Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 4

Labas darbštuolytės 4u.gif .Niekada nemegzdavau skarų,bet netyčia užklydau pas jus ir...rezultatas „babuška“

user posted image

Ačiū už įkvėpimą 4u.gif
Atsakyti
ka tik baigta user posted image
Atsakyti
vau,na ir groziai pas jus numegzti..... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
kazkaip ir man kilo noras kokia nusimegzti....patarkit kokie siuliukai geriausiai tiktu tokiam groziui megzti g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(onaa @ 2011 03 22, 17:27)
vau,na ir groziai pas jus numegzti.....  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif 
kazkaip ir man kilo noras kokia nusimegzti....patarkit kokie siuliukai geriausiai tiktu tokiam groziui megzti  g.gif  blush2.gif

Aš mezgiau iš plonos virdžinijos vilnos „Roma“, 100g-750m. ax.gif
Atsakyti
Tarškaliuk, tiesiog puiku. Spalvytė superinė.
Linaule, giriu dar kartą.
Atsakyti
QUOTE(viosim @ 2011 03 22, 22:19)
Tarškaliuk, tiesiog puiku. Spalvytė superinė.
Linaule, giriu dar kartą.

Ačiū... ax.gif Bijau,kad tik nebūčiau užsikrėtus...O vaistų,kiek skaitinėjau jūsų temą,tai nėra lotuliukas.gif
Atsakyti
mergaites ,gal kuri turi sios skaros aprasyma?user posted image
Atsakyti
sveikos merginos,labai grazios jusu skaros, noreciau konsultacijos del Percy skaros
http://knitting-club...ercy-shawl.html dabar pradejau megzti ta schemute kur is abieju pusiu bet man iki vidurio nesigauna ismegzti tinkamai arba akiu truksta arba per mazai, tad turiu keleta klausimu:
1. ar turi reiksmes A scemos lapeliu skaicius jis turi buti porinis ar neporinis
2. B schemos 0 eilute tai A schemos eile kur turi buti mezgama tik blogom akim?

dekui uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rnikole: 23 kovo 2011 - 22:34
QUOTE(rnikole @ 2011 03 23, 22:33)
sveikos merginos,labai grazios jusu skaros, noreciau konsultacijos del Percy skaros
http://knitting-club...ercy-shawl.html  dabar pradejau megzti ta schemute kur is abieju pusiu bet man iki vidurio nesigauna ismegzti tinkamai arba akiu truksta arba per mazai, tad turiu keleta klausimu:
1. ar turi reiksmes A scemos lapeliu skaicius jis turi buti porinis ar neporinis
2. B schemos 0 eilute tai A schemos eile kur turi buti mezgama tik blogom akim?

dekui uz atsakymus smile.gif

Šios skaros nemezgiau,bet bandysiu pakonsultuot.Jei gerai suprantu,tai
1.A schemoje lapelių skaičius turi būti porinis.
2.B schema-tai lokio pėdos raštas,kuris mezgamas iš abiejų pusių,t.y.ir išvirkščiojoj mezginio pusėje mezgamas raštas,ne išvirkščios akys,kaip įprasta.Aprašyme rašoma,kad schemą B galima kartoti nuo 1 iki N kartų,priklausomai nuo norimo skaros dydžio.Tai vienas iš mažiau mėgstamų raštų,kiek supratau skaitinėdama forumuose.Kantrybės 4u.gif .Lauksim rezultato ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tarskaliukas @ 2011 03 23, 23:52)
Šios skaros nemezgiau,bet bandysiu pakonsultuot.Jei gerai suprantu,tai
1.A schemoje lapelių skaičius turi būti porinis.
2.B schema-tai lokio pėdos raštas,kuris mezgamas iš abiejų pusių,t.y.ir išvirkščiojoj mezginio pusėje mezgamas raštas,ne išvirkščios akys,kaip įprasta.Aprašyme rašoma,kad schemą B galima kartoti nuo 1 iki N kartų,priklausomai nuo norimo skaros dydžio.Tai vienas iš mažiau mėgstamų raštų,kiek supratau skaitinėdama forumuose.Kantrybės 4u.gif .Lauksim rezultato ax.gif

tai as suprantu kad B schema mezgama is abieju pusiu, bet man neina pereiti nuo A scemos prie B. numezgiau 6 lapelius A schemos ir B pradejau (ar gerai gaunasi visad ziuriu iki vidurio) ir iki to vidurio niekaip negaliu prieiti tinkamai, vis lieka akiu. tai sakau gal kazka netaip darau, nu reiks dar karta meginti g.gif
Atsakyti
QUOTE(rnikole @ 2011 03 23, 22:58)
tai as suprantu kad B schema mezgama is abieju pusiu, bet man neina pereiti nuo A scemos prie B.  numezgiau 6 lapelius A schemos ir B pradejau (ar gerai gaunasi visad ziuriu iki vidurio) ir iki to vidurio niekaip negaliu prieiti tinkamai, vis lieka akiu. tai sakau gal kazka netaip darau, nu reiks dar karta meginti  g.gif

Aprašyme rašoma,kad schema A visada mezgama 4 kartus.O jūs kiek kartų mezgėt?Ir perėjimas iš A į B yra ne nuo 0 eilutės,o nuo 5.Čia pagal aprašymą.Bandysiu panagrinėti dabar schemas.Jei ką-rašykit! ax.gif
Atsakyti
na mezgiau 6 kartus nes pasiskaiciavau pagal nuotrauka kiek ten tu lapeliu, o pagal ja atrodo kad 6. tai va dabar mezgiau B schemos 0-ine eilute iki vidurines akies ir man iki jos lieka neismegztos 4 akys.
Papildyta:
QUOTE(tarskaliukas @ 2011 03 24, 00:12)
Aprašyme rašoma,kad schema A visada mezgama 4 kartus.O jūs kiek kartų mezgėt?Ir perėjimas iš A į B yra ne nuo 0 eilutės,o nuo 5.Čia pagal aprašymą.Bandysiu panagrinėti dabar schemas.Jei ką-rašykit!  ax.gif

nelabai suprantu rusiskai tai man suku pagal aprasyma blush2.gif
Atsakyti