QUOTE(serbentėlė @ 2011 03 09, 23:31)
Labas vakarėlis,
aš Haruni mezgiau 4 Nr. virbalais iš ANGORA RAM ir pagal schemą. 500m 100 gr. Siūlų liko....koks 50 cm.....(jau galvojau teks dar pirkti) Gavosi normalaus dydžio, buvo mamai gimtadienio proga. Išvežiau "karštut karštutėlę", nespėjau net pasigyrti. Dabar mezgu brolienei Haruni, tik spalva kita. Man šis modelis labai smagiai mezgasi.
aš Haruni mezgiau 4 Nr. virbalais iš ANGORA RAM ir pagal schemą. 500m 100 gr. Siūlų liko....koks 50 cm.....(jau galvojau teks dar pirkti) Gavosi normalaus dydžio, buvo mamai gimtadienio proga. Išvežiau "karštut karštutėlę", nespėjau net pasigyrti. Dabar mezgu brolienei Haruni, tik spalva kita. Man šis modelis labai smagiai mezgasi.
Kas be ko - man irgi visai smagiai Man išvis skarų mezgimas yra kažkokia atgaiva Nusimezgiau sau tuniką - tarpe Aeolianą numezgiau (truputį vėliau įkelsiu foto). Tada savo brangiausiajam megztinį apsiėmiau - numezgiau nugarą ir pusę priekio - žiūriu ko tais malonumo nebejaučiu megzdama - pasičiupau Haruni Va dabar nunarpulinsiu ją - galėsiu damušinėt vyrišką megztinį