Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 4

ačiū už pagalbą 4u.gif dabar dar reik ax.gif

tik dabar supratau, kad atsispausdinau schemą nespalvotai ir privariau blogų akių vietoj karoliukų... gerai kad iš mocheros mezgu, tai ne taip matosi... doh.gif nes tikrai neardysiu

vistik padariau 6 x yucca... kolkas neatrodo labai didelė...

une, rodei saviškę skarą? paieškočiau... labai cekavu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMICY: 12 vasario 2011 - 21:52
Sveikutes dar karteli, na gi ziurekite, ar galiu as dar kreiptis i tas kurios haruni mezge. Bukit geros paprotinkit vel mane. Mezgu jau B dali, visa melynaji motyva ismezgiau, ir panasu kad gavosi viskas gerai. Tik dabar sustojau ties tuo ruzavuoju, didziausias klausimas: Kuri vieta turi likti pries ir po viduriniosios akies? Ar ta ruzavoji, ar tos baltos akys? Antras klausimas ka reiskia, tas toks pusinis trikampiukas ar kaip ji pavadint? (Pazymejau raudona rodyklyte)
user posted image

Tiek atrodo nebedaug liko, ale kazkaip paciai kazka kurt galvot, paskui reiks ardyt, o taip baisu kai su tais visais uzmetimais pabegs akys, nebesurinksiu a ni kaip... Tai jau sakau, geriau pasiklausiu, ir bus sirdis ramesne. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2011 02 12, 21:43)
ačiū už pagalbą  4u.gif  dabar dar reik  ax.gif

tik dabar supratau, kad atsispausdinau schemą nespalvotai ir privariau blogų akių vietoj karoliukų... gerai kad iš mocheros mezgu, tai ne taip matosi... doh.gif  nes tikrai neardysiu

vistik padariau 6 x yucca... kolkas neatrodo labai didelė...

une, rodei saviškę skarą? paieškočiau... labai cekavu  cool.gif

kol neistampysi tikrai neatrodys net panasi i galutini varianta wink.gif

yra. elfine man regis 2 temoj, dar mezgiau banditka, bet tos nenufotografus dar smile.gif
Atsakyti
nu rodausi su naujai iskepta skara Kregzdes uodega, mezgiau is lininiu siulu, bet nuemusi nuo adatukiu galiukai prarado forma sad.gif reikes vel per nauja tampyti su standikliu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(saulxx @ 2011 02 13, 12:43)
nu rodausi su naujai iskepta skara Kregzdes uodega, mezgiau is lininiu siulu,

labai graži wub.gif O koks pavadinimas ne lietuviškai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dodone @ 2011 02 13, 11:09)
Sveikutes dar karteli, na gi ziurekite, ar galiu as dar kreiptis i tas kurios haruni mezge.

tas zenkliukas is dvieju pagaliuku - reiskia dvi sumegztos akys; o is triju pagaliuku - trys akys kartu wink.gif
pries vidurio geraja aki - mezgasi baltos akys cool.gif
Atsakyti
QUOTE(asta30a @ 2011 02 13, 13:02)
tas zenkliukas is dvieju pagaliuku - reiskia  dvi sumegztos akys; o is triju pagaliuku - trys akys kartu  wink.gif
pries vidurio geraja aki - mezgasi baltos akys  cool.gif

Aciu labai labai, dabar be jokios baimes bandysiu toliau, ir manau, kad tikrai gausis.. Uz kokiu poros dieneliu manau jau pasirodysiu ir rezultata.. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 02 13, 12:55)
labai graži wub.gif O koks pavadinimas ne lietuviškai? blush2.gif

stai ji rolleyes.gif
http://knitting-club...tail-shawl.html
Atsakyti
QUOTE(saulxx @ 2011 02 13, 13:18)

ačiū 4u.gif ji bus mano planuose rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(saulxx @ 2011 02 13, 12:43)
nu rodausi su naujai iskepta skara Kregzdes uodega, mezgiau is lininiu siulu, bet nuemusi nuo adatukiu galiukai prarado forma sad.gif reikes vel per nauja tampyti su standikliu
user posted image

Na gražiai gavosi, sakyčiau. Aš net DVI kregždės uodegas mezgiau, iš skirtingų siūlų, bet abi 2.5 virbalais, tai maniškės tokios palygint mažokos, tik kad ant kaklo. Dabar mezgu kitokią, bet užtai 3.5 nr, tai iš karto matosi, kad bus didesnė thumbup.gif
Beje, man skaros mezgasi tik iš vilnos/moherio. Lininių skarų gyvai nesu mačiusi, nuotraukose labai gražiai atrodo. O kaip su praktiškumu? Ar nesusiglamžo? Ar ne "kietos"? Aš kažkaip labiau mėgstu šiltas plonas vilnones, bet gal ir lininės nieko?
Atsakyti
Du pasvirę brūkšniukai laminarijoj.
// 3 sumegztos, o kaip g.gif
\\ 3sumegztos irgi kaip g.gif
sk2p
S2KP

Visai susimakalavau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidullka: 13 vasario 2011 - 14:46
QUOTE(saulxx @ 2011 02 13, 11:43)
user posted image

kaip idomu pamatyt jos linini varianta wub.gif thumbup.gif

as irgi vis dar tikiuosi vasarai keleta lininiu skaru sau nusimegzt. ax.gif kol kas uzgriuvo keli sukneliniai uzsakymai, o jau juos igyvendinus tikiuosi sugrizt pas skarytes 4u.gif
Atsakyti