Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 4

Ačiū wub.gif Kaip ir pradedu įsikirst biggrin.gif

Aeolian tokį surašymą išsisaugojus:
Yukka chart: 1 nukeliam, 2 ripso, tada mezgam kas prieš raporto, tada raportą, "kiek reikia kartų, tada kas po raporto, tada centrinė akis, tada vėl kas prieš raportą,tada raportą reikiamą skaičių kartų, tada kas po raporto, vėl 2 akys ripso +kraštinė. Ir taip kiekvieną schemos eilę. Raporto pakartojimų skaičius priklauso nuo to, kelintą kartą kartojat Yukka chart."

Tai ten lygiai taip pat g.gif Ir su kitom dalima taip pat daryt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2011 02 11, 11:26)
Ačiū  wub.gif Kaip ir pradedu įsikirst  biggrin.gif

Aeolian tokį surašymą išsisaugojus:
Yukka chart: 1 nukeliam, 2 ripso, tada mezgam kas prieš raporto, tada raportą, "kiek reikia kartų, tada kas po raporto, tada centrinė akis, tada vėl kas prieš raportą,tada raportą reikiamą skaičių kartų, tada kas po raporto, vėl 2 akys ripso +kraštinė. Ir taip kiekvieną schemos eilę. Raporto pakartojimų skaičius priklauso nuo to, kelintą kartą kartojat Yukka chart."

Tai ten lygiai taip pat  g.gif Ir su kitom dalima taip pat daryt  bigsmile.gif

Tikrai taip thumbup.gif
Atsakyti
Gaunas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Jau trečią pakartojimą darau thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2011 02 11, 13:09)
Gaunas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Jau trečią pakartojimą darau  thumbup.gif  thumbup.gif

šaunuolė thumbup.gif
man iki pabaigos Aeolian liko TIK 14 eilių, bet tos paskutinės eilės, kaip maratoną bėgti karsta.gif
Atsakyti
Negąsdink biggrin.gif Man taip smagu megzt, kad vos prisiruošiau į lauką išeit doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2011 02 11, 15:39)
Negąsdink  biggrin.gif Man taip smagu megzt, kad vos prisiruošiau į lauką išeit  doh.gif  doh.gif

čia liga. Mezgi vieną, o galvoje-jau kita biggrin.gif
Atsakyti
ar galima elfų skaroje yucca schemą megzti ne 4/12, o pvz 6 kartus... man 4 kaip ir mažoka... ar gerai poto issidelios kitos schemos?
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2011 02 12, 12:40)
ar galima elfų skaroje yucca schemą megzti ne 4/12, o pvz 6 kartus... man 4 kaip ir mažoka... ar gerai poto issidelios kitos schemos?

galima, yra mergaičių mezgusių taip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 02 11, 15:40)
čia liga. Mezgi vieną, o galvoje-jau kita biggrin.gif

Aš jau mintyse spalvas derinu , kokių toliau man reiks lotuliukas.gif Jau vakar pradėjau transition, bet visą dieną krapščiaus, tai pavargau ir pradėjau velt klaidas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2011 02 12, 11:40)

bet ji tikrai ne maza zinok schmoll.gif as va ja va kartais risuosi is priekio....tai zemiau bambos buna biggrin.gif

nors... g.gif man graziauisiai ji atrodo is 4 juku, bet svajoju vasarai nusimegst diiiiiidele diiiiiiidele terasoj sedint susisupt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2011 02 12, 13:40)

Galima megzti kokį norit lyginį skaičių kartų, tada viskas gerai su raštų išsidėstymu.
Papildyta:
QUOTE(une @ 2011 02 12, 13:57)
bet ji tikrai ne maza zinok  schmoll.gif  as va ja  va kartais risuosi is priekio....tai zemiau bambos buna  biggrin.gif

nors...  g.gif  man graziauisiai ji atrodo is 4 juku, bet svajoju vasarai nusimegst diiiiiidele diiiiiiidele terasoj sedint susisupt  wub.gif

Dydis labai priklauso nuo siūlų, virbalų storio, mezgimo kietumo. Aš mezgiau 12 jukų ir tai per "stuburą" tik metras
Atsakyti
QUOTE(dailele @ 2011 02 12, 14:58)

Dydis labai priklauso nuo siūlų, virbalų storio, mezgimo kietumo. Aš mezgiau 12 jukų ir tai per "stuburą" tik metras

tikrai taip drinks_cheers.gif
Atsakyti