Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 4

QUOTE(rnikole @ 2011 03 23, 23:23)
na mezgiau 6 kartus nes pasiskaiciavau pagal nuotrauka kiek ten tu lapeliu, o pagal ja atrodo kad 6.  tai va dabar mezgiau B schemos 0-ine eilute iki vidurines akies ir man iki jos lieka neismegztos 4 akys.
Papildyta:
nelabai suprantu rusiskai tai man suku pagal aprasyma  blush2.gif

Pabandykit paskaičiuoti kaip gaunasi mezgant ne nuo nulinės o nuo 5-os eilutės.Nes aprašyme nuo 5-os.
Atsakyti
QUOTE(tarskaliukas @ 2011 03 24, 00:24)
Pabandykit paskaičiuoti kaip gaunasi mezgant ne nuo nulinės o nuo 5-os eilutės.Nes aprašyme nuo 5-os.

ok pameginsiu nuo jos megzti
Atsakyti
QUOTE(rnikole @ 2011 03 23, 23:30)
ok pameginsiu nuo jos megzti

Palaukit truputį...O kaip jums sekėsi perėjimas nuo tos pirmosios schemos?Man kažkaip neaišku su ta A schema...Nes ji baigiasi vienokiu akių skaičiumi,o B 5-a eilė kitokiu...Bet pradėt tai tikrai nuo 5-os...Tuoj,nagrinėju toliau...
Atsakyti
o dievuleliau jus tikras auksas, akis i aki issimezge, dekui jums labai labai bis.gif clap_1.gif
Papildyta:
QUOTE(tarskaliukas @ 2011 03 24, 00:35)
Palaukit truputį...O kaip jums sekėsi perėjimas nuo tos pirmosios schemos?Man kažkaip neaišku su ta A schema...Nes ji baigiasi vienokiu akių skaičiumi,o B 5-a eilė kitokiu...Bet pradėt tai tikrai nuo 5-os...Tuoj,nagrinėju toliau...

jus kalbat apie start chart? tai ten kaip yra a schemos tas pirmas lapelis ir labai gerai perejimas pavyko ismezgiau visa set up chart ir is karto A tai akis i aki, odabar pavyko ir i B izengti smile.gif siaip esu girdejus kad ta lokio peda tai kietas riesutelis jei pavyks man ji iveikti ir daugiau darbeliu pritaikysiu, jetus kaip faina, gelesiu ramei miegoti aciuks.gif
Papildyta:
o dar tada turiu klausima 6 eile megzti kaip bloga puse, na isvirkscias akis tik su rastu ar turiu megzti kaip gera puse? blink.gif
Papildyta:
nu jo reikia blogom akim.
Atsakyti
QUOTE(rnikole @ 2011 03 23, 23:50)
o dievuleliau jus tikras auksas, akis i aki issimezge, dekui jums labai labai bis.gif  clap_1.gif
Papildyta:
jus kalbat apie start chart? tai ten kaip yra a schemos tas pirmas lapelis ir labai gerai perejimas pavyko ismezgiau visa set up chart ir is karto A tai akis i aki, odabar pavyko ir i B izengti smile.gif siaip esu girdejus kad ta lokio peda tai kietas riesutelis jei pavyks man ji iveikti ir daugiau darbeliu pritaikysiu, jetus kaip faina, gelesiu ramei miegoti  aciuks.gif
Papildyta:
o dar tada turiu klausima 6 eile megzti kaip bloga puse, na isvirkscias akis tik su rastu ar turiu megzti kaip gera puse? blink.gif

Labai smagu,kad gavosi drinks_cheers.gif .Aš jau kitus virbalus nubėgau atsinešti,ruošiausi pvz.prasimegzti mirksiukas.gif Žiūrint į skarą,tai akys gerojoje pusėje gerosios,vadinasi 6-ą eilutę mezgate išv.akimis tik su raštu smile.gif .Prisipažinsiu,aš dar to rašto nebandžiusi... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tarskaliukas @ 2011 03 24, 00:59)
Labai smagu,kad gavosi  drinks_cheers.gif .Aš jau kitus virbalus nubėgau atsinešti,ruošiausi pvz.prasimegzti  mirksiukas.gif Žiūrint į skarą,tai akys gerojoje pusėje gerosios,vadinasi 6-ą eilutę mezgate išv.akimis tik su raštu smile.gif .Prisipažinsiu,aš dar to rašto nebandžiusi... blush2.gif

tai cia ir mano pirmas bandymas, nemegztu pavyzdeliu tad mezgu is karto, parasykit kaip sekesi jums sitas rastelis o as keliauju i lovyte ryt i darba, dabar tai bent ramei miegosi, nes kitaip gulesiu ir neduos ramybes mintys kaip ten turejo buti, aciu jums dar karta aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(tarskaliukas @ 2011 03 24, 00:35)

vakar kai atsiguliau dar pamasciau apie jusu ta pasakyma del a schemos kad megzti 4 kartus tai va siandien pasiziurejau tai taip ir gaunasi, nes is set up gauname 2 lapelius tai A schema ir reikia kartoti 4 kartus ir reziume gaunasi 6 lapeliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rnikole @ 2011 03 24, 00:08)
tai cia ir mano pirmas bandymas, nemegztu pavyzdeliu tad mezgu is karto, parasykit kaip sekesi jums sitas rastelis o as keliauju i lovyte ryt i darba, dabar tai bent ramei miegosi, nes kitaip gulesiu ir neduos ramybes mintys kaip ten turejo buti, aciu jums dar karta aciuks.gif

Labas rytas!Kaip suprantu,miegojot ramiai biggrin.gif .Aš pavyzdžių megzti irgi nemėgstu,taigi ir vakar,pamačiusi jūsų žinutę,kad viskas gavosi,padėjau virbalus į šoną rolleyes.gif .Tik va miegojau nelabai ramiai...o prabudusi nusprendžiau-jungiuosi prie jūsų 4u.gif .Dviese smagiau ir aiškiau gal bus mirksiukas.gif Va tik pabaigsiu palaidinukę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tarskaliukas @ 2011 03 24, 09:18)
Labas rytas!Kaip suprantu,miegojot ramiai  biggrin.gif .Aš pavyzdžių megzti irgi nemėgstu,taigi ir vakar,pamačiusi jūsų žinutę,kad viskas gavosi,padėjau virbalus į šoną rolleyes.gif .Tik va miegojau nelabai ramiai...o prabudusi nusprendžiau-jungiuosi prie jūsų 4u.gif .Dviese smagiau ir aiškiau gal bus mirksiukas.gif Va tik pabaigsiu palaidinukę smile.gif

oi kaip smagu thumbup.gif tai zinoma kad dviese smagiau dar ir dar kas nors prisijungs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rnikole @ 2011 03 24, 09:40)
oi kaip smagu thumbup.gif  tai zinoma kad dviese smagiau dar ir dar kas nors prisijungs smile.gif

Aš jau startavau šiandien mirksiukas.gif Tik kur mano įkvėpėja dingo? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(tarskaliukas @ 2011 03 24, 22:42)
Aš jau startavau šiandien  mirksiukas.gif Tik kur mano įkvėpėja dingo? blink.gif

vakar buvau gimtadieni tad gryom velai ir nieko nepamezgiau, siandien po darbo kibsiu i skara toliau smile.gif
Atsakyti
siandien isardziau visa B schema, nes kazko netaip gaunasi (labai dideles skyles, matyt netaip sumezgu is blogos puses akis 4u.gif

tarskaliukas kaip sekasi megzti skara?
Atsakyti