Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 4

QUOTE(dodone @ 2011 01 25, 16:28)
Sveikutes, maciau, kad tikrai ne viena mezgete, tai gal kuri ir pagelbes,

mezgi viska is eiles iki vidurines akies... viduriniaja aki ismezgi ir tadu vel viska mezgi is eiles tik veidrodiniu budu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wija @ 2011 01 25, 16:38)
Sėkmės, kaip prityrusiai mezgėjai turi pasiduoti visi šifrai  4u.gif
  Aš dar ir schemą panosėj turėdama nugrybaut sugebu, ką jau bekalbėt apie mezgimą žiūrint į raštą, kaip kad moterys sugeba... rolleyes.gif

na, su ta ptirtim tai nezinau, ar as jau tokia patyrus... blush2.gif ale grozis ir didelis noras ji tureti nugali doh.gif teks eksperimentuot, prisisiunciau visokiu aprasymu, kaip tokios skaros ir saliai gaminami. Kai baigsiu moherine suknele, kibsiu i aprasymus tu skaru cool.gif
Atsakyti
QUOTE(dodone @ 2011 01 25, 17:28)
Sveikutes, maciau, kad tikrai ne viena mezgete, tai gal kuri ir pagelbes, turiu klausimu del Haruni skaros. A schemos dali kaip ir iveikiau. Priejau prie B. Ir kazkaip nebesuprantu, kazkaip kazkur cia pas jus keliuose komentaruose iskaiciau, kad reikia is pradziu megzti tik geltonai pazymeta rasta?  Pabaigus si motyva, tada ka? Ta balta? Ir kada ta ruzava? Ar is vis cia viska is eiles megzt? Taip susibalamutijau, kad nebezinau nei nuo kurio galo pradet, nei is vis ko griebtis?... Bukit gerutes, pagelbekit...

Idedu dar ir schemute pacia, kad is kart zvigteret galetumet.

user posted image

Sveika, as ir ilgokai iveikinejau sia skarą, bet iveikiau, tai gal ką pagelbesiu. Pradedi geltonuoju motyvu, toliau baltas ir taip kartojam iki centro...pries ir po centrine akim- geltonas motyvas.
Atsakyti
QUOTE(miglesmama @ 2011 01 25, 22:54)
Sveika, as ir ilgokai iveikinejau sia skarą, bet iveikiau, tai gal ką pagelbesiu. Pradedi geltonuoju motyvu, toliau baltas ir taip kartojam iki centro...pries ir po centrine akim- geltonas motyvas.

taip taip... labai svarbi ir naudinga info mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2011 01 25, 15:47)
o gal kas nors jungtusi megzt Shetlando, Orienburgo ar Haapsalu salius-skaras?  g.gif  as tai tikrai bandysiu, sakau, gal kas nors uzsikres irgi?... flirt.gif
keli pvz toms, kurios galbut nezino, kokie tai dalykeliai:

user posted image

O man paskutinioji tokia visai nieko pasirodė mirksiukas.gif Gal gali pasidalint schemutėm? Pabandytumėm paanalizuot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(asta30a @ 2011 01 26, 01:39)
taip taip... labai svarbi ir naudinga info  mirksiukas.gif

Na dabar mazdaug jau gaudausi, reikes tiesiog bandytis, kad tikrojo mezginio neardyti, uzsimeciau ant atskiru virbalu tiek akiu, kiek dabar yra ant mano skaros ir bandysiu ismegzt visa rasta, ziuresiu kas gausis.. Aciu labai uz patarimus. Kazkodel jauciu, kad ir as iveiksiu si darba. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2011 01 26, 09:42)
O man paskutinioji tokia visai nieko pasirodė  mirksiukas.gif  Gal gali pasidalint schemutėm? Pabandytumėm paanalizuot  mirksiukas.gif

yra 2 variantai:
user posted image

user posted image

nieko sudetingo - tik daug nuppsu biggrin.gif o krasteli reik ziuret, koki pasirinkt. turiu nuorodele i visa Haapsalu albuma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2011 01 26, 11:00)
yra 2 variantai:
user posted image

user posted image

nieko sudetingo - tik daug nuppsu  biggrin.gif  o krasteli reik ziuret, koki pasirinkt. turiu nuorodele i visa Haapsalu albuma  4u.gif

O, ačiū tau 4u.gif Einu pasmalsausiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Dodone, kaip Tau sekasi B dalis? Aš kažkodėl įsivaizduoju, kad man nesigaus( dar vis mezgu A) Taip jau išėjo, kad būsi mano patarėja, ar gerai?
Atsakyti
A-ūū Dodone, kur dingai?Kaip sekasi megsti B dalį?
Atsakyti
Labai grazi skara.smile.gif
Atsakyti
Labas visoms,

užsimaniau kažko kitokio, tai numezgiau šalį Hyrna ax.gif Kol kas tik tebedžiūstantis varijantas blush2.gif , o gal nuėmus nuo adatėlių nebelaikys formos...Siūlai Roma vilnelė, sveria 70 gr Dydis 1,40 ant 0,75 metro

[URL=http://www.radikal.ru]user posted image[/URL

Ir dar.Gal žinot vaistų, kaip gydyti tą skarų virusą mirksiukas.gif Šitoji man jau vienuolikta doh.gif Visos dovanotos arba sau(6 Haruni, 3 Gail, 1 Elfinė, dabar Hyrna ir jau pradėta dar viena Elfinė-bijau neteisingai parašyt anglišką pavadinimą)Negauta už jas nė vieno lito, vienžodžiu gryni nuostoliai, o megzti tai norisi lotuliukas.gif Dar labai noriu tokios mėlynos C,trigubų lapukų pakraščiukais,nežinau pavadinimo,neturiu visų shemučių, tai kol kas tik svajoju biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bangelee: 29 sausio 2011 - 18:39