Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 4

QUOTE(serbentėlė @ 2011 03 09, 23:31)
Labas vakarėlis,
aš Haruni mezgiau 4 Nr. virbalais iš ANGORA RAM ir pagal schemą. 500m 100 gr. Siūlų liko....koks 50 cm.....(jau galvojau  teks dar pirkti) Gavosi normalaus dydžio, buvo mamai gimtadienio proga. Išvežiau "karštut karštutėlę", nespėjau net pasigyrti. Dabar mezgu brolienei Haruni, tik spalva kita. Man šis modelis labai smagiai mezgasi.

Kas be ko - man irgi visai smagiai mirksiukas.gif Man išvis skarų mezgimas yra kažkokia atgaiva mirksiukas.gif Nusimezgiau sau tuniką - tarpe Aeolianą numezgiau (truputį vėliau įkelsiu foto). Tada savo brangiausiajam megztinį apsiėmiau - numezgiau nugarą ir pusę priekio - žiūriu ko tais malonumo nebejaučiu megzdama - pasičiupau Haruni biggrin.gif Va dabar nunarpulinsiu ją - galėsiu damušinėt vyrišką megztinį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2011 03 10, 08:41)
Kas be ko - man irgi visai smagiai  mirksiukas.gif  Man išvis skarų mezgimas yra kažkokia atgaiva  mirksiukas.gif  Nusimezgiau sau tuniką - tarpe Aeolianą numezgiau (truputį vėliau įkelsiu foto). Tada savo brangiausiajam megztinį apsiėmiau - numezgiau nugarą ir pusę priekio - žiūriu ko tais malonumo nebejaučiu megzdama - pasičiupau Haruni  biggrin.gif  Va dabar nunarpulinsiu ją - galėsiu damušinėt vyrišką megztinį  doh.gif

Tęsiu pažadą - štai manoji Aeoliana 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2011 03 10, 06:55)

o jau tokia purute,lengvute atrodo thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2011 03 09, 08:56)
Rodausi vakar pabaigtą skarą Veleta - žinoma kaip visada perdirbta. Spalva švelniai rausva, sunaudojau apie 1000 karoliukų.

Na jau grooozis tai neispasakytas wub.gif
o jau su tais karoliukais kiek 'zaidimo' turbut buvo doh.gif
bet rezultatas wub.gif
Atsakyti
Labai graziu skaru uzmaciau pas jumis! wub.gif wub.gif wub.gif Saunuoles mergytes. thumbup.gif
Atsakyti
antrą kart ją mezgu bet šį kart užstrigau mirtinai.... doh.gif
po transition chart mezgu final agave chart...

transition chart baigesi "spurgiukais" ir po 11 akių tarp jų.

final agave chart 13 geru akiu o už jų 2 sumezgtos, uzmetimas, gera, uzmetimas, 3 geros, uzmetimas, gera, uzmetimas, 2 sumegztos (viso sunaudojam 9 akis). tai tos 13 gerų gražiai telpa tarp-ant spurgeliu. lieka 11 akių iki sekančio spurgelio. bet sunaudoju tik 9... kaip čia yr?

kur aš čia grybauju? vakar padėjau, galvoju ryte viskas bus aisku. šian vistiek neaišku.
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2011 03 12, 17:20)
antrą kart ją mezgu bet šį kart  užstrigau mirtinai.... doh.gif
po transition chart mezgu final agave chart...

transition chart baigesi "spurgiukais" ir po 11 akių tarp jų.

final agave chart 13 geru akiu o už jų 2 sumezgtos, uzmetimas, gera, uzmetimas, 3 geros, uzmetimas, gera, uzmetimas, 2 sumegztos (viso sunaudojam 9 akis).  tai tos 13 gerų gražiai telpa tarp-ant spurgeliu. lieka 11 akių iki sekančio spurgelio. bet sunaudoju tik 9... kaip čia yr?

kur aš čia grybauju? vakar padėjau, galvoju ryte viskas bus aisku. šian vistiek neaišku.

Jei gerai pamenu final agave tie ryškesni pasvirę brūkšneliai reiškia 3 akių sumezgimą (neparyškinti )
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2011 03 12, 17:42)
Jei gerai pamenu final agave tie ryškesni pasvirę brūkšneliai reiškia 3 akių sumezgimą (neparyškinti )

notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif zlibe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2011 03 12, 18:30)
notworthy.gif  notworthy.gif  notworthy.gif  zlibe smile.gif

Prašom 4u.gif
Atsakyti
Dvi naujos grazuoles 4u.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Januse: 16 kovo 2011 - 17:25
Tikrai gražuolės, Januse.
Atsakyti
Januse, puikūs darbeliai, tikra šaunuolė !
O kokie skarų pavadinimai ir kur jų mezgimo nuorodos?
Aš tik Harumą moku megzti(jau tris esu dovanų numezgusi). Tai gal ir tokios įšeitų?
Atsakyti