Indula, man irgi prolaktinas padidėjęs. Gal ir yra koks ryšys su endo. Mano mamai kadaise irgi buvo endometriozė, bet jai hormonų tyrimų niekas nedarė. Tik žinau, kad visą gyvenimą ji vargsta su skydliaukės padidėjimu ir yra gėrusi ne kartą vaistų skydliaukės hormonams ( turbūt TTh)tvarkyti. Taigi ryšys tarp hormonų ir skydliaukės akivaizdus.
Ice tea, pasijaučiau dvi dienas labai blogai ir praėjo kai pasiskundžiau, turbūt tavo balionėlis padėjo
įtariu, kad man tokios mmm buvo, nes labai labai nestipriai tepliojo. Bet gal reik dėl visa ko pasiskambinti daktarui pirmadienį. Dariausi NT - neigiamas. Galėjau ir negadinti, nes paskutinį sunaudojau . Bet taip bijau, kad nepakenkčiau vaisiui, jei jis užsimegztų, begerdama bromkriptiną. Šoną vis dar paskauda, įtariu cista kovoja už būvį iš paskutiniųjų.
QUOTE(Glamour @ 2011 01 22, 23:31)
Indula, man irgi prolaktinas padidėjęs. Gal ir yra koks ryšys su endo. Mano mamai kadaise irgi buvo endometriozė, bet jai hormonų tyrimų niekas nedarė. Tik žinau, kad visą gyvenimą ji vargsta su skydliaukės padidėjimu ir yra gėrusi ne kartą vaistų skydliaukės hormonams ( turbūt TTh)tvarkyti. Taigi ryšys tarp hormonų ir skydliaukės akivaizdus.
Ice tea, pasijaučiau dvi dienas labai blogai ir praėjo kai pasiskundžiau, turbūt tavo balionėlis padėjo
įtariu, kad man tokios mmm buvo, nes labai labai nestipriai tepliojo. Bet gal reik dėl visa ko pasiskambinti daktarui pirmadienį. Dariausi NT - neigiamas. Galėjau ir negadinti, nes paskutinį sunaudojau . Bet taip bijau, kad nepakenkčiau vaisiui, jei jis užsimegztų, begerdama bromkriptiną. Šoną vis dar paskauda, įtariu cista kovoja už būvį iš paskutiniųjų.
Glamuor, pas mane buvo prolaktinas padidejes. Geriau bromokriptina iki 12 nestumo savaites. Nestumo metu labai po nedaug vis mazinau doze. Vaisiui tikrai nieko nepadarysi, atvirksciai, jei uzkibtu, butu daugiau problemu kai staigiai nustotum vartoti. Prolaktinas jau toks yra, labai megejas "pasokineti"..
Beje, prolaktinas su skydliauke nieko bendro neturi. Ji gamina smegenyse esanti hipofizio liauka!
QUOTE(vovera @ 2011 01 21, 20:28)
ir as su KETVIRTADIENIO naujienomis. Zodziu ziauriai gavosi, IUI ''ateme''.
Kristinuke, matai, viskas ne taip jau blogai Bus tas tavo klimaksas isvytas ir dar koja paspirtas Tikrai idomu kodel IVF nesiulo. Gal is pradziu pabandys su IUI kaip i vaistus reaguosi? Visgi pigiau, o jeigu ir nepavyks, bus labai vertinga informacija pries IVF. Nu cia as taip manau
Kristinuke, matai, viskas ne taip jau blogai Bus tas tavo klimaksas isvytas ir dar koja paspirtas Tikrai idomu kodel IVF nesiulo. Gal is pradziu pabandys su IUI kaip i vaistus reaguosi? Visgi pigiau, o jeigu ir nepavyks, bus labai vertinga informacija pries IVF. Nu cia as taip manau
nieko sau tai duoda, tai atima...
O man sakė, kad nusimušti FSH iki 14 ir iš karto atmauti stimuliuotis, tai manau, kad ir tau nėra ko nusiminti. Be to, gerk granatų sultis. Man jos nepamainomos. Vėl pradėjau pumpuoti litrais. Ir kas keisčiausia - ovuliacinių gleivių mačiau šį ciklą daugiausiai per visą pusmetį. Aišku, atlikinėjome ND baisiai entuziastingai ne tik dėl teorinių galimybių, bet ir dėl mano begalinio noro...
Žodžiu, bandau aš tą savo klimaksiuką
Papildyta:
QUOTE(zirza @ 2011 01 22, 13:15)
kristinuke, prie endo labai daznai buna antros ciklo fazes nepakankamumas, ta prasme per trumpa ji, nes progesterono organizme nepakanka (kazkoks endo itakojamas hormoninis disbalansas). uztat daznai endmetrioznikem skiria dufastono profilaktiskai. siaip nieko jis blogo padaryti negali.. nebent jis pagal tyrimus nera butinas tavo individualiu atveju arba veikia nekaip organizma (mane, pamenu, jis is proto varydavo tiesiogine prasme - uztrukusi ir uzpumpinta PMSine busena apimdavo ).
