Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Afrodite69 @ 2011 01 24, 10:44)
Kaip tau sekasi?

nu kentėk tada 4u.gif
aš tai ok, pykina, vemiu kartais, tingiu, miegu ir t.t. o baisiausia ėdu non-stop blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 01 24, 11:53)
nu kentėk tada  4u.gif
aš tai ok, pykina, vemiu kartais, tingiu, miegu ir t.t. o baisiausia ėdu non-stop  blush2.gif

oi tai tau irgi daug daug sveikatytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif O kai vemi,nepamirsk skysciu gert- vieninteli dalyka ka prisimenu is nestumo su dukryte ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 01 24, 11:17)
oi tai tau irgi daug daug sveikatytes 4u.gif  4u.gif  4u.gif O kai vemi,nepamirsk skysciu gert- vieninteli dalyka ka prisimenu is nestumo su dukryte ax.gif

geriu. praeitą savaitę mažiau gėriau-tai jau chrenova buvo, o dabar bandau daugiau. Matai vemiu aš nedaug-trumpai kokį kartą į tris dienas, bet jau tep nemalonu, bet MB sako "tiek metų laukėm-pavemk"
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 01 24, 12:40)
geriu. praeitą savaitę mažiau gėriau-tai jau chrenova buvo, o dabar bandau daugiau. Matai vemiu aš nedaug-trumpai kokį kartą į tris dienas, bet jau tep nemalonu, bet MB sako "tiek metų laukėm-pavemk"

lengva vyrams kalbeti lotuliukas.gif as pritariu kad del maziuko galima kalnus nuversti,bet puikiai zinau ka reiskia vemimas kai nebeturi net kuo-as su dukra tsikamavau iki beveik 5 menesiu.Aisku,niekur nepabegsi nuo to-bet taip norisi kad nebutu tu vemimu,pykinimu ir galvos skausmu.
Daug daug tau sveikatos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 01 24, 11:40)
Matai vemiu aš nedaug

Krekerių pakrimsk mirksiukas.gif ir dar labai gerai rožių žiedlapių arbata rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 01 24, 11:57)
Krekerių pakrimsk  mirksiukas.gif ir dar labai gerai rožių žiedlapių arbata  rolleyes.gif

doh.gif jezau aš viską valgau kol skrandis pilnas ta nepykina-sunkiausia ryte, turiu išgerti vaistų ir tik po pusvalandžio galiu valgyt-vat tas pusvalandis baisiausias. o su tais mano valgymais jau 3-4kg pliuse doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 01 23, 23:09)
  Tai Thybon'ą gersi toliau?  bigsmile.gif

Tai taip... Sumažino ketvirtuku, bet gavau dar ir Ltiroksino. Šiandien nekokia savijauta... gal nuo jo, nes dar tik trečia diena kaip geriu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 01 24, 12:09)
sunkiausia ryte, turiu išgerti vaistų ir tik po pusvalandžio galiu valgyt-vat tas pusvalandis baisiausias.

Mano viena draugė dar gulėdama lovoj suvalgydavo po pomidorą ir tik tada keldavosi- taip jos nepykino mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vovera @ 2011 01 24, 01:04)
O tu sultis pati spaudi ar perki ''gatavas''?  ax.gif  Nugi bandysiu...
Bet zinai, as dabar pamasciau, kad man cia irgi po laparoskopijos viskas pakriko. Ir vaisingos gleives prapuole ir noro jokio visiskai neliko  g.gif  Pries tai bajeriu tokiu nebuvo. Ir tas FHS uzkilo... Paguodei del FHS, vadinasi i man iseis stimuliuotis  bigsmile.gif
Jauciu kad tas tavo klimaksiukas greitai tures nesti kaulus lauk  biggrin.gif

Aš ir pačius granatus valgiau anksčiau, ir sultis gėriau. Dabar tik prie sulčių likau. Keisčiausias dalykas tas, kad aš po LP iškart vyro prašiau nupirkt granatų. Aš jų taip norėjau... Pasirodo, ne be reikalo, pats organizmas prašėsi. Beje, pasiderink kainas, nes labai jau nevienodai parduodama.
O tu naktį neprakaituoji? Nes man po LP taip būdavo... schmoll.gif Aišku, nesupratau, kas dėl to kaltas.
Ir viskas bus gerai, pamatysi. Aš pati dar nežadu nusileist smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 01 21, 14:05)
O trumpai apie endo ir pastojimus, tai sakė I-II stadija skatinimas + IUI, o III-IV stadija skatinimas + IVF verysad.gif Net apie dirbtiną menopauzę PLANUOJANČIOMS šeimoms labai skeptiškai atsiliepė, o jau nekalbu apie KT gydymą doh.gif

man kai dare LP balandi tai iki IIIst tetruko vos vieno tasko tai itariu, kad ji jau galejo paaugti ir iki IIIst...na bet kadangi IVF tikrai negalesim sau leisti tai kolkas daremes tik IUI ir darysimes tik IUI...apie IVF nebus kalbos deja ax.gif blush2.gif
QUOTE(Siguliukas @ 2011 01 24, 11:53)
aš tai ok, pykina, vemiu kartais, tingiu, miegu ir t.t. o baisiausia ėdu non-stop  blush2.gif

kiek esu skaiciusi nestukiu skyreli nuo pykinimo padeda imbieras 4u.gif zinoma kad pakentek, mazu, juk del zirniuko cia viskas tai darosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 01 24, 12:44)
man nestato kateterio doh.gif kai israse lasines,tai poliklinikoje pradzioj lasino,tai net nusipirkau kateteri,o sesute sako,kateterius stato tik ligoninej,mes neturim auparino.Sakau as nusipirksiu,o ji man negalima duoda tik ligoninej.
O dabar man stato lasines kaimyne,tai ji neturi to auparino ir nezinau kodel bet nestato man kateterio,tai va ir bado tas venas.Bet nieko dedu kompresus ir viska iskesiu kad tik greiciau atsistatyciau ir kad viskas butu super thumbup.gif

Bet ir nesiseka tau. Vargšiukė tikrai... Laikykis, sveikatos tau ir stiprybės 4u.gif Juk turi viskas susitvarkyti, o taip ir bus console.gif
Atsakyti
ir as prisidedu prie linkejimu Afroditei69 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif saugok save, brangioji 4u.gif
Atsakyti