Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 4

elfinei skarai, jei mezgiau 6 yuccas, tai jau megzti kaip didziaja? (t.y. su agave dalimi?)
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2011 02 13, 14:44)
Du pasvirę brūkšniukai laminarijoj.
// 3 sumegztos, o kaip  g.gif
\\ 3sumegztos irgi kaip  g.gif
sk2p
S2KP

Visai susimakalavau  doh.gif

// 3 sumegztos akys i desine (virbala veri per tris akis is kaires puses)
\\ 3 sumegztos akys i kaire (akis sukabini is desines i kaire)

mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2011 02 13, 14:44)
Du pasvirę brūkšniukai laminarijoj.
// 3 sumegztos, o kaip  g.gif
\\ 3sumegztos irgi kaip  g.gif
sk2p
S2KP

Visai susimakalavau  doh.gif

sk2p vieną akį perkelti ant dešinio virbalo, dvi sumegzti iš priekio, gautą akį pertraukti per ant deš virbalo perkeltą akį.
S2KP - dvi akis perkelti and deš virbalo, 1 išmegzti iš priekio, gautą akį pertraukti per ant dešinio virbalo perkeltas dvi akis.

Papildyta:
QUOTE(MAMICY @ 2011 02 13, 19:13)
elfinei skarai, jei mezgiau 6 yuccas, tai jau megzti kaip didziaja? (t.y. su agave dalimi?)

dvi elfines mezgiau po 8 yukkas ir po transition, final agave. Jei nėra noro, tai ir po 10 yukkų nebūtina agave chart'ą megzti wink.gif
Atsakyti
Pagaliau pabaigta Aeolian:

user posted image

Siūlai Kid Mohair 4X250m. Stuboro ilgis 95cm, visas ilgis 225cm. Mezgiau su 3,5 nr. virbalais, 12 Yukka, po to Transition, Final Agave, Edge Set-up iš vieno užmetimo stulpelių, Main Edge.
Atsakyti
Ačiū wub.gif
O kaip reik išmegzt iš priekio g.gif
SK2P lyg gavos, bet S2KP - nesigauna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2011 02 14, 16:00)
Ačiū  wub.gif
O kaip reik išmegzt iš priekio  g.gif
SK2P lyg gavos, bet S2KP - nesigauna  g.gif

įdedu nuorodą ->video pamoka S2KP. Turėtų dabar būti aišku wink.gif
Atsakyti
Ačiū thumbup.gif

Diasaja, faina skara thumbup.gif Jei man šita gausis, turbūt sekančią tokią megsiu wub.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif 4u.gif 4u.gif ziurinejau Jusu grozybes ir pati susigundziau pabandyti ta grazuolyte nusimegzti ax.gif ax.gif tik vat beda,kad kampuciai ,tai neislaike formos schmoll.gif nu bet cia ne pati didziausia is bedu doh.gif doh.gif doh.gif noriu pasirodyti,bet nemoku ikelti nuotrauku blush2.gif blush2.gif pabandysiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viva 31: 14 vasario 2011 - 18:32
QUOTE(Vaidullka @ 2011 02 14, 19:14)

Diasaja, faina skara  thumbup.gif Jei man šita gausis, turbūt sekančią tokią megsiu  wub.gif

ačiū 4u.gif tik gaila, kad nuotrauka viso grožio neatskleidžia doh.gif Aš ir dar vieną tokią megsiu.
Atsakyti
user posted imageVAT SIAIP NE TAIP IR MAN PAVYKO blush2.gifuser posted imageJi pas mane tokia didoka gavosi lotuliukas.gif nelabai norejo tilpti ant lovos,tai biskiuka uzlanksciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viva 31: 14 vasario 2011 - 18:47
viva 31, grazu. Man kazko rozine spalva pradeda patikti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viva 31 @ 2011 02 14, 19:43)
Ji pas mane tokia didoka gavosi lotuliukas.gif nelabai norejo tilpti ant lovos,tai biskiuka uzlanksciau lotuliukas.gif

graži wub.gif o kokio dydžio gavosi/ Ir kokie siūlai?
Atsakyti