Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Siguliukas @ 2011 03 10, 12:01)
Ice Tea,
nuvešk mus į kalnus  ax.gif

mmmmmm wub.gif Jamu bigsmile.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Myllia @ 2011 03 10, 12:04)
*Ice tea, o po 3.5 men kai baigsi papildus gert, vel jiems pasirodysi ?
**Ar paskui po kiek laiko vel reikes gert papildus ar tik tuos 3.5men?

*Žinok net nežinau dėl tų pasirodymų. Tiesiog manau telefonu bendrausiu, o jei reiks arba bus noras, tai ir nueisiu rolleyes.gif Bet nemanau ax.gif
** Nu dabar tipo išsivalysiu organizmą, o paskui nereiks, nebent vėl po kurio laiko norėsiu išsivalyti rolleyes.gif Bet po to valymo reikėtų toliau organizmą stiprinti mirksiukas.gif Bet aš ir šiaip laiks nuo laiko pageriu papildus, tik dabar geriu kitos firmos mirksiukas.gif
Papildyta:
Tiesa, truputį pasiaiškinau dėl gydymo tuo aparatu, kur mane tyrė, ir Su džok- tai žinokit tai iš esmės VIENODI metodai bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Taigi, Su džok nėra laiko švaistymas mirksiukas.gif thumbup.gif thumbup.gif
Va: "Sudzok yra normalizavimas per organu atitikmenis seklu energija,o gydymas elektriniais prietaisais (ne tyrimas) yra irgi tas pats...
O gyventoju savyje turime iki 350 rusiu kiekvienas,svarbu kad butu ju pusiausvyra ,o ne per daug ar per mazai.Stai tam ir reikia tai subalansuoti... Sekmes!" mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 10 kovo 2011 - 13:31
turiu ir aš tokį klausimą, labai būčiau dėkinga, jei kas atsakytų..
Pries pastojant pirmą kartą, labai ilgai laukėme, darėme visokius tyrimus ir galiausiai rado polipą. Jį beoperuojant daktaras pastebėjo endometriozės židinių, bet nepasakė kokia stadija. sakė bandyt, jei nepavyks pastot, reikės gydyt endometriozę. Pavyko, viskas gerai. Dabar planuojam antrą nėštumą, irgi ne lengvai... pastebėjau tokį dalyką - kokias 4 dienas prieš mėnesines pradeda tepliot ružavai, truputį, paskui nustoja, vėl po kelių dienų pradeda ir tada susergu. Jokių skausmų nejaučiu, nebent prieš pat mėn.labai silpną pilvo maudimą. Ar tos ružavos išskyros gali reikšt endometriozę, ar tik rusvos turi būti? Klausimas paprastas, o aš tiek prirašiau blush2.gif
keista man dėl to, kad to tepliojimo anksčiau nebuvo, ir dar keista, kad po nėštumo ir nebuvimo mėnesinių ta endometriozė kaip tik turėjo pranykt, kaip aš suprantu...
Atsakyti
QUOTE(nenusivylusi @ 2011 03 10, 15:26)
turiu ir aš tokį klausimą,

Tie tepliojimai gali reikšti endo verysad.gif
O kiek laiko praėjo po pirmų mmm po gimdymo g.gif Nėštumas endo tik sustabdo verysad.gif

Bet tiesa, rausvi tepliojimai labiau polipams būdingi verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 10 kovo 2011 - 15:35
QUOTE(Ice tea @ 2011 03 10, 17:32)
Tie tepliojimai gali reikšti endo  verysad.gif
O kiek laiko praėjo po pirmų mmm po gimdymo  g.gif Nėštumas endo tik sustabdo verysad.gif

Bet tiesa, rausvi tepliojimai labiau polipams būdingi  verysad.gif

praejo apie puse metu.. tiesiog matau, kad kazkas ne taip, todel pradejau galvot, ką čia tas tepliojimas galėtų reikšt..
Atsakyti
QUOTE(nenusivylusi @ 2011 03 10, 15:54)
praejo apie puse metu.. tiesiog matau, kad kazkas ne taip, todel pradejau galvot, ką čia tas tepliojimas galėtų reikšt..

Va va... būtent po pusmečio tas brudas ir pabunda verysad.gif
Man irgi po pusmečio nuo KT nutraukimo išlindo doh.gif

Nu vsio- lekiu mergaitės į ATOSTOGAS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

O tu, nenusivylusi, pasitikrink dar ir dėl polipų, nes žopai čiūjų, kad tau čia bus polipas, o ne endo mirksiukas.gif - mažesnė blogybė mirksiukas.gif
ir kuo mažiau minčių apie nepastojimą, o kuo daugiau optimizmo ir ND bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
O kad atgijo merginos pavasariui atėjus... net gražu clap_1.gif Kai kam pilvukas jau gražiai pučiasi, kai kam gandrai planus dar tik kuria... bet kai parskris, tai bus ką gaudyti visoms biggrin.gif
Man tai apmaudu, kad gavau po antibiotikų žvakučių 8 dienom... tas susilaikymas visai man nepatinka schmoll.gif Bet jau kai baigsiu gydymą, tai...
Sėkmės, gero poilsio ir puikios nuotaikos, nes prieš akis ilgasis savaitgalis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 03 09, 12:30)
vis negaliu palikti jūsų, nesekiau BUM situacijos bet tai ką užmačiau LP temoj, pradžiugino iki ašarų kaip ir savas nėštumas  wub.gif
Kai tik turėsiu kuo-pavirusuosiu  mirksiukas.gif 
4u.gif  pripūsiu vieną balioną-daugiau nepajėgiu, biški dusuliukas kamuoja  mirksiukas.gif

