Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 4

QUOTE(diasaja @ 2011 02 05, 00:15)
labai graži wub.gif O kokio dydžio gavosi? Aš mezgu šią skarą, didįjį variantą, net neįsivaizduoju koks dydis bus blink.gif

Dėkui visoms už įvertinimus 4u.gif na gavosi tikrai didelė, išmatavimų nežinau, bet kai užsimetu ant pečių tai ilgasis galas iki kėlėnių sulenkimo būna (ūgis mano apie 169 cm) dariau 8 yukas doh.gif būtų pilnai užtekę ir 4, bet tas lietuviškas godumas lotuliukas.gif kad bus maža biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuteeee @ 2011 02 05, 19:21)
dariau 8 yukas  doh.gif  būtų pilnai užtekę ir 4, bet tas lietuviškas godumas  lotuliukas.gif  kad bus maža  biggrin.gif

aš 12 blink.gif bandysiu daryti alternatyvų variantą, jeigu pavyks.
Atsakyti
Mano pirmas blynas, tik kažko pasvilęs blush2.gif Jei nebūčiau garsiai šūkavus, kaip mezgu, turbūt nerodyčiau... blush2.gif Bet ką ne taip dariau, nesuprantu g.gif Turėjo būti gail blush2.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wija: 06 vasario 2011 - 11:34
labukas,na kaip pirma skara visai puikiai gavosi
Atsakyti
schema reikia kartoti du kartus,tu turbut kartoji tik viena g.gif
Atsakyti
QUOTE(Wija @ 2011 02 06, 11:32)
Mano pirmas blynas, tik kažko pasvilęs  blush2.gif  Jei nebūčiau garsiai šūkavus, kaip mezgu, turbūt nerodyčiau... blush2.gif  Bet ką ne taip dariau, nesuprantu  g.gif  Turėjo būti gail  blush2.gif

Gavosi įdomiai thumbup.gif norėdamas taip nepadarysi thumbup.gif

QUOTE(rimusia @ 2011 02 06, 13:17)
schema reikia kartoti du kartus,tu turbut kartoji tik viena  g.gif

Taip smile.gif manau, klaida buvo, kad nekartojo mezginio veidrodiniu principu bigsmile.gif tad gavosi tik skaros viena pusė rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=Ristina,2011 02 06, 13:28]
Gavosi įdomiai thumbup.gif norėdamas taip nepadarysi thumbup.gif
Taip smile.gif manau, klaida buvo, kad nekartojo mezginio veidrodiniu principu bigsmile.gif tad gavosi tik skaros viena pusė rolleyes.gif
Bet tiktrai visai gerai atrodo-naujas gaminys vel bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū už paguodą 4u.gif Rodos viską mezgiau pagal schemą, tačiau atsižvelgiant, kad tai mano pirmas darbas su virbalais ir pagal schemą, tai pusė bėdos, atviros erdvės tobulėjimui blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mezgėjėlės,

kokios nuostabios skaros!

Kokius siūlus naudojate? Mano mama mezgė su Silk Kid Mohair. Gal kas žinot, kur gerų pigiau įsigyti?
Atsakyti
Sakykit ar užtektų 4 kamuoliukų lino skarai (laminariai gal g.gif ), dėčiau du siūlus g.gif
Atsakyti
Sveikos, mezgėjėles smile.gif

Paaiškinkite prašau, kaip suprasti "nėra akies"? (čia Aeolian Transition Chat)
Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JuLiu @ 2011 02 07, 16:18)
Sveikos, mezgėjėles smile.gif

Paaiškinkite prašau, kaip suprasti "nėra akies"? (čia Aeolian Transition Chat)
Būčiau labai dėkinga 4u.gif

Tiesiogiai t.y. nekreipti dėmesio į tą langelį. Jie reikalingi tik tam, kad būtų tvarkingai nubraižyta shema, neliptų akys ant akių. Mezgant viskas pagal raštą paaiškėja. Smagaus mezgimo 4u.gif
Atsakyti