gif
Atsakyti
Radė, labai jau graži Echo flower thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zifara: 16 balandžio 2011 - 18:14
Sveikos, po kleiu menesiu pertraukos buvau sumasciu grizt pries skaru... Vasarai norejau linines. Issirinkau Echo Flower, bet pradejus B dali, kur ir blogoj pusej reikia rasta megzt, atidejau i sali doh.gif kazkaip nelabai smagiai mezgesi unsure.gif gal dar nesubrendau. Teks rinktis kokia kita skara. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2011 04 17, 08:51)
Sveikos, po kleiu menesiu pertraukos buvau sumasciu grizt pries skaru... Vasarai norejau linines. Issirinkau Echo Flower, bet pradejus B dali, kur ir blogoj pusej reikia rasta megzt, atidejau i sali  doh.gif  kazkaip nelabai smagiai mezgesi  unsure.gif  gal dar nesubrendau. Teks rinktis kokia kita skara.  ax.gif

tu čia gal apie percy? o tai echo flower nėra nei B dalies, nei reikia megzt iš blogos pusės raštą g.gif
Atsakyti