Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 4

Sveikos 4u.gif Labai gražios visų skaros thumbup.gif Na, aš irgi pabaigiau savo pirmąją, tai ką galiu pasakyt, kaip pirmą kartą mezgus tokį kūrinį manau pavyko visai neblogai smile.gif bėda ta, kad užsikrėčiau skarų mezgimu ir jau norisi vėl megzti doh.gif tik gaila, kad nebus kam nešioti verysad.gif bet labai smagiai mezgasi, o ir kaip greitai, kai raštas aiškus smile.gif Ačiū jums visoms padėjusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuteeee @ 2011 02 04, 17:05)
Sveikos  4u.gif  Labai gražios visų skaros  thumbup.gif  Na, aš irgi pabaigiau savo pirmąją, tai ką galiu pasakyt, kaip pirmą kartą mezgus tokį kūrinį manau pavyko visai neblogai smile.gif bėda ta, kad užsikrėčiau skarų mezgimu ir jau norisi vėl megzti  doh.gif  tik gaila, kad nebus kam nešioti  verysad.gif  bet labai smagiai mezgasi, o ir kaip greitai, kai raštas aiškus smile.gif Ačiū jums visoms padėjusioms  4u.gif

tai roooodyk savo skarą bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(-Radė @ 2011 02 04, 17:30)
tai roooodyk  savo skarą  bigsmile.gif

Na jis pas mane gigantė gavosi lotuliukas.gif bet nieko, man patinka, kai daug apie kaklą apsivinioja smile.gif

štai manoji
http://www.facebook....100000151039856
Atsakyti
QUOTE(Linuteeee @ 2011 02 04, 18:52)
Na jis pas mane gigantė gavosi  lotuliukas.gif  bet nieko, man patinka, kai daug apie kaklą apsivinioja  smile.gif

štai manoji

Nesu facebook gerbeja blush2.gif ,gal gali patalpinti nuotrauka kitur ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimusia: 04 vasario 2011 - 19:21
Prašau smile.gif
user posted image
Atsakyti
kur dar galima gaut internete lininių siūlų (žydrų?), 3-4 gijų, auksarankėje nėra net 3 vnt verysad.gif

Auksarankėj 2 gijų yra.. Jei sudėčiau du siūlus, ar tiktų skarai g.gif Ir kelių každaug matkiukų gali reikt g.gif Siūlai šie
Pagaliau pradedu prisikast prie skaros, o su siūlais bėda doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidullka: 04 vasario 2011 - 20:32
QUOTE(Linuteeee @ 2011 02 04, 21:08)

labai graži wub.gif O kokio dydžio gavosi? Aš mezgu šią skarą, didįjį variantą, net neįsivaizduoju koks dydis bus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuteeee @ 2011 02 04, 18:52)
Na jis pas mane gigantė gavosi  lotuliukas.gif  bet nieko, man patinka, kai daug apie kaklą apsivinioja  smile.gif

štai manoji

thumbup.gif

QUOTE(Vaidullka @ 2011 02 04, 21:26)
kur dar galima gaut internete lininių siūlų (žydrų?), 3-4  gijų, auksarankėje nėra net 3 vnt  verysad.gif

Auksarankėj 2 gijų yra.. Jei sudėčiau du siūlus, ar tiktų skarai  g.gif Ir kelių každaug matkiukų gali reikt  g.gif Siūlai šie
Pagaliau pradedu prisikast prie skaros, o su siūlais bėda  doh.gif

Olaiva mezgė iš keturių gijų sakyčiau g.gif tai drąsiai gali sudėt 2x2 mirksiukas.gif
Atsakyti
O kiek gali reikt kamuoliukų g.gif 5 užteks g.gif

Dabar dar patarimo noriu blush2.gif Tos skaros visos laaaabai gražios. Ar žiūrėtųs Aeolian iš lino g.gif Taip pat labai patinka Laminaria, ji gal labiau patiktų, bet ten rusiškai, angliškai viskas, ar įmanoma mezgimo pirmokei ją numegzt g.gif Apie Aeolian jau daug forume prirašyta, o nuo ko pradėt Laminaria visai neįsivaizduoju doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2011 02 05, 11:57)

Ar žiūrėtųs Aeolian iš lino  g.gif

bet tik dėl grožio būtų, ne dėl šilumos smile.gif
Atsakyti
To aš ir noriu, nepernešu visokių vilnų, pūkelių rolleyes.gif Būtų pavasariui, vasarai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2011 02 05, 11:57)
O kiek gali reikt kamuoliukų  g.gif 5 užteks  g.gif

Dabar dar patarimo noriu  blush2.gif Tos skaros visos laaaabai gražios. Ar žiūrėtųs Aeolian iš lino  g.gif Taip pat labai patinka Laminaria, ji gal labiau patiktų, bet ten rusiškai, angliškai viskas, ar įmanoma mezgimo pirmokei ją numegzt  g.gif Apie Aeolian jau daug forume prirašyta, o nuo ko pradėt Laminaria visai neįsivaizduoju  doh.gif  doh.gif  doh.gif

laminaria va visos schemos iš eilės mezgasi kaip ir Aeolian. visos skaros vienodai pradedamos mirksiukas.gif
dėl siūlų kiekio nžn, aš iš lino dar nenarpliojau, bet megziu ateity tikrai arba Echo , arba Laminaria rolleyes.gif
Atsakyti