Labas rytas, mezgėjėlės !
Ar esate kuri mezgusi skarą ALOS SODAI (taip iš rusų k. išsiverčiau pažodžiui) ?
QUOTE(serbentėlė @ 2011 03 17, 00:52)
Januse, puikūs darbeliai, tikra šaunuolė !
O kokie skarų pavadinimai ir kur jų mezgimo nuorodos?
Aš tik Harumą moku megzti(jau tris esu dovanų numezgusi). Tai gal ir tokios įšeitų?
O kokie skarų pavadinimai ir kur jų mezgimo nuorodos?
Aš tik Harumą moku megzti(jau tris esu dovanų numezgusi). Tai gal ir tokios įšeitų?
Serbentėle - čia AEOLIANA. pačioje poirmoje temukėje yra išsamus jos aprašymas. Kadangi aš nuo jos pradėjau skarų mezgimą - tai galiu pasakyt, kad nėra jinai tokia baisi, kaip atrodo pamačius schemų gausybę. Dabar bandau Haruni megzt.
Pasirodo, kad mes dabar tiesiog keičiamės skaromis. Tu megsi Harumą, o aš galvoju apie Aeolianą. Kai buvau jau parašiusi žinutę, tai susiradau ir aš tą skaros schemą, bet... ji man pasirodė labai sudėtinga (?) ten tiek daug schemos dalių, kad kažin ar aš įveiksiu. Man kažkaip įstrigo ALOS SODAI skara, bet peržvelgus raštus ir aprašymą, iškilo klausimų. Tai dabar ir blaškausi, kurią noriu pirmiausia megzti. Nemezgusi tU tos ALOS SODAI?
Nejau ta Aeolina tokia nesudėtinga? Kiek išsimezgė siūlų?
QUOTE(serbentėlė @ 2011 03 17, 12:41)
Pasirodo, kad mes dabar tiesiog keičiamės skaromis. Tu megsi Harumą, o aš galvoju apie Aeolianą. Kai buvau jau parašiusi žinutę, tai susiradau ir aš tą skaros schemą, bet... ji man pasirodė labai sudėtinga (?) ten tiek daug schemos dalių, kad kažin ar aš įveiksiu. Man kažkaip įstrigo ALOS SODAI skara, bet peržvelgus raštus ir aprašymą, iškilo klausimų. Tai dabar ir blaškausi, kurią noriu pirmiausia megzti. Nemezgusi tU tos ALOS SODAI?
Mezgiau Alos sodus, visai nesunkiai mezgasi, daug lengviau nei Aeolian
QUOTE(Knifofija @ 2011 03 17, 15:22)
Mezgiau Alos sodus, visai nesunkiai mezgasi,
labai grazu
gal kuri mezgete ANTONIA skara?nelabai suprantu rusiskai,ka reiskiatoks zenkliukas V ????gal kas galetumete pasakyti
QUOTE(kribut @ 2011 03 17, 17:27)
Mezgiau Alos sodus, visai nesunkiai mezgasi, daug lengviau nei Aeolian
labai grazu
gal galima schemute gauti?
labai grazu
gal galima schemute gauti?
http://knitting-club...en-of-alla.html
Papildyta:
QUOTE(viva 31 @ 2011 03 17, 17:32)
labai grazu
gal kuri mezgete ANTONIA skara?nelabai suprantu rusiskai,ka reiskiatoks zenkliukas V ????gal kas galetumete pasakyti
geroji akis išmegsta už priekinės, o po to už galinės sienelės. ( Ta pati akis išmegsta du kartus.
Knifofija, labai gražiai žiūrisi ir ši ir anksčiau megztoji su karoliukais.Gal dėl to , kad balta spalva Nes į rudą Alos sodų originalą anksčiau net neatkreipiau dėmesio .Nesudomino Bendrai ir mano pačios baltos megztos skaros man labiau patinka, negu tamsesnės Šiuo metu laikausi nuo naujų skarų mezgimo, bandau gydytis
QUOTE(bangelee @ 2011 03 17, 18:25)
Knifofija, labai gražiai žiūrisi ir ši ir anksčiau megztoji su karoliukais.Gal dėl to , kad balta spalva Nes į rudą Alos sodų originalą anksčiau net neatkreipiau dėmesio .Nesudomino Bendrai ir mano pačios baltos megztos skaros man labiau patinka, negu tamsesnės Šiuo metu laikausi nuo naujų skarų mezgimo, bandau gydytis
Iš tikųjų šviesesnės skaros žiūrisi gražiau, gal dėl to, kad raštas ryškiau matosi nei ant tamsesnių. Skaras dovanoju ir dabar turiu numegzti vieną dovanai. Visi labai džiaugiasi, o aš taip leidžiu laisvalaikį.
Naujas modeliukas sau prie pavasarinio paltuko
Ale tikra teisybė -į Alos sodus anksčiau neatkreipiau dėmesio visiškai. O pamačius Knifofijos variantą - pažvelgiau į ją visai kitom akim. Knifofija - labai gražu.
QUOTE(angulyte @ 2011 03 17, 20:31)
Ale tikra teisybė -į Alos sodus anksčiau neatkreipiau dėmesio visiškai. O pamačius Knifofijos variantą - pažvelgiau į ją visai kitom akim. Knifofija - labai gražu.
Ačiū, o ji man iškart krito akin, o ir siūlų nedaug "valgo" ir gali megzt beveik iki siūlų pabaigos, nereikia daug prognozuot į priekį.