QUOTE(eya @ 2011 03 02, 00:08)
Tai čia ne karoliukai, o jau visi karoliai turėtų būti, kad vąšelį prakišt būtų galima
...nežinau, kaip veria karoliukus kai skaras mezga, aš aš veriu beveik taip pat, kaip mezgant riešines, arba jei karoliukai truputį didesni ir pratelpa normali adata, tiesiog suveriu ant siūlo prieš megzdama. Aš kartais įmezgu iš blogosios pusės (riešinėse visada taip), o skarose kartais ir iš geros, jei ne tankiai jie mezgasi.
nereikia ten visų karolių
mezgė mergaitės skaras ir dalinosi patirtim, aš neturėjau mažo nr vąšelio, tai vielute varsčiau karoliukus
QUOTE(kristinkag @ 2011 03 02, 12:01)
Ziurejau ziurejau as jusu skaras tokios grazios jos man, tai sumasciau nusimegzti is karto grazia skara. Noriu megzt banditka tik turiu klausimuka pagal schema reik uzdeti 4 ar 8 akis? kiek suprantu tureciau 8 uzdeti, per viduri turi likti 1 akis? jei supratot klausima
tai kad Banditei reikia 7a. išviso.- po 2a. kraštinės, 2a. rašto ir 1a. centrinė
QUOTE(Mitutok @ 2011 03 02, 12:14)
Jei norite gražiai įmegzti karoliukus, tai juos visus reikia pirmiau susiverti ant siūlo, iš kurio mezgate (aišku, prieš tai susiskaičiuoti, kiek jų reikės pagal norimą megzti motyvą), tada megzti. Labai aiškiai papasakota, kaip išmegzti akį su karoliuku riešinių temoje. O karoliukus ant siūlo suverti labai paprasta, jei siūlo galiuką patepsit PVA klijais, kol klijai neišdžiuvo paformuosit pirštais "adatą" iš to siūlo. Kai sudžius klijai ant siūlo versit karoliukus ant jo kaip ant adatos. Tikrai patogu ir greita
o kam tiek karolių susivert ir stumdyt per visą mezginį
juk skara gerokai didesnė už riešines
nors turbūt kiekvienam savo, kaip įpranti taip ir reikia