Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 4

QUOTE(viva 31 @ 2011 01 24, 19:56)
ismegzti kaip viena bloga mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif bėgu darbuotis smile.gif
Atsakyti
pabaigiau savo Banditka ax.gif bet nusivyliau sad.gif mezgiau is thermo vilneles, 4nr addi virbalais. mezgesi super smagiai, tiesiog megavausi... isskalbiau ir tokia man ji reta doh.gif voratinklis kazkoks. o as jos ir norejau tokios tvirtesnes, storesnes... speju, kad per storus virbalus emiau ir per laisvai mezgiau unsure.gif aisku susinesios ir bus labai megstama, bet vistiek ne tai, kas mane pakerejo... rolleyes.gif

o siaip-tai , toms, kurios nerimauja pirma megzdamos-tai drasiai rekomenduoju pradet nuo Banditkos-tikrai labai paprasta. raportas labai trumputis ir paprastutis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuteeee @ 2011 01 24, 16:12)
Taip, kid moheris labai palieka pėdsaką ant paltų ir drabužių  doh.gif  iš šių siūlų turiu šalį nusimezgus, tai padėk dieve koks paltas būna po jo užsidėjimo  doh.gif

Tai gal iš nelabai kokybiško mezgat? Man pirmą kartą kažkadaise kai mezgiau, tai pradžioj pūkavosi, bet tikrai labai nedaug. Dabar mezgiau iš moherio su šilku, tai net mezgant kokie pūkai nesipūkavo. Ant siūlų kokybės stengiuosi netaupyti, gaila darbo ir laiko prastiems siūlams doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eya @ 2011 01 24, 21:12)
Tai gal iš nelabai kokybiško mezgat? Man pirmą kartą kažkadaise kai mezgiau, tai pradžioj pūkavosi, bet tikrai labai nedaug. Dabar mezgiau iš moherio su šilku, tai net mezgant kokie pūkai nesipūkavo. Ant siūlų kokybės stengiuosi netaupyti, gaila darbo ir laiko prastiems siūlams doh.gif  smile.gif

Mezgiau iš Midaros kid moherio (už vieną matkiuką mokėjau 15 Lt) gyrė, kad labai geras moheris, bet nepagalvojau, kad pūkuosis, šiaip siūliukas tikrai fainas, švelnutis, smagiai mezgėsi smile.gif
Atsakyti
o kaip užbaigiat g.gif gerojoj pusėj dvigubu siūlu švirkščiai ar kitaip g.gif
Atsakyti
rodausi su nauja skara PERCY aprasyma
user posted image
Atsakyti
Aš išbandžiau skaras su vilnele Roma (smėlinė ir raudona) ir mohera +poliamidas (balta ir juoda)
user posted image
Papildyta:
QUOTE(siaudukes @ 2011 01 24, 22:18)
o kaip užbaigiat g.gif gerojoj pusėj dvigubu siūlu švirkščiai ar kitaip g.gif

Aš užbaigiu su vašęliu - dvi išneriu, po to pynutės viena akis ir vėl dvi kartu išneriu gerojoj pusėj.
Atsakyti
o gal kas nors jungtusi megzt Shetlando, Orienburgo ar Haapsalu salius-skaras? g.gif as tai tikrai bandysiu, sakau, gal kas nors uzsikres irgi?... flirt.gif
keli pvz toms, kurios galbut nezino, kokie tai dalykeliai:

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Kokios gražios naujosios skaros bigsmile.gif O man kaip matkelį tai Roma smėlinė atrodė nelabai, skara visai kitaip žiūrisi mirksiukas.gif

QUOTE(Amade @ 2011 01 25, 14:47)

Vidurinioji labai graži wub.gif Bet ne mano nosiai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wija: 25 sausio 2011 - 14:58
QUOTE(Wija @ 2011 01 25, 14:56)

QUOTE(Amade @ 2011 01 25, 14:47)

Vidurinioji labai graži wub.gif Bet ne mano nosiai blush2.gif

as irgi jau kuris laikas bandau issifruoti, kaip mezgasi tos skaros doh.gif dar iki galo neperpratau visko, bet ... 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, maciau, kad tikrai ne viena mezgete, tai gal kuri ir pagelbes, turiu klausimu del Haruni skaros. A schemos dali kaip ir iveikiau. Priejau prie B. Ir kazkaip nebesuprantu, kazkaip kazkur cia pas jus keliuose komentaruose iskaiciau, kad reikia is pradziu megzti tik geltonai pazymeta rasta? Pabaigus si motyva, tada ka? Ta balta? Ir kada ta ruzava? Ar is vis cia viska is eiles megzt? Taip susibalamutijau, kad nebezinau nei nuo kurio galo pradet, nei is vis ko griebtis?... Bukit gerutes, pagelbekit...

Idedu dar ir schemute pacia, kad is kart zvigteret galetumet.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2011 01 25, 15:03)

as irgi jau kuris laikas bandau issifruoti, kaip mezgasi tos skaros  doh.gif  dar iki galo neperpratau visko, bet ...  4u.gif

Sėkmės, kaip prityrusiai mezgėjai turi pasiduoti visi šifrai 4u.gif
Aš dar ir schemą panosėj turėdama nugrybaut sugebu, ką jau bekalbėt apie mezgimą žiūrint į raštą, kaip kad moterys sugeba... rolleyes.gif
Atsakyti