ačiū už pagalbą dabar dar reik
tik dabar supratau, kad atsispausdinau schemą nespalvotai ir privariau blogų akių vietoj karoliukų... gerai kad iš mocheros mezgu, tai ne taip matosi... nes tikrai neardysiu
vistik padariau 6 x yucca... kolkas neatrodo labai didelė...
une, rodei saviškę skarą? paieškočiau... labai cekavu
Sveikutes dar karteli, na gi ziurekite, ar galiu as dar kreiptis i tas kurios haruni mezge. Bukit geros paprotinkit vel mane. Mezgu jau B dali, visa melynaji motyva ismezgiau, ir panasu kad gavosi viskas gerai. Tik dabar sustojau ties tuo ruzavuoju, didziausias klausimas: Kuri vieta turi likti pries ir po viduriniosios akies? Ar ta ruzavoji, ar tos baltos akys? Antras klausimas ka reiskia, tas toks pusinis trikampiukas ar kaip ji pavadint? (Pazymejau raudona rodyklyte)
Tiek atrodo nebedaug liko, ale kazkaip paciai kazka kurt galvot, paskui reiks ardyt, o taip baisu kai su tais visais uzmetimais pabegs akys, nebesurinksiu a ni kaip... Tai jau sakau, geriau pasiklausiu, ir bus sirdis ramesne.
Tiek atrodo nebedaug liko, ale kazkaip paciai kazka kurt galvot, paskui reiks ardyt, o taip baisu kai su tais visais uzmetimais pabegs akys, nebesurinksiu a ni kaip... Tai jau sakau, geriau pasiklausiu, ir bus sirdis ramesne.
QUOTE(MAMICY @ 2011 02 12, 21:43)
ačiū už pagalbą dabar dar reik
tik dabar supratau, kad atsispausdinau schemą nespalvotai ir privariau blogų akių vietoj karoliukų... gerai kad iš mocheros mezgu, tai ne taip matosi... nes tikrai neardysiu
kol neistampysi tikrai neatrodys net panasi i galutini varianta
yra. elfine man regis 2 temoj, dar mezgiau banditka, bet tos nenufotografus dar
QUOTE(saulxx @ 2011 02 13, 12:43)
nu rodausi su naujai iskepta skara Kregzdes uodega, mezgiau is lininiu siulu,
labai graži O koks pavadinimas ne lietuviškai?
QUOTE(dodone @ 2011 02 13, 11:09)
Sveikutes dar karteli, na gi ziurekite, ar galiu as dar kreiptis i tas kurios haruni mezge.
tas zenkliukas is dvieju pagaliuku - reiskia dvi sumegztos akys; o is triju pagaliuku - trys akys kartu
pries vidurio geraja aki - mezgasi baltos akys
QUOTE(asta30a @ 2011 02 13, 13:02)
tas zenkliukas is dvieju pagaliuku - reiskia dvi sumegztos akys; o is triju pagaliuku - trys akys kartu
Aciu labai labai, dabar be jokios baimes bandysiu toliau, ir manau, kad tikrai gausis.. Uz kokiu poros dieneliu manau jau pasirodysiu ir rezultata..
QUOTE(diasaja @ 2011 02 13, 12:55)
labai graži O koks pavadinimas ne lietuviškai?
stai ji
http://knitting-club...tail-shawl.html
QUOTE(saulxx @ 2011 02 13, 13:18)
ačiū ji bus mano planuose
QUOTE(saulxx @ 2011 02 13, 12:43)
nu rodausi su naujai iskepta skara Kregzdes uodega, mezgiau is lininiu siulu, bet nuemusi nuo adatukiu galiukai prarado forma reikes vel per nauja tampyti su standikliu
Na gražiai gavosi, sakyčiau. Aš net DVI kregždės uodegas mezgiau, iš skirtingų siūlų, bet abi 2.5 virbalais, tai maniškės tokios palygint mažokos, tik kad ant kaklo. Dabar mezgu kitokią, bet užtai 3.5 nr, tai iš karto matosi, kad bus didesnė
Beje, man skaros mezgasi tik iš vilnos/moherio. Lininių skarų gyvai nesu mačiusi, nuotraukose labai gražiai atrodo. O kaip su praktiškumu? Ar nesusiglamžo? Ar ne "kietos"? Aš kažkaip labiau mėgstu šiltas plonas vilnones, bet gal ir lininės nieko?
Du pasvirę brūkšniukai laminarijoj.
// 3 sumegztos, o kaip
\\ 3sumegztos irgi kaip
sk2p
S2KP
Visai susimakalavau
// 3 sumegztos, o kaip
\\ 3sumegztos irgi kaip
sk2p
S2KP
Visai susimakalavau
QUOTE(saulxx @ 2011 02 13, 11:43)
nu rodausi su naujai iskepta skara Kregzdes uodega, mezgiau is lininiu siulu, bet nuemusi nuo adatukiu galiukai prarado forma reikes vel per nauja tampyti su standikliu
kaip idomu pamatyt jos linini varianta
as irgi vis dar tikiuosi vasarai keleta lininiu skaru sau nusimegzt. kol kas uzgriuvo keli sukneliniai uzsakymai, o jau juos igyvendinus tikiuosi sugrizt pas skarytes