QUOTE(Siguliukas @ 2011 03 14, 23:19)
tai bars ar ne?
stebuklas, bet kaip gydytojas sakė "aš viską sutvarkiau" paskui matai KT apramino ir hormonus susitvarkiau
Dėl mano endo išbujojimo ir jokių didelių požymių nejutimo (klausė ar tuštinantis neskaudėdavo) gydytojas pat DIDŽIAI nustebęs buvo
ot nzn
man iki III st tetruko 1 balo....o tustintis net bijau eit ir valgau mazai kad tik neiciau
gimdymo skausmai buna..sakau kai gimdai tai zinai del k kenti...o cia del ko?
QUOTE(Glamour @ 2011 03 14, 23:20)
Bet tai kai tokia stadija, tai jau geriau medikai įsikiša laiku, o tai paskui dar ir visokių kitokių negalavimų atsirastų. O tau, Siguliuk, operacija ir nėštumas tikiuosi tą zarazą kiek įmanoma ilgesniam laikui sustabdys.
Man po operacijos vienas didelis pliusas buvo, kad nebeskaudėjo mylintis, nors gal čia tik įsikalbėjimas.
tai medikai tik trumpam patvarko jei imanoma...paskui gi vel tas pats
jei ne
tai neaiku kaip cia toliau butu sekesi pastot merginutei....o del isikalbejimo nebutinai....ziurint kiek jau laiko praejo nuo LP...
man tai kai geriau KT visi pozymiai buvo dinge....bet itariu kad viskas grys i pirmine busena db...nes pries pradedant gert KT jau buvo prasideje dziaugsmapozymiai
Kivuka pas mane tai nuo endo ten suaugo...kitom tai nebutinai...o saaugos sako atsiranda nuo uzdegimu