Ačiū Kaip ir pradedu įsikirst
Aeolian tokį surašymą išsisaugojus:
Yukka chart: 1 nukeliam, 2 ripso, tada mezgam kas prieš raporto, tada raportą, "kiek reikia kartų, tada kas po raporto, tada centrinė akis, tada vėl kas prieš raportą,tada raportą reikiamą skaičių kartų, tada kas po raporto, vėl 2 akys ripso +kraštinė. Ir taip kiekvieną schemos eilę. Raporto pakartojimų skaičius priklauso nuo to, kelintą kartą kartojat Yukka chart."
Tai ten lygiai taip pat Ir su kitom dalima taip pat daryt
QUOTE(Vaidullka @ 2011 02 11, 11:26)
Ačiū Kaip ir pradedu įsikirst
Yukka chart: 1 nukeliam, 2 ripso, tada mezgam kas prieš raporto, tada raportą, "kiek reikia kartų, tada kas po raporto, tada centrinė akis, tada vėl kas prieš raportą,tada raportą reikiamą skaičių kartų, tada kas po raporto, vėl 2 akys ripso +kraštinė. Ir taip kiekvieną schemos eilę. Raporto pakartojimų skaičius priklauso nuo to, kelintą kartą kartojat Yukka chart."
Tikrai taip
Gaunas
Jau trečią pakartojimą darau
Jau trečią pakartojimą darau
QUOTE(Vaidullka @ 2011 02 11, 13:09)
šaunuolė
man iki pabaigos Aeolian liko TIK 14 eilių, bet tos paskutinės eilės, kaip maratoną bėgti
Negąsdink Man taip smagu megzt, kad vos prisiruošiau į lauką išeit
QUOTE(Vaidullka @ 2011 02 11, 15:39)
Negąsdink Man taip smagu megzt, kad vos prisiruošiau į lauką išeit
čia liga. Mezgi vieną, o galvoje-jau kita
ar galima elfų skaroje yucca schemą megzti ne 4/12, o pvz 6 kartus... man 4 kaip ir mažoka... ar gerai poto issidelios kitos schemos?
QUOTE(MAMICY @ 2011 02 12, 12:40)
ar galima elfų skaroje yucca schemą megzti ne 4/12, o pvz 6 kartus... man 4 kaip ir mažoka... ar gerai poto issidelios kitos schemos?
galima, yra mergaičių mezgusių taip
QUOTE(diasaja @ 2011 02 11, 15:40)
čia liga. Mezgi vieną, o galvoje-jau kita
Aš jau mintyse spalvas derinu , kokių toliau man reiks Jau vakar pradėjau transition, bet visą dieną krapščiaus, tai pavargau ir pradėjau velt klaidas
QUOTE(MAMICY @ 2011 02 12, 11:40)
bet ji tikrai ne maza zinok as va ja va kartais risuosi is priekio....tai zemiau bambos buna
nors... man graziauisiai ji atrodo is 4 juku, bet svajoju vasarai nusimegst diiiiiidele diiiiiiidele terasoj sedint susisupt
QUOTE(MAMICY @ 2011 02 12, 13:40)
Galima megzti kokį norit lyginį skaičių kartų, tada viskas gerai su raštų išsidėstymu.
Papildyta:
QUOTE(une @ 2011 02 12, 13:57)
bet ji tikrai ne maza zinok as va ja va kartais risuosi is priekio....tai zemiau bambos buna
nors... man graziauisiai ji atrodo is 4 juku, bet svajoju vasarai nusimegst diiiiiidele diiiiiiidele terasoj sedint susisupt
Dydis labai priklauso nuo siūlų, virbalų storio, mezgimo kietumo. Aš mezgiau 12 jukų ir tai per "stuburą" tik metras
QUOTE(dailele @ 2011 02 12, 14:58)
Dydis labai priklauso nuo siūlų, virbalų storio, mezgimo kietumo. Aš mezgiau 12 jukų ir tai per "stuburą" tik metras
tikrai taip