Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 4

QUOTE(cipa007 @ 2011 01 19, 22:21)
O koks siūlas čia?
Aš vis mezgu iš Angoros2, bet jau norėčiau ir kitą kokį pabandyti..  ax.gif

Wool Linate/ smyrna platinum - 80 proc Virgin Wool, 20 proc Alpaca

balta bandysiu megzti is

Delux Linate/ Angora - 70 proc Moxer, 30 proc acril... ziuresim koks bus vaizdelis rolleyes.gif
Atsakyti
Na darbštuolės... Super skaros... thumbup.gif

Čia mano darbelis dukrytei... Frozen su gail pabaiga...Dar bus ir kepurė su lapais ir bumbulu...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a.narus: 20 sausio 2011 - 08:44
QUOTE(miglesmama @ 2011 01 19, 20:05)
Taip,pas mane centre is abieju pusiu po pusini lapuka, ir jie mane klaidina...tikriausiai, jei nerasiu atsakymo, g.gif  megsiu priklausanti pusini motyvą, tik nežinau kaip atrodys  g.gif

Pradėtų lapelių turi būti lyginis skaičius, tada viskas gausis.
Atsakyti
QUOTE(asta30a @ 2011 01 19, 22:15)
tikrai tikrai iseis  mirksiukas.gif
mes, draugiskos - prikibsim ir padesim jei kas neaisku  4u.gif

o dabar su dziaugsmu parodau... mano skara forma islaike !!!!  thumbup.gif  matyt - puikus siulai pasitaike  rolleyes.gif

o cia, kad  ''rasos laseliai'' aiskiau matytusi ...

user posted image

jau kaip grazuuuu wub.gif karoliukai labai daug grozio priduoda thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2011 01 20, 10:27)
jau kaip grazuuuu  wub.gif karoliukai labai daug grozio priduoda  thumbup.gif

drinks_cheers.gif tikrai karoliukai siuo atveju labai puosia thumbup.gif o kokie siulai?
Papildyta:
QUOTE(juki @ 2011 01 20, 11:23)
drinks_cheers.gif tikrai karoliukai siuo atveju labai puosia thumbup.gif o kokie siulai?

doh.gif oi,radau siulus parasytus...
Atsakyti
Asta, graži skara thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(asta30a @ 2011 01 19, 23:15)
o dabar su dziaugsmu parodau... mano skara forma islaike !!!!  thumbup.gif  matyt - puikus siulai pasitaike  rolleyes.gif

Gražuolė thumbup.gif
Atsakyti
astulka-nu liuuuks karoliukai ziuris ax.gif ...gerai kad dejai mirksiukas.gif ...nu laaabai puosia blush2.gif ...
Atsakyti
QUOTE(a.narus @ 2011 01 20, 08:43)
Čia mano darbelis dukrytei... Frozen su gail pabaiga...Dar bus ir kepurė su lapais ir bumbulu...

skarike thumbup.gif
tik labai laukiu vaizdeliu ant modeliuko, kai bus ir kepuryte nemegzta... isivaizduoju, laaabai sauniai turetu atrodyt wub.gif wub.gif
Atsakyti
Laba diena...labai nedrąsiai praveriu jūsų būrelio dureles....
Prisižiūrėjau čia tiek grožybių ir paėmė toks baltas pavydas ! Kažin, ar aš sugebėčiau??? Virbalais megzti moku, ženklus pažįstu daug maž, tai gal ir išeitų kas nors. O perskaičius supratau, kad labai jau visos viena kitai padedate. Negėda būtų ko ir paklausti...
Tai ir klausiu: skara mezgama nuo viršaus, kiek akių maždaug dedate ir kokio Nr. virbalais mezgate? Turiu 100 gr. siūlų( 40 proc.moheris ir 60 akrilas. Kažin ar tiktų sudėtis skarai ir ar iš tiek išeitų?)Pradėčiau nuo paprastesnės, visos čia apie banditką vis užsimenate...
Atsakyti
QUOTE(serbentėlė @ 2011 01 20, 14:39)
Laba diena...labai nedrąsiai praveriu jūsų būrelio dureles....

Aš tai siūlau išsirinkt mieliausią, sprendžiu palei save - tikrai įveikiamas darbelis thumbup.gif .Siūlų manau turėtų užtekt, šiaip prie skaros aprašymo būna maždaug kiek metrų ji suvalgys smile.gif . Banditkos nemezgiau, nežinau, o va aeolian ir percy nuo 3 akių berods prasideda lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai tiek aš suprantu apie skaras.....Jas reikia pradėti nuo 3 a.? " Bėgu" užsukti į schemutes...
Atsakyti