Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 4

QUOTE(dailele @ 2011 02 07, 16:21)
Tiesiogiai t.y. nekreipti dėmesio į tą langelį. Jie reikalingi tik tam, kad būtų tvarkingai nubraižyta shema, neliptų akys ant akių. Mezgant viskas pagal raštą paaiškėja. Smagaus mezgimo  4u.gif

Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Uzejau pasiziureti ir uzsikreciau doh.gif thumbup.gif
Skaiciau, studijavau... Issirinkau Aeolian skara. Pradejau megzti viena karta ismezgiau Set-up Chart, 4 kartus ismezgiau Yucca Chart, toliau bandau megzti Final Agave ir man kazkas nesigauna g.gif (mezgu maza skara)
Gal kas galite pagelbeti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(KristinuleV @ 2011 02 07, 23:27)
Sveikos 4u.gif
Uzejau pasiziureti ir uzsikreciau  doh.gif  thumbup.gif 
Skaiciau, studijavau... Issirinkau Aeolian skara. Pradejau megzti viena karta ismezgiau Set-up Chart, 4 kartus ismezgiau Yucca Chart, toliau bandau megzti Final Agave ir man kazkas nesigauna  g.gif (mezgu maza skara)
Gal kas galite pagelbeti? blush2.gif

Po Yucca dar reikėtų Transition chart, kiek pamenu g.gif
Atsakyti
Patarkit blush2.gif blush2.gif Noriu užsisakyt ax.gif

Vaidullka  Paskelbta Vakar, 10:42
  Sakykit ar užtektų 4 kamuoliukų lino skarai (laminariai gal g.gif ), dėčiau du siūlus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2011 02 08, 09:54)
Patarkit  blush2.gif  blush2.gif Noriu užsisakyt  ax.gif

Tai tiesiog reikia pasiskaičiuot smile.gif Jeigu laminarijai, tai ten rašo, kad mažesnei skarai apie 400 m, o didesnei apie 600 metrų sueina siūlo. Tai jei metražas 450 ir norite dėti 2 siūliukus - mažai skarai reikės 2 kamuoliukų, didesnei 3-4 4u.gif Dar Jūs atrodo klausėte, kur lino galima nusipirkti internete. Aš pirkau čia http://www.midara.lt...s...pr=6&lng=lt
Tik dar nemezgiau. Tie siūlai ten būna įvairaus metražo ir įvairaus gijų skaičiaus (kuo daugiau gijų, tuo mažesnis metražas) Parduotuvėl Vilniuje mačiau 2 ir 3 gijų.
Atsakyti
Ačiū thumbup.gif auksarankėj yra žydro tai ten pirksiu. o čia midaroj kainų nematau ir kaip nusipirkt unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Wija @ 2011 02 06, 12:32)
Mano pirmas blynas, tik kažko pasvilęs  blush2.gif  Jei nebūčiau garsiai šūkavus, kaip mezgu, turbūt nerodyčiau... blush2.gif  Bet ką ne taip dariau, nesuprantu  g.gif  Turėjo būti gail  blush2.gif user posted image

geras, net norėdama taip neišmastysi, man patiko, visiškai naujas požiuris gavosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2011 02 08, 09:22)
Po Yucca dar reikėtų Transition chart, kiek pamenu  g.gif

Bet as juk mezgu mazaja skara verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(KristinuleV @ 2011 02 08, 12:54)
Bet as juk mezgu mazaja skara  verysad.gif

Net, jei mezgate mažąją skarelę, tranition chart turi būti... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JuLiu @ 2011 02 08, 12:00)
Net, jei mezgate mažąją skarelę, tranition chart turi būti... rolleyes.gif

Atrodo, kad pavyko rolleyes.gif Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Gavau siūliukus thumbup.gif Kokie gražūs wub.gif

Bet reikalas tas,kad su aprašymu nei į priekį, nei atgal. Nieko nesuprantu verysad.gif Ten skliausteliuose visokių skaičių. Net pradžios neįkertu verysad.gif Apsisprendžiau,kad noriu laminarios, o šnipštas gaunas verysad.gif
Atsakyti
Vaidullka, o kas neaišku??
Ten aprašyme yra didesnės ir mažesnės skaros variantai. Jei mezgi tokį dydį kaip žalios, tai jos skaičiai skliausteliuose. Klausk daugiau kas neaišku 4u.gif

O pradžia kaip ir visų skarų 4u.gif

Jei megsi didesnę laminariją, užsidedi 3 akis, išmezgi 17 eilių vien gerom, tik pirmą akį vis nukeli. O poto ant virbalo turi 3 akis, iš mezginio šono surenki dar 7 ir iš mezginio galo, kur pradėjai megzt, vėl surenki 3 akis. Ant virbalų turi 13 akių. Toliau mezgi pagal Set up schemą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo W@idaw: 10 vasario 2011 - 19:16