Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 4

QUOTE(Jolikas91 @ 2011 03 03, 21:24)
Jau gaunasi,jau 5 eile mezgu ir gaunasi. Kad biski apsiskaiciavau kazkaip netaip,gi ir zinau,kad juodas langelis nesiskaiciuoja,o as vat emiau ir suskaiciavau. blush2.gif  Dabar kol kas viskas einasi gerai,iki kitos kliuties. biggrin.gif

tai kuo mažiau kliūčių mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
user posted image,user posted image,user posted image
Atsakyti
Nuostabios jūsų skaros 4u.gif . Sumaniau nusinarplioti Kregždės uodegą, bet pasiklydau išmezgusi pagrindinį raštą doh.gif . Gal kas gali trumpai paaiškinti kaip išskaityti schemą, kur jis prasideda blush2.gif Labai ačiū iš anksto 4u.gif
Atsakyti
Gal ne visai aš čia į temą,pas jus kitokios skaros,bet vat ir aš pabandžiau biggrin.gif

user posted image
Siūlas ROMA suėjo 100g 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo netikėtai: 05 kovo 2011 - 12:30
Visai į temą drinks_cheers.gif superinė skara thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labai labai gražu, Netikėtai.
Atsakyti
Netikėtai, fantastiška skara thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , tokią skarą irgi pradėjau, labai smagiai mezgasi ir atrodo gražiai wub.gif

Visų Jūsų labai gražūs darbeliai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(netikėtai @ 2011 03 05, 14:29)
Gal ne visai aš čia į temą,pas jus kitokios skaros,bet vat ir aš pabandžiau biggrin.gif

Čia laukiamos visokios skaros, o ši labai graži ir netikėta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Radė @ 2011 03 04, 00:20)
tai kuo mažiau kliūčių  mirksiukas.gif  4u.gif

Na as labai tikiuosi,kad tu kliuciu nebebus,bet kai mezgu pirma kart toki grozi,tai visko gali pasitaikyt. biggrin.gif
Kas mezget didele Aeolian kiek suejo siulu ir kiek reikejo karoliuku? As noriu mamai didele ir su karoliukais megzti,nes dabar tai mezgu maza,ir be jokiu karoliu. Noriu pirma pasibandyt be groziu jokiu. biggrin.gif
Atsakyti
Kur buvau pasinaudojusi vienos mamytes ideja is skaros transformuoti i skraiste:
user posted image
is sios skaros
user posted image
Atsakyti
Netikėtai, labai graži skara 4u.gif Gal galite pasidalinti schemute blush2.gif
Atsakyti
Skara 70x140 cm, siūlai "Tif Tik"
user posted image
Atsakyti