Taigi tą patį man aiškino paprasta ginė, tada Krūminis tai patvirtino. Šitaip prasiilginau du ciklus. Kitas ciklas, deja, buvo dar trumpesnis, tik 10d. VK paneigė, kad man buvo reikalingas D, ir jis tik pakenkė. O endokrinlogas pasakė, kad mano galvelė duoda blogus signalus, ir deja, čia ne kiaušidės kaltos. O D nieko blogo. Taip kad prisiklausiau įvairiausių nuomonių, kuri teisingiausia... nežinau. Toliau bandau studijuoti save, nes du gydytojai jau sakė, kad aš unikalus egzempliorius. Kas padeda kitoms, man gali suveikti priešingai.
Papildyta:
QUOTE(avvka @ 2011 01 22, 18:29)
Sveikutes,
Pratęsiant temą apie progersterona...Pasakysiu is savo patirties Po IUI, buvo paskirtos 2 tabl Duphastono per diena. Darant HCG, kartu pasidariau ir progesterona...Skaiciukas buvo tik 36... Ir cia geriant po 2 tabl D!!!
Pratęsiant temą apie progersterona...Pasakysiu is savo patirties Po IUI, buvo paskirtos 2 tabl Duphastono per diena. Darant HCG, kartu pasidariau ir progesterona...Skaiciukas buvo tik 36... Ir cia geriant po 2 tabl D!!!
Iki pabėgant ciklui be jokio D, mano prg būdavo apie 26. Paskui nebežinau...O gėriau D po 3 ir paskui po 2 tabl. per dieną...
QUOTE(kristinuke @ 2011 01 23, 20:31)
Toliau bandau studijuoti save, nes du gydytojai jau sakė, kad aš unikalus egzempliorius.
Tu jiems pasiūlyk būti jų mokslinių straipsnių benraautore Tai Thybon'ą gersi toliau?
QUOTE(avvka @ 2011 01 23, 12:18)
Glamuor, pas mane buvo prolaktinas padidejes. Geriau bromokriptina iki 12 nestumo savaites. Nestumo metu labai po nedaug vis mazinau doze. Vaisiui tikrai nieko nepadarysi, atvirksciai, jei uzkibtu, butu daugiau problemu kai staigiai nustotum vartoti. Prolaktinas jau toks yra, labai megejas "pasokineti"..
Beje, prolaktinas su skydliauke nieko bendro neturi. Ji gamina smegenyse esanti hipofizio liauka!
Žinau, kad jo negalima greitai nutraukti, bet būtina kuo greičiau pastojus kreiptis pas endokrinologą, kad šio priežiūroje būtų mažinamos dozės. Tai stengiuosi laiku pastebėti ir neuždeslsti jei tapčiau.
O prolaktino padidėjimą ir skydliaukės hormonų nukrypimus susiejau, nes kalbėjau apskritai apie hormonų sutrikimus, t. y. endokrininės sistemos sutrikimus. Mudvi su mama pas tą patį daktarą gydomės skirtingas problemas. Bet įžvelgiu tame kažkokį ryšį, nes abiem nustatyta endometriozė.
QUOTE(kristinuke @ 2011 01 23, 21:31)
nieko sau tai duoda, tai atima...
O man sakė, kad nusimušti FSH iki 14 ir iš karto atmauti stimuliuotis, tai manau, kad ir tau nėra ko nusiminti. Be to, gerk granatų sultis. Man jos nepamainomos. Vėl pradėjau pumpuoti litrais. Ir kas keisčiausia - ovuliacinių gleivių mačiau šį ciklą daugiausiai per visą pusmetį. Aišku, atlikinėjome ND baisiai entuziastingai ne tik dėl teorinių galimybių, bet ir dėl mano begalinio noro...
O tu sultis pati spaudi ar perki ''gatavas''? Nugi bandysiu...
Bet zinai, as dabar pamasciau, kad man cia irgi po laparoskopijos viskas pakriko. Ir vaisingos gleives prapuole ir noro jokio visiskai neliko Pries tai bajeriu tokiu nebuvo. Ir tas FHS uzkilo... Paguodei del FHS, vadinasi i man iseis stimuliuotis
Jauciu kad tas tavo klimaksiukas greitai tures nesti kaulus lauk
Merginos turiu klausima,ar kam nors rinkosi skystis pilve po oeracijos?Man siaip siandien pastebejo chirurgas darydamas echoskopa vidaus oeganu,bet jis mane nuramino kad pagersiu antibijotikus 4 dienas ir nimesil ir viskas bus ok ir ramiai galiu darytis IUI.
Tai va tik idomu ar ir kitoms yra buve?
Nes pojuciu jokiu nejutau,o ir manau ginekologai nemate nes ziurejo vis vaginaliniu echo.
Aciu visoms atsakiusioms
Tai va tik idomu ar ir kitoms yra buve?
