Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 4

QUOTE(rnikole @ 2011 03 26, 18:42)
siandien isardziau visa B schema, nes kazko netaip gaunasi (labai dideles skyles, matyt netaip sumezgu is blogos puses akis  4u.gif

tarskaliukas kaip sekasi megzti skara?

verysad.gif tai gal per laisvai siūlas eina?...
O aš jau C schemą pradėjau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tarskaliukas @ 2011 03 26, 20:35)
O aš jau C schemą pradėjau  ax.gif

oho kokia tu greita, nieko dasivysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tarskaliukas @ 2011 03 26, 20:35)
O aš jau C schemą pradėjau  ax.gif

o kiek kartu kartojai B schema?
Atsakyti
QUOTE(rnikole @ 2011 03 27, 18:01)

Du kartus smile.gif
Atsakyti
Labai reikia pagalbos! Gal kuri mezgėt pusskarę? Gal galėtumėt paaiškinti kaip ten tas eiles mažint? Skaitau, skaitau pas rusaites, bet niekaip neįkertu kaip ten ką daryt doh.gif
Dedu rusišką paaiškinimą, gal kas padėtų 4u.gif
http://photofile.ru/...338/full_image/
Atsakyti
QUOTE(rnikole @ 2011 03 27, 18:01)

Na,pagaliau baigiau karsta.gif .Tik plausiu tai jau tik ryt smile.gif .O kaip rnikole einasi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tarskaliukas @ 2011 03 28, 00:47)
Na,pagaliau baigiau  karsta.gif .Tik plausiu tai jau tik ryt smile.gif .O kaip rnikole einasi? 4u.gif

oho kokia tu greita, saunuole thumbup.gif as tai ipusejau Bschema antra karta, tai dar bus visa C likus, prasidejo darbeliai tai tikiuosi kad per savaite vakarais pabaigsiu blush2.gif lauksim foto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rnikole: 28 kovo 2011 - 10:28
QUOTE(rnikole @ 2011 03 28, 10:25)
oho kokia tu greita, saunuole  thumbup.gif  as tai ipusejau Bschema antra karta, tai dar bus visa C likus, prasidejo darbeliai tai tikiuosi kad per savaite vakarais pabaigsiu  blush2.gif  lauksim foto smile.gif

Turėjau daug laisvo laiko ax.gif .Tik va mano foto tai ne kokios kokybės... blush2.gif Fotoaparatas neinstaliuotas,laidas namie,o aš komandiruotėj verysad.gif Taigi fotografuota telefonu.
user posted image
user posted image
Kadangi nebuvo kada važiuoti siūlų pirkt,teko tenkintis tuo,ką turėjau lotuliukas.gif
Atsakyti
tarskaliukas , koks grožis skaros wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rubinuolė @ 2011 03 28, 19:48)
tarskaliukas , koks grožis skaros  wub.gif

AČIŪ ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tarskaliukas @ 2011 03 28, 17:59)
Turėjau daug laisvo laiko ax.gif .Tik va mano foto tai ne kokios kokybės... blush2.gif Fotoaparatas neinstaliuotas,laidas namie,o aš komandiruotėj verysad.gif Taigi fotografuota telefonu.

vaje koks grozis thumbup.gif ir spalva kokia grazi smile.gif kokie cia siulai? ir gan didele gavosi smile.gif as jau pabaigiau B schemute ir norejau paklausti kas ten per juodi taskai? kaip jie mezgasi? rolleyes.gif
Atsakyti
SOS padekite
pradejau megzti gail skara kazkas nesigauna doh.gif numezgu 37 eiles nuo kurios tada pradeti?
http://knitting-club...gail-shawl.html
Atsakyti