Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 4

Aciū uz padrasinima 4u.gif o pagal kuria jus schema mezgat jei sakot tokia paprasta ax.gif
Atsakyti
va sita : banditka
Atsakyti
QUOTE(une @ 2011 01 19, 12:35)

4u.gif ACIŪ REIKĖS DAR KARTA PABANDYTI
Atsakyti
asta30 [COLOR=red], labai graži jūsų skara. Aš dar mastymuose kaip daryti. Taip, suprantu jog mezgasi veidrodiniu būdu.. Juk baigiant A schemą gaunasi 12lapelių +puse lapelio. Pas jus ties centru nematau pusės lapelio..man ir iškyla klausimas kaip pradedant B schemą jį pramegzti g.gif
Atsakyti
QUOTE(dailele @ 2011 01 18, 20:29)
Čia toks sumanymas ar siūlo pritrūko? g.gif

cia is siulo likucio megzta tai pilna nesigavo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(miglesmama @ 2011 01 19, 12:18)
asta30 [COLOR=red], labai graži jūsų skara. Aš dar mastymuose kaip daryti. Taip, suprantu jog mezgasi veidrodiniu būdu.. Juk baigiant A schemą gaunasi 12lapelių +puse lapelio. Pas jus ties centru nematau pusės lapelio..man ir iškyla klausimas kaip pradedant B schemą jį pramegzti  g.gif

na as A chemute uzbaigiau su dvylika pradetu lapeliu... ta prasme 11 pilnu arba 12 per pus numegztu rolleyes.gif ir tuos 12 per pus ismegztu lapuku sujungiam po 2 ... nelabai suprantu is kur pas jus pusinis lapelis g.gif maciau viena mergina irgi buvo labai graziai ismezgusi Haruni skara, kurios centre tarp keturiu didziuju lapu vienas mazas lapukas ismegztas... pas jus turbut tas pats variantas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2011 01 19, 10:20)
atsimenu, kad lyg Olaiva minejo, kad banditka visai nedidele gaunasi , jei body schema kartojam 4 kartus. klausimas smile.gif : ar didinant , svarbu ismegzti lygini skaiciu ar nesvarbu kiek kartu kartosim ?  4u.gif

nesvarbu 4u.gif
Atsakyti
lux. aciu tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asta30a @ 2011 01 19, 16:06)
na as A chemute uzbaigiau su dvylika pradetu lapeliu... ta prasme 11 pilnu arba 12 per pus numegztu  rolleyes.gif  ir tuos 12 per pus ismegztu lapuku sujungiam po 2 sakymo... nelabai suprantu is kur pas jus pusinis lapelis  g.gif  maciau viena mergina irgi buvo labai graziai ismezgusi Haruni skara, kurios centre tarp keturiu didziuju lapu vienas mazas lapukas ismegztas... pas jus turbut tas pats variantas  rolleyes.gif

Taip,pas mane centre is abieju pusiu po pusini lapuka, ir jie mane klaidina...tikriausiai, jei nerasiu atsakymo, g.gif megsiu priklausanti pusini motyvą, tik nežinau kaip atrodys g.gif
Atsakyti
QUOTE(asta30a @ 2011 01 18, 16:25)
rodausi ir as savaja... tik dar su adatelemis prismaigstyta... bijau paleist - kad negryztu i pradine padeti  lotuliukas.gif

dabar kaupiuosi ''Echo flower'' skarai  rolleyes.gif

Koks grožis.... wub.gif Kažin ar man kada nors taip gausis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cipa007 @ 2011 01 19, 22:09)
Koks grožis....  wub.gif Kažin ar man kada nors taip gausis?  blush2.gif

tikrai tikrai iseis mirksiukas.gif
mes, draugiskos - prikibsim ir padesim jei kas neaisku 4u.gif

o dabar su dziaugsmu parodau... mano skara forma islaike !!!! thumbup.gif matyt - puikus siulai pasitaike rolleyes.gif

user posted image

o cia, kad ''rasos laseliai'' aiskiau matytusi ...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asta30a: 19 sausio 2011 - 22:18
QUOTE(asta30a @ 2011 01 19, 22:15)
tikrai tikrai iseis  mirksiukas.gif
mes, draugiskos - prikibsim ir padesim jei kas neaisku  4u.gif

o dabar su dziaugsmu parodau... mano skara forma islaike !!!!  thumbup.gif  matyt - puikus siulai pasitaike  rolleyes.gif

o cia, kad  ''rasos laseliai'' aiskiau matytusi ...

O koks siūlas čia?
Aš vis mezgu iš Angoros2, bet jau norėčiau ir kitą kokį pabandyti.. ax.gif
Atsakyti