QUOTE(dailele @ 2011 01 18, 20:29)
Čia toks sumanymas ar siūlo pritrūko?
cia is siulo likucio megzta tai pilna nesigavo
QUOTE(miglesmama @ 2011 01 19, 12:18)
asta30 [COLOR=red], labai graži jūsų skara. Aš dar mastymuose kaip daryti. Taip, suprantu jog mezgasi veidrodiniu būdu.. Juk baigiant A schemą gaunasi 12lapelių +puse lapelio. Pas jus ties centru nematau pusės lapelio..man ir iškyla klausimas kaip pradedant B schemą jį pramegzti
na as A chemute uzbaigiau su dvylika pradetu lapeliu... ta prasme 11 pilnu arba 12 per pus numegztu ir tuos 12 per pus ismegztu lapuku sujungiam po 2 ... nelabai suprantu is kur pas jus pusinis lapelis maciau viena mergina irgi buvo labai graziai ismezgusi Haruni skara, kurios centre tarp keturiu didziuju lapu vienas mazas lapukas ismegztas... pas jus turbut tas pats variantas
QUOTE(une @ 2011 01 19, 10:20)
atsimenu, kad lyg Olaiva minejo, kad banditka visai nedidele gaunasi , jei body schema kartojam 4 kartus. klausimas : ar didinant , svarbu ismegzti lygini skaiciu ar nesvarbu kiek kartu kartosim ?
nesvarbu
QUOTE(asta30a @ 2011 01 19, 16:06)
na as A chemute uzbaigiau su dvylika pradetu lapeliu... ta prasme 11 pilnu arba 12 per pus numegztu ir tuos 12 per pus ismegztu lapuku sujungiam po 2 sakymo... nelabai suprantu is kur pas jus pusinis lapelis maciau viena mergina irgi buvo labai graziai ismezgusi Haruni skara, kurios centre tarp keturiu didziuju lapu vienas mazas lapukas ismegztas... pas jus turbut tas pats variantas
Taip,pas mane centre is abieju pusiu po pusini lapuka, ir jie mane klaidina...tikriausiai, jei nerasiu atsakymo, megsiu priklausanti pusini motyvą, tik nežinau kaip atrodys
QUOTE(asta30a @ 2011 01 18, 16:25)
rodausi ir as savaja... tik dar su adatelemis prismaigstyta... bijau paleist - kad negryztu i pradine padeti
dabar kaupiuosi ''Echo flower'' skarai
dabar kaupiuosi ''Echo flower'' skarai
Koks grožis.... Kažin ar man kada nors taip gausis?
QUOTE(cipa007 @ 2011 01 19, 22:09)
Koks grožis.... Kažin ar man kada nors taip gausis?
tikrai tikrai iseis
mes, draugiskos - prikibsim ir padesim jei kas neaisku
o dabar su dziaugsmu parodau... mano skara forma islaike !!!! matyt - puikus siulai pasitaike
o cia, kad ''rasos laseliai'' aiskiau matytusi ...
QUOTE(asta30a @ 2011 01 19, 22:15)
tikrai tikrai iseis
o dabar su dziaugsmu parodau... mano skara forma islaike !!!! matyt - puikus siulai pasitaike
O koks siūlas čia?
Aš vis mezgu iš Angoros2, bet jau norėčiau ir kitą kokį pabandyti..