Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 4

QUOTE(diasaja @ 2011 02 16, 15:25)
asta30awub.gif  thumbup.gif Koks skaros pavadinimas? bigsmile.gif  wub.gif

echo flower shawl ... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daiveee @ 2011 02 16, 19:40)
laba visoms
gl kuri netycia turit sios skaros schema.niekur internete nerandu ,visur mokama...klausiau jau nevienoj temoj,bet as vis nerimstu ,ikrito ji man jau seniai i aki
gal atsirastu norinciu susikooperuoti ir nusipirkti schema,nera ji brangi apie 5.5$,bet as nemoku per Paypal ,gal kuri mokat per sia sistema pirkti,idomu kiek tiksliai ji kainuotu...

tai jei 5.5 dolerio, tai tereik padaugint is dolerio kurso. Perkant paypalu jokiu papildomu mokesciu nera.
grubiai 5.5*2.6 ~ 14.30 Lt
(nebent ten koks popierinis bukletas, tai dar kokie siuntimo mokesciai)
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif vis dukryte matavosi ,matavosi skara manske,kol gime mintis,kad galima ir jai panasiai numegzt ax.gif cia mazyte skaryte,tiktai priekyje susiuta,kad gautusi kaip skraiste blush2.gif
user posted image
user posted image
gal kuriai mamytei patiks si mano mintis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viva 31: 17 vasario 2011 - 12:11
QUOTE(viva 31 @ 2011 02 17, 14:06)
Sveikos mergaites 4u.gif vis dukryte matavosi ,matavosi skara manske,kol gime mintis,kad galima ir jai panasiai numegzt ax.gif cia mazyte skaryte,tiktai priekyje susiuta,kad gautusi kaip skraistė

Mamų išradingumas beribis dalykas mirksiukas.gif
Labai tinka panelytei 4u.gif
Atsakyti
Kaip išmegzt du užmetimus vienoj vietoj? Gaunas kažkokia nesąmonė blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2011 02 18, 17:18)
Kaip išmegzt du užmetimus vienoj vietoj? Gaunas kažkokia nesąmonė  blink.gif

Skaroje Gail? Aš dėjau persuktus užmetimus, viskas išsimezgė be jokių problemų 4u.gif
Atsakyti
N e, laminaria, bet manau esmė ta pati, jei eina du užmetimai iš eilės... Užmečiau paprastai, tai turbūt teks ardyt eilę g.gif O kaip dėti persuktus g.gif
Atsakyti
Netycia radau temute, aciu kurejoms 4u.gif pagal temos pavadinima ir mezginys, pradejau HARUNI megzti,tai sakes, knapsau dabar darbe doh.gif nes negalejau niekaip sustoti megzti, taip smagiai einasi tas rastelis. Kad del virbalu pasimaisius tai zinojau, bet kad su tokiu pasimegavimu nauja rasta iveiksiu tai buvo net ir man naujiena bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2011 02 18, 18:47)
N e, laminaria, bet manau esmė ta pati, jei eina du užmetimai iš eilės... Užmečiau paprastai, tai turbūt teks ardyt eilę  g.gif O kaip dėti persuktus  g.gif

Dvigubas užmetimas - tai du kartus užmesti siūlą ant virbalo, o išvirkščioje pusėje iš to "dvigubo" užmetimo turi išsimegzti 2 akys - aš tai kabinu už vienos kilpos sienelės ir išmezgu išvirkščią akį, o kabindama kitą kilpos sienelę išmezgu gerą akį smile.gif Jau labai laukiu Jūsų Laminarijos skaros bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū, vadinas neteks ardyt tos eilės kur užmetimai yra thumbup.gif Aš ir laukiu pabaigos, atrodo nedaug liko, bet eilės ilgėja bigsmile.gif O dar į tarpus kitus darbus reikia greit padaryt.
Atsakyti
Ar right twist laminarijoj daromas taip? http://www.youtube.c...feature=related

Ir čia irgi iš dviejų darosi jisai? Ta juoda kaip ir nesiskaito, tai RT tik dvi akys g.gif
user posted image
Atsakyti
Baigiau assa.gif assa.gif sokiai.gif sokiai.gif sokiai.gif sokiai.gif sokiai.gif
Dabar reikės sutvarkyt iki galo tik thumbup.gif
Atsakyti