Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 4

Bangelee, Cordi labai gražios skaros 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cordi @ 2011 01 31, 13:55)
Sveikos, ateinu su trečiąja savo"Elfų" skara  4u.gif Čia tikra liga, niekaip negaliu sustot  biggrin.gif

labai labai graži wub.gif
Kiek Yucca Chart kartojot? g.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už pagyrimus mano skarai 4u.gif Yucca kartojau 8 kartus.
Atsakyti
QUOTE(cordi @ 2011 01 31, 15:08)
Ačiū visoms už pagyrimus mano skarai  4u.gif  Yucca kartojau 8 kartus.

O, dieve, aš planavau 12kartų, tai mano dar didesnė gausis doh.gif gal sustoti smagume ties 8 motyvais. Su kokio nr virbalais mezgėt? Po Yucca Chart, Agave chart 2 kartus daryti?
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 01 31, 15:12)
O, dieve, aš planavau 12kartų, tai mano dar didesnė gausis doh.gif gal sustoti smagume ties 8 motyvais. Su kokio nr virbalais mezgėt? Po Yucca Chart, Agave chart 2 kartus daryti?

Na iš12 kartų tai jau paklodė manau išeitų biggrin.gif Žinoma,kas mėgsta dideles skaras, tam gali būti pats tas, bet mano manymu ji jau būtų nepatogi nešioti smile.gif Aišku, čia tik mano nuomonė 4u.gif
Mezgiau 3 nr virbalais, po Yucca Chart mezgamas 1 kartą Transition Chart, o po jo taip pat 1 kartą Final Agave Chart.
Atsakyti
QUOTE(cordi @ 2011 01 31, 15:28)

Mezgiau 3 nr virbalais, po Yucca Chart mezgamas 1 kartą Transition Chart, o po jo taip pat 1 kartą Final Agave Chart.

o aš radau ilgesnį aprašymą. Jūsų variantas geresnis.
Atsakyti
Manau dauguma mezgusių šią skarą mezgė pagal tokį aprašymą, jis buvo įkeltas jau pirmoje temoje apie skaras. Svarbiausia numegzti lyginį skaičių Yucca Chart, nes kitaip neišeina toliau raštas smile.gif
Atsakyti
Labas vakarelis!

Jungiuosi ir as su skara savo prie jusu,jei galima. 4u.gif

Pirmoji mano skara cia bus,tad is karto prasau jusu kantrybes. biggrin.gif As dar pirmoj temoj ten mezgu pagal idetus rastus,tai labai tikiuosi,kad man pasiseks,nes labai noriu skaros. blush2.gif Kur cia nenoresi sitokiu groziu priziurejus. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolikas91 @ 2011 01 31, 22:36)
Labas vakarelis!

Jungiuosi ir as su skara savo prie jusu,jei galima. 4u.gif

Pirmoji mano skara cia bus,tad is karto prasau jusu kantrybes. biggrin.gif As dar pirmoj temoj ten mezgu pagal idetus rastus,tai labai tikiuosi,kad man pasiseks,nes labai noriu skaros.  blush2.gif  Kur cia nenoresi sitokiu groziu priziurejus. wub.gif

Tikrai tiksi į kompaniją. Čia visokių yra ir tik vieną skarą mezgusių ir kuriančių "pramoniniu būdu". Taip sakant "visokių yra visokių reikia" 4u.gif
O kurią skarą pradėjai?
Atsakyti
Superinė skara, Cordi.
Atsakyti
QUOTE(dailele @ 2011 01 31, 21:59)
Tikrai tiksi į kompaniją. Čia visokių yra ir tik vieną skarą mezgusių ir kuriančių "pramoniniu būdu". Taip sakant "visokių yra visokių reikia"  4u.gif
O kurią skarą pradėjai?

As mezgu ta is pirmos temos,kur Capricorn aprasyma idejus. smile.gif Kol kas sekas. paskui labai noreciau Gail nusimegzti,nes irgi labai grazi. O dar kilo mintis mamai ant Motinos dienos padaryt ir issiusti,toki siurpriza padaryt. biggrin.gif
Atsakyti
cordi, super darbelis wub.gif
Atsakyti