QUOTE(Ice tea @ 2011 01 21, 15:05)
*Tiesa, sakė kad su mano duomenais D gerti visiška nesamonė
Jį reikia gerti tik turint policistines
Kitais atvejais BEPRASMIŠKA
**O trumpai apie endo ir pastojimus, tai sakė I-II stadija skatinimas + IUI, o III-IV stadija skatinimas + IVF
Net apie dirbtiną menopauzę PLANUOJANČIOMS šeimoms labai skeptiškai atsiliepė, o jau nekalbu apie KT gydymą
* Tu apie "Duphastoną" ar ką kitą? Man VK sakė, kad mano atveju jis visai netiko ir be reikalo gėriau. Dar pasvarstė, kokiu tikslu man galėjo jį skirti. Bet kai vakar su endokrinologu kalbėjau, jis sako, kad negalėjo turėti blogos įtakos , nes tai tik progesteronas...
**O va dėl endo stadijų ir IUI ar IVF buvau tokią pat nuomonę susidariusi, bet gydytoja sakė, kad mano atveju, jei tik FSH nukris, stimuliacija ir IUI, nors stIII. Kažkodėl pamąstė, jog IVF nelabai tinka, nes neaišku, kaip kaiušidės sureaguotų. Tai kol aš dar turiu ką veikti ir be pasirinkimo IUI ar IVF, nesidomėjau, kas ten gali būti blogo, kad IVF nesiūlo. Man kažkaip garantija didesnė atrodė...
Ir dar... Bent jau VK tikino, kad išnešioti tai aš puikiai sugebėčiau, o va vakar buvau nuleista ant žemės pavarčius senesnius hormonų tyrimus. Bet kadangi vakar nuleistas kraujas parodė geresnį vaizdą, nei gydytojas manė, išleido mane su mintim, kad galbūt aš dar galiu ir natūraliai pastoti... Na, dievo keliai nežinomi.
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 01 21, 14:20)
Valiooo,tai reiskias ne viskas prarasta ir kaip supratau ir as su savo svaigstancia galva,kad viltis yra
KAIP TAVO SAVIJAUTA IR GYDYTOJŲ NUOMONĖ APIE JĄ?
Papildyta:
QUOTE(Indula @ 2011 01 21, 10:49)
Mergaitės, o endometriozė ir prolaktinas susiję kaip nors?
nes jis tai pas mane padidėjęs...
Greičiausiai nesusijęs.
Tik man aiškino taip, jeigu jau yra endo, vadinasi, su hormonais kažkas ne taip, tik ne visada tai akivaizdžiai matoma. Pati, gydytojų žodžiais sakant, esu unikalus atvejis, todėl negaliu savo patirtimi remdamasi aiškinti, kad taip ir yra, bet man buvo taip: PRL buvo gerokai padidėjęs visai ne nuo endo, nes po LP man mm dingo -kiaušidės įmigo, endo nebuvo kaip gyvuoti. Man, matyt, padidėjo nuo hormonus reguliuojančių vaistų. Šiaip PRL slopina O, tai galima manyti, kad dėl endo nepastoji, o iš tikrųjų gal dėl PRL. Bet čia tik mano pasvarstymai.