Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 4

Karoliukų įvėrimas:
user posted image
Atsakyti
Vaidulka, ačiū, šitą turiu, bet čia juk vašeliu, ar taip pat reiktų ir su vielute daryt? Kvaili gal klausimai.......kur vielutę gauti? prie karoliukų būna pirkti/? g.gif doh.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(astisius @ 2011 03 02, 13:39)
ačiū mergaitės, bandau atsirinkti patogiausią variantą. Bet niekad nesu vėrus karoliukų, na paaiškinkit man kaip ten su ta vielute turėtų būt? Neįsivaizduoju....va kaip su vašeliu suvert, tai žinau, o vielutė kaip perkelia karoliuką ant siūlo?

as paprasciausiai paemiau neilga galiuka vielutes (apie 5cm), uzlenkiau apie 0,5 cm (padariau tokia ausele), bet tik nereikia to galiuko uzsukt kaip nors, paprasciausiai prilenkt ir viskas.ismezgu reikiama aki, paskui tos akies siuliuka kabinu uz tos auseles, o is kito galo veriu karoliuka-nustumiu ant mezginio, o akies siuliuka uzkabinu ant virbalo ir isveriu vielute. na aiskiau nemoku paaiskint rolleyes.gif . o vielutes (jei namuose neradot, senu laidu su plonom vielutem) tai tikrai turetumet rast karoliuku parduotuvese mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2011 02 27, 17:58)
Sveikos mezgėjėlės. Senai jus stebiu už kampo, skarų mezgimu nuo jūsų užsikrėčiau numezgiau jau ne vieną dešimtį. O čia mano paskutinioji. Kadangi nemėgstu megzti tiksliai pagal scemą, tai vis ką nors perdirbu, taigi ir šioj Aeolian perdirbau centro užbaigimą, pagal schemą man jis toks svetimas šiai skarai. Gal labai nenupeiksit. Plotis 2 metrai, per centrą metras. Siųlai Lama mocher 80 gr. virbalai 3,5

wub.gif thumbup.gif daug graziau toks uzbaigimas 4u.gif
Atsakyti
Merginos, o ka reiskia banditkos schemoj (-) sis bruksnys? rusiskai visai nesuprantu, prasau pagalbos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2011 03 02, 20:18)
Merginos, o ka reiskia banditkos schemoj (-) sis bruksnys? rusiskai visai nesuprantu, prasau pagalbos  mirksiukas.gif

greiciausiai tai bus isv.akis. 4u.gif Paziurejau schema ir tai bus isv,puseje gera akimi mezgama o geroje puseje isv.akimi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zifara: 02 kovo 2011 - 19:26
QUOTE(zifara @ 2011 03 02, 20:24)
greiciausiai tai bus isv.akis

Aciu, as ir pagalvojau isvirkscia arba persukta, bet greiciau isvirkscia
Atsakyti
enigma3, labai ačiū, labai aiškiai aprašei. clap.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, skaru mezgejeles!
matau, diskutuojat apie karoliuku verima; isdrisiu pasidalint savais atradimais, gal kam pagelbes, mezgiau "icicle shawl" ir karoliukus dejau, mazuciukus pagal mane. Siulas silk mohera buvo, tai sugalvojau pasiimt ta priemone kur adatu rinkiny buna, vielute uzdaru rombiuku. ir neveriau karoliuka megzdama eile, o ismezgus eile kur turi vertis karoliukas, paprasciausiai permesdavau akis nuo virbalo ant virbalo(tik virbalai su zilka zinoma), ir kur reikia karoliuka dedavau( karoliuka ant tos vielytes rombuko ir akies siula pratrauki;gaunas keturgubas siuliukas, bet pralenda). Man ejosi greit, buvo vienas kitas karoliukas su per maza skylute, bet cia ne beda; na ir nutraukiau vielute viena ar dvi, bet radau gal biseriui skirta ta irankiuka po 3 parsiduoda. Sekmes ir graziu mezginiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes mezgejeles. bigsmile.gif

As mezgu Aeolian bet man kazkaip nesigauna tas transition rastas. Atrodo,kad klaidu niekur nepriveliau,bet kazkaip man truksta akiu pradedant ta transition megzti. Kazi kur galejau suklysti? g.gif Pirma skara tokia mezgu,viskas nauja,dar buvo siuliukai pasibaige,kol dasipirkau ir dabar jau puolu su uzsidegimu,o vat eme ir nebesigauna. verysad.gif
Atsakyti
Sveika,
aš taipogi po šventinio maratono sugalvojau sau Aeolianą nusimegzt -šiandien po darbo 3 paskutines eiles dabaiginėsiu mirksiukas.gif
o kiek tu yuccų mezgei? 4 kartus motyvą kartojai? Neįsivaizduoju kas tau gali trasition daly nesigaut..... Kad final agave įstrižam brukšne galima klaidą padaryt - žinau. Beje, atkreipk dėmesį - ten final agave schemoj bus tamsesnis įstrižas brukšniukas - ten ne po 2, o po 3 akis reikia sumegzt mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau gaunasi,jau 5 eile mezgu ir gaunasi. Kad biski apsiskaiciavau kazkaip netaip,gi ir zinau,kad juodas langelis nesiskaiciuoja,o as vat emiau ir suskaiciavau. blush2.gif Dabar kol kas viskas einasi gerai,iki kitos kliuties. biggrin.gif
Atsakyti