gyvatuku kieki ir greituma lemia tribulus terestis todel gydytoja ir pataria vartoti tribestana...tik zinoma yra ir kitu preparatu sudetimi geresniu uz ji veliau paziuresiu dar ir parasysiu daugiau... parasyk asmeniskai warwarai jai as padejau susirast tu vitaminu kur jai padejo...
Apie vitaminus vyrams ir as noreciau suzinot .O as mergytes atradau arbatmedzio alieju. Jau geras menesis kaip mane uzpuolus pienlige. Pabandziau vakarais apsipraust su arbatmedzio aliejum, bei kiekviena ryta i triusikelius isilasindavau po keleta lasu ir di cikla susirgau be jokiu tepliojimu, nors pries tai vis po 2-3 dienas rudai tepliodavau ziuresiu dar kaip bus baigiant nes pabaigoj visad irgi apie 2 dienas teplioja. Pas mane pries du metus LP metu nustatyta 2 stadija.
QUOTE(loriuxas @ 2011 03 11, 16:12)
Apie vitaminus vyrams ir as noreciau suzinot .O as mergytes atradau arbatmedzio alieju. Jau geras menesis kaip mane uzpuolus pienlige. Pabandziau vakarais apsipraust su arbatmedzio aliejum, bei kiekviena ryta i triusikelius isilasindavau po keleta lasu ir di cikla susirgau be jokiu tepliojimu, nors pries tai vis po 2-3 dienas rudai tepliodavau ziuresiu dar kaip bus baigiant nes pabaigoj visad irgi apie 2 dienas teplioja. Pas mane pries du metus LP metu nustatyta 2 stadija.
as irgi niekaip neatsikraciau pienliges man nei lomexino zvakutes nepadejo gydytoja sake kad gerasias bakterijas gert dideliais kiekiais, nepraejo....sake gal cukrus padidejo kraujyje...nieko-cukrus normalus....taip ir neaisku nuo ko man cia tai bandziau kalio permanganato tirpalu apsiplaut...nes jau nezinau ko imtis tai kazkiek padeda...
del vitaminu klaukit bandysiu patart kiek galesiu
Noriu pasiteirauti jums prieš skiriant laparoskopiją nebuvo kito būdo bent kiek įtarti ir patvirtinti ar paneigti endometriozę ? Radau jog esant padidėjusiam vėžio žymeniui CA125 (čia būtent kiaušidžių vėžio žymuo) galima įtarti endometriozę. Niekam tokio tyrimo nedarė, įdomu ar tikrai rodo ?
QUOTE(loriuxas @ 2011 03 11, 15:12)
.O as mergytes atradau arbatmedzio alieju. Jau geras menesis kaip mane uzpuolus pienlige. Pabandziau vakarais apsipraust su arbatmedzio aliejum, bei kiekviena ryta i triusikelius isilasindavau po keleta lasu ir di cikla susirgau be jokiu tepliojimu, nors pries tai vis po 2-3 dienas rudai tepliodavau ziuresiu dar kaip bus baigiant nes pabaigoj visad irgi apie 2 dienas teplioja. Pas mane pries du metus LP metu nustatyta 2 stadija.
Nelabai įsivaizduoju, kaip tai galėtų būti susiję Juk apsiplauni tai išorę, lašini irgi išorėje, o endo yra viduje..ir per apsiplovimą arbatmedis tikrai nepasiekia tų endo židinukų
QUOTE(Singerita @ 2011 03 11, 17:11)
Noriu pasiteirauti jums prieš skiriant laparoskopiją nebuvo kito būdo bent kiek įtarti ir patvirtinti ar paneigti endometriozę ? Radau jog esant padidėjusiam vėžio žymeniui CA125 (čia būtent kiaušidžių vėžio žymuo) galima įtarti endometriozę. Niekam tokio tyrimo nedarė, įdomu ar tikrai rodo ?
girdejau ir as apie si tyrima, bet jis nevisada parodo endo
QUOTE(Kivuka @ 2011 03 11, 17:20)
Nelabai įsivaizduoju, kaip tai galėtų būti susiję Juk apsiplauni tai išorę, lašini irgi išorėje, o endo yra viduje..ir per apsiplovimą arbatmedis tikrai nepasiekia tų endo židinukų
ji cia kalbejo ne apie endo ji kalbejo apie pienlige
QUOTE(lauraz5 @ 2011 03 11, 16:26)
girdejau ir as apie si tyrima, bet jis nevisada parodo endo
Bet parašė, kad netepliojo prieš mm, kai pradėjo apsiplovinėti su arbatmedžiu O tepliojimas nėra pienligės požymis
QUOTE(Kivuka @ 2011 03 11, 17:27)
Bet parašė, kad netepliojo prieš mm, kai pradėjo apsiplovinėti su arbatmedžiu O tepliojimas nėra pienligės požymis
Puikiai suprantu, kad tepliojimas yra endometriozes pozymis. As galvoju, kad aliejukas kazkiek garuoja ir veikia musu reprodukcine sistema. Nebuvau parasius dar, jog keleta naktu miegojau ant tamponiuko uzsilasinus arbatmedi. Dabar dar ir internete paskaiciau, jog geriant po kelis lasus arbetmedzio galima paveikt endo. Ir siaip esu girdejus, jog jei kasdien ant kasdieninio paketuko uzsilasinsit kelis lasus arbatmedzio, bedu su mot. reprodukcine sistema neturesit. As neteigiu, jog tai gydo endo, tai paprasciausiai mano pastebejimai, man sios mm daug lengviau prasidejo
Papildyta:
QUOTE(loriuxas @ 2011 03 11, 17:49)