Nes pojuciu jokiu nejutau,o ir manau ginekologai nemate nes ziurejo vis vaginaliniu echo.
Aciu visoms atsakiusioms
QUOTE(Glamour @ 2011 01 23, 22:44)
Žinau, kad jo negalima greitai nutraukti, bet būtina kuo greičiau pastojus kreiptis pas endokrinologą, kad šio priežiūroje būtų mažinamos dozės. Tai stengiuosi laiku pastebėti ir neuždeslsti jei tapčiau.
As nejau pas endokrinologa. Man doze mazino nestuma priziurinti gydytoja
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 01 22, 10:48)
*Vakarais ir rytasi leistis Relanium kad smegenis apraminti
**ICE TEA,as nesmerkiu jusu apsisprendimo del IUI.Juk kiekvienas renkames patys ir tai kas mums priimtina Noriu tik palinketi greiciau tapti
**ICE TEA,as nesmerkiu jusu apsisprendimo del IUI.Juk kiekvienas renkames patys ir tai kas mums priimtina Noriu tik palinketi greiciau tapti
* RELANIUM Oho Čia juk medicininis narkotikas Nenoriu gasdinti, bet AR TIKRAI TAU JĮ išrašė Nors gal tokiu atveju jis tinka
**
Papildyta:
QUOTE(Tokata @ 2011 01 22, 12:18)
Labukas visoms. Mano ewcho atsakymas - gimdos adenomiozė. Bet niekas nieko man nekomentuoja, neskiria gydymo... asiskaičiau, kad echo tik gali įtarti šią ligą, ar tikrai taip ?
Gimdos adenomiozę galima įtarti echo metu, bet patvirtins tik histeroskopijos metu
Papildyta:
QUOTE(Siguliukas @ 2011 01 22, 13:02)
echo tikrai tik įtaria - patvirtina laporoskopija
jinai apie GIMDOS endo kalba, o ne apie echo kuri veši už gimdos
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 01 24, 00:21)
Merginos turiu klausima,ar kam nors rinkosi skystis pilve po oeracijos?
dievuliau, ką tau jie pridarė Juokas juokais, bet skalpelio netyčia nepaliko
LAIKYKIS ir saugok save- reikalauk, kad VISKĄ sutvarkytų
Man vandenys nesikaupė- nebent aš to nežinojau Kaupėsi tik dujos, kurios maždaug po 10 dienų išėjo
Sveikutes
Kristinut,bet tavo naujienos tikrai dziuginancios ir Dieve kaip tikiuosi kad greit galesi stimuliuotis ir bus sekmingas
vovera o as kazkaip vis neisdrisdavau rasyti,nes man irgi dingo visai noras...ir pojuciai..bet tikiuosi kad atsistatys viskas gal mazai laiko po laporoskopijos
Ice Tea,aciukas mergyt uz palinkejimus-na ir pati kiekviena diena nieko neprasau tik truputi geresnes savijautos.Labai tikiuosi kad lasines atstatys,jos visada man padeda,todel ir kenciu kaip bado,nes jau per melynes ir venu nesimato bet juk del svento tikslo
O del Relanium,tai tikrai ji israse ir siaip as zinau koks jis brudas yra
Kristinut,bet tavo naujienos tikrai dziuginancios ir Dieve kaip tikiuosi kad greit galesi stimuliuotis ir bus sekmingas
vovera o as kazkaip vis neisdrisdavau rasyti,nes man irgi dingo visai noras...ir pojuciai..bet tikiuosi kad atsistatys viskas gal mazai laiko po laporoskopijos
Ice Tea,aciukas mergyt uz palinkejimus-na ir pati kiekviena diena nieko neprasau tik truputi geresnes savijautos.Labai tikiuosi kad lasines atstatys,jos visada man padeda,todel ir kenciu kaip bado,nes jau per melynes ir venu nesimato bet juk del svento tikslo
O del Relanium,tai tikrai ji israse ir siaip as zinau koks jis brudas yra
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 01 24, 10:07)
Labai tikiuosi kad lasines atstatys,jos visada man padeda,todel ir kenciu kaip bado,nes jau per melynes ir venu nesimato
o tu nenorėjai geriau tada kateterio įsistatyt?
QUOTE(Siguliukas @ 2011 01 24, 11:41)
o tu nenorėjai geriau tada kateterio įsistatyt?
man nestato kateterio kai israse lasines,tai poliklinikoje pradzioj lasino,tai net nusipirkau kateteri,o sesute sako,kateterius stato tik ligoninej,mes neturim auparino.Sakau as nusipirksiu,o ji man negalima duoda tik ligoninej.
O dabar man stato lasines kaimyne,tai ji neturi to auparino ir nezinau kodel bet nestato man kateterio,tai va ir bado tas venas.Bet nieko dedu kompresus ir viska iskesiu kad tik greiciau atsistatyciau ir kad viskas butu super
Kaip tau sekasi?