tai ir nepalik...juk visada buvai musu skyrelio gyventoja,tavieji apsilankymai tik ikvepia mums tikejimo ir vilties mirksiukas.gif esi pavyzdukas kad musu situacija ne tokia jau beviltiska mirksiukas.gif o del dusuliuku tai nevyk dievo i medi...dar tik pradzia mirksiukas.gif
QUOTE(nenusivylusi @ 2011 03 10, 16:26)
turiu ir aš tokį klausimą, labai būčiau dėkinga, jei kas atsakytų..
Pries pastojant pirmą kartą, labai ilgai laukėme, darėme visokius tyrimus ir galiausiai rado polipą. Jį beoperuojant daktaras pastebėjo endometriozės židinių, bet nepasakė kokia stadija. sakė bandyt, jei nepavyks pastot, reikės gydyt endometriozę. Pavyko, viskas gerai. Dabar planuojam antrą nėštumą, irgi ne lengvai... pastebėjau tokį dalyką - kokias 4 dienas prieš mėnesines pradeda tepliot ružavai, truputį, paskui nustoja, vėl po kelių dienų pradeda ir tada susergu. Jokių skausmų nejaučiu, nebent prieš pat mėn.labai silpną pilvo maudimą. Ar tos ružavos išskyros gali reikšt endometriozę, ar tik rusvos turi būti?

o man atorodo kad tokios iskyros nerodo endo g.gif manrods rudosios tai jau zenklas...o jei gydytojas nesake stadijos gali reiksti kad tie zidinukai net nesiekia Istadijos mirksiukas.gif ir skausmai ne visoms buna...kitos ir su IV stadija skausmu nejaucia mirksiukas.gif kitos su I st mmm laukia kaip didziausio kosmaro blink.gif nes skausmas buna nezmoniskas blink.gif

pas mane vistiek tos iskyros ne tokios kokios turi but...bet neimu i galva ax.gif tik vat vkr tai nemaloni savijauta buvo doh.gif spaudimas net iki 150 buvo pakiles doh.gif virsutinis...galvojau kad akys ir galva susprogs doh.gif buvau pas gydytoja nzn ji kas cia man gali but...nusiunte tokiu tyrimu kur tik balandzio gale bus galima pasidaryt mano gyd istaigoj blink.gif taip ir numirt gali zmogau blink.gif tai ka vaistu ikaliau ir tiek...
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 03 10, 18:10)
nusiunte tokiu tyrimu kur tik balandzio gale bus galima pasidaryt mano gyd istaigoj blink.gif taip ir numirt gali zmogau blink.gif tai ka vaistu ikaliau ir tiek...

verk,kad blogai jautiesi-tegu exrta eilę ieško, gi man nei aš baisiai dusau nei jutau kad širdis stipriau plaka...terapeutė paklausė-tachikardija-iš kabineto neišleido kol tolesnių vizitų nesuregistravo, aišku toks dėmesys dėl nėštumo, dėl to ir neramu jei dabar tachikardija kas vėliau g.gif

Tiesa, temos neprisukite per savaitgalį-gavau įpareigojimą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siguliukas: 10 kovo 2011 - 19:28
QUOTE(Siguliukas @ 2011 03 10, 20:27)
verk,kad blogai jautiesi-tegu exrta eilę ieško, gi man nei aš baisiai dusau nei jutau kad širdis stipriau plaka...terapeutė paklausė-tachikardija-iš kabineto neišleido kol tolesnių vizitų nesuregistravo, aišku toks dėmesys dėl nėštumo, dėl to ir neramu jei dabar tachikardija kas vėliau  g.gif

Tiesa, temos neprisukite per savaitgalį-gavau įpareigojimą  ax.gif

ten kol nepriremi prie sienos kazko tol nieks nejuda....jei noreciau pasidaryt tuos tyrimus pasidaryt tektu arba i KMUK varyt bet ten irgi eiles belenkokios arba varyt i kita gydymo istaiga bet tada reiketu moket manrods....zodziu....sakiau jei dar pasikartos remsiu prie sienos kad duotu siuntima pas kardiologa..dare kraujo tyrima sake idealus...
o kas toji tachikardija?su kuo ji valgoma? blush2.gif ax.gif kazkas su dusuliu kiek suprantu bet....kas daugiau g.gif

tikriausiai tau bus sunku i pati gala nestuke.gif jei aip yra...o pati dirbanti esi?kaip darbelije buna?
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 03 10, 19:37)
o kas toji tachikardija?su kuo ji valgoma? blush2.gif  ax.gif kazkas su dusuliu kiek suprantu bet....kas daugiau g.gif

tachikardija tai per greitas širdies darbas, siuntė skydliaukę tirt-bet ta nekalta, dabar turiu pulsą sekti-jei per didelis-siųs pas kardiologus vaistų. dirbu aš mokytoja darbe nieko, nebent po greitesnio ėjimo (ką mėgstu) giliau pakvėpuoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 03 10, 20:43)
tachikardija tai per greitas širdies darbas, siuntė skydliaukę tirt-bet ta nekalta, dabar turiu pulsą sekti-jei per didelis-siųs pas kardiologus vaistų. dirbu aš mokytoja darbe nieko, nebent po greitesnio ėjimo (ką mėgstu) giliau pakvėpuoju  blush2.gif

tai ziurek tik saugokis juk db e viena jau vaikscioji....o pergreitas sirdies plakimas irgi nieko gero
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Klausimukas pastojusioms ax.gif Prieš mm rudai teplioja turint endo. O jeigu pastoji, tai pirmą pastojimo mėn dar teplioja ar jau švaru būna? g.gif
Atsakyti