Puikiai suprantu, kad tepliojimas yra endometriozes pozymis. As galvoju, kad aliejukas kazkiek garuoja ir veikia musu reprodukcine sistema. Nebuvau parasius dar, jog keleta naktu miegojau ant tamponiuko uzsilasinus arbatmedi. Dabar dar ir internete paskaiciau, jog geriant po kelis lasus arbetmedzio galima paveikt endo. Ir siaip esu girdejus, jog jei kasdien ant kasdieninio paketuko uzsilasinsit kelis lasus arbatmedzio, bedu su mot. reprodukcine sistema neturesit. As neteigiu, jog tai gydo endo, tai paprasciausiai mano pastebejimai, man sios mm daug lengviau prasidejo. Nezinau gal tai sutapimas, bet as jau stengiuosi griebtis siaudo, nes tradicine medicina, pakolkas man dar nepadejo
QUOTE(loriuxas @ 2011 03 11, 16:49)
Puikiai suprantu, kad tepliojimas yra endometriozes pozymis. As galvoju, kad aliejukas kazkiek garuoja ir veikia musu reprodukcine sistema. Nebuvau parasius dar, jog keleta naktu miegojau ant tamponiuko uzsilasinus arbatmedi. Dabar dar ir internete paskaiciau, jog geriant po kelis lasus arbetmedzio galima paveikt endo. Ir siaip esu girdejus, jog jei kasdien ant kasdieninio paketuko uzsilasinsit kelis lasus arbatmedzio, bedu su mot. reprodukcine sistema neturesit. As neteigiu, jog tai gydo endo, tai paprasciausiai mano pastebejimai, man sios mm daug lengviau prasidejo
Nu ok, ko tik neišbandysime mes moterys, kad tik padėtų
Parašyk, kiek lašiukų lašinai į vandenį, su kuriuo vakare apsiprausi? Šiaip tai kasdienius paketukus nėra gerai nešioti...nebent kaip tu sakai ant triusikėlių kelis lašus užlašinti O dar klausimas, kaip tu tą tamponiuką sukišai, juk kai nėra mm ten sausa Man netgi baigiantis mm nebelabai išeina sukišti tamponą
Ir kažin tas garuojantis arbatmetis ar nekenkia spermiukams
QUOTE(Kivuka @ 2011 03 11, 17:52)
Nu ok, ko tik neišbandysime mes moterys, kad tik padėtų
Parašyk, kiek lašiukų lašinai į vandenį, su kuriuo vakare apsiprausi? Šiaip tai kasdienius paketukus nėra gerai nešioti...nebent kaip tu sakai ant triusikėlių kelis lašus užlašinti O dar klausimas, kaip tu tą tamponiuką sukišai, juk kai nėra mm ten sausa Man netgi baigiantis mm nebelabai išeina sukišti tamponą
Nemanau, kad kenktu nors tiksliai nezinau. Siaip internete pilna info. Siandien per google ivedus endometrioze ir arbatmedzio alieju radau, jog jis ir ta brude veikia nezinau pas mane nera ten taip jau labai sausa kad tamponiuko neiikistum . Dabar net galvoju sergimo metu ant paketo palasint gal per mm kai viskas ten atvira ir poveikis bus geresnis O del apsiprausimo as kelis lasus i delniuka isilasinu po to ant virsaus vandens uzsipilu ir prasiplaunu, skiedziu su vandenuku vnz Vistiek kazkas gi turi padet mums nugalet ta slykstyne
Papildyta:
QUOTE(lauraz5 @ 2011 03 11, 15:25)
MB sportininkas zino visu tu preparatu sudetis ir kai paziurejo i rpofertil sudeti sake nieko ten ipatingo nera o kaina kosmine...geriau rinktis vitaminus sportininkams ten ju koncentracija daug didesne negu paprastuose nes sportininkams reikia daug daugiau nei paprastiems zmogeliukams...yra ir vitaminu vyrams kurie daug geresni negu tie 'normaliems' vyrams t. y nesportuojantiems...ir medziagu koncentracija daug didesne jei domintu veliau atsiusciau nuoroda i tuos vitaminus...vienai mergaite jau padejau.. jei domintu...galesi palyginti tu savo vitaminu sudeti su tais kur atsiusiu
ziurek pgl mg kieki
http://www.maistassp...p?cid=9534#tab2
http://www.maistassp...ex.php?cid=1222
svarbus tribulus terescio kiekis cia keletas kur db radau
ziurek pgl mg kieki
http://www.maistassp...p?cid=9534#tab2
http://www.maistassp...ex.php?cid=1222
svarbus tribulus terescio kiekis cia keletas kur db radau
As net nezinau kuom man vyra reiktu pagirdyt. pries kokius 3 metus darem spemograma tai viskas normoj buvo, agliutinacija labai nezymi buvo tik, bet daktare sake jog nuo susilaikymo gali but cia. O dabar per mano pienliges is vis aptingom su ND tai sakau reiktu pagirdyt ji kuo nors siaip profilaktiskai
QUOTE(Singerita @ 2011 03 11, 18:11)
Singerita, as pati savo nuoziura dariausi ir man tikrai rode virs normos-65, ir buvo 2stadija.
QUOTE(avilte @ 2011 03 11, 17:06)
Singerita, as pati savo nuoziura dariausi ir man tikrai rode virs normos-65, ir buvo 2stadija.
Aš skaičiau, kad ne visada tas tyrimas parodo endo