Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 4

QUOTE(angulyte @ 2011 03 09, 12:20)
Puikiai pavyko  4u.gif 

Manoji Aeoliana dar laukia fotosesijos, bet jaučiu iki tol aš ir Haruni pabaigsiu. ax.gif  Šitą skarą pirmą kart bandau - noriu paklaust kas kiek kartų kartojot A scemutę?

galima kartot kokio dydžio skaros norima, tik būtinai lyginį skaičių lapukų mirksiukas.gif kitaip schema B nesigaus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Radė: 09 kovo 2011 - 11:39
QUOTE(Lupita 77 @ 2011 03 09, 08:47)
Pasakiškas groooožis 4u.gif , o kokie karoliukai? (plastikas ar stikliukai?) g.gif

Plastikas, bijojau, kad stikliniai nusvers labai.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2011 03 09, 09:56)
Rodausi vakar pabaigtą skarą Veleta - žinoma kaip visada perdirbta. Spalva švelniai rausva, sunaudojau apie 1000 karoliukų.

user posted image

Gražu neapsakomai. Ypač ši dalis. Tinkliukas nepaprastas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(-Radė @ 2011 03 09, 12:37)
galima kartot kokio dydžio skaros norima, tik būtinai lyginį skaičių lapukų  mirksiukas.gif  kitaip schema B nesigaus 4u.gif

Ačiū 4u.gif O kiek kartų tu kartojai? Man visai prie kaklo nereikia - noriu didesnės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2011 03 09, 16:05)
Ačiū  4u.gif  O kiek kartų tu kartojai? Man visai prie kaklo nereikia - noriu didesnės  mirksiukas.gif

aš mezgiau pagal aprašymą 17-31 eiles kartojau 4 kartus, bet mano vrbalai buvo nr 2 ir siūlai ploni- Roma ir stengiausi megzti "kietai" kiek tai įmanoma su mano mezgimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2011 03 09, 05:56)
Rodausi vakar pabaigtą skarą

dieviska thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2011 03 09, 07:56)
Rodausi vakar pabaigtą skarą Veleta - žinoma kaip visada perdirbta. Spalva švelniai rausva, sunaudojau apie 1000 karoliukų.

vau nuostubus darbas
Atsakyti
QUOTE(-Radė @ 2011 03 09, 18:34)
aš mezgiau pagal aprašymą 17-31 eiles kartojau 4 kartus, bet mano vrbalai buvo nr 2 ir siūlai ploni- Roma ir stengiausi megzti "kietai" kiek tai įmanoma su mano mezgimu  ax.gif

Aišku. Aš jau trečią kartą kartoju... Bet mezgu 4 nr ir iš kid mocheriuko. Manau didesnė gautis turėtų mirksiukas.gif
Atsakyti
Jolikas91, Kanifolija, puikios skaros.
Aš Haruni iš šilkmocherio dariau 14 lapelių vienoje pusėje, tai skaros viršus 180cm. Mezgiau 2,5 virbalais.
Atsakyti
Aciukas uz ivertinimamano melynosios. 4u.gif
As mezgiau pagal shema pirmos temos puslapy,ir gavos,neskaitant poros nugrybavimu ir paardymu keletos. biggrin.gif

Buvau sugalvojus mamai megzti didele Aeolian,bet butu pasiklydus jin skaroj,nes mama mano tai zemute. biggrin.gif Reiks mazaja daryt. biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyras
Atsakyti
Labas vakarėlis,
aš Haruni mezgiau 4 Nr. virbalais iš ANGORA RAM ir pagal schemą. 500m 100 gr. Siūlų liko....koks 50 cm.....(jau galvojau teks dar pirkti) Gavosi normalaus dydžio, buvo mamai gimtadienio proga. Išvežiau "karštut karštutėlę", nespėjau net pasigyrti. Dabar mezgu brolienei Haruni, tik spalva kita. Man šis modelis labai smagiai mezgasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo serbentėlė: 09 kovo 2011 - 22:31