Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(liepsnele @ 2011 03 08, 22:46)
wub.gif viskas ok, tik jau sunkoka, visgi pabaiga smile.gif Jo, jau jauduliukai kyla, kaip ten viskas bus. O tavo dabar kokie planai? KT, kaip suprantu, jau baigei?

jauduliukai naturalu...nesijaudink...galvok kaip bus gera ziureti i ilgai lauktas akeles 4u.gif ciuciuoti...visos baimes isbegios 4u.gif juk tiek lauktas ir svajotas 4u.gif baigiau KT kursa planuoju bandyti naturaliai 2 men jei nieko nebus vel KT kursas po jo vel bandymu maratonas...jei nieko LP...labai man baisoka kad vel tos nelemtosios saaugos atsinaujino...todel ir nenoriu visokiu stimuliaciju ir IUI...dar toks laikas kai judesio mano gyvenime yra tai toki plana susidariau.

siguliuk na bet jus ir augat su pilvinuku....laikas bega tarsi smiltele per pirstus...taip greit.....tikiuosi nera nemaloniu nestumo padariniu ax.gif 4u.gif

liepsnele o kiek priaugai per si laika?
Atsakyti
Žinokit, teks ir mane paguosti verysad.gif
Šiandien LABAI blogai jaučiuosi angel_sadangel.gif - pilvas išpūstas, net pati sau negraži, pykina, triūsuose šokolado kalnai, NT su I, MB nemielas, vaikas neklauso ir šiaip nieko nespėju frusty.gif O dar kai pagalvoju, kad pastojimas geriausiu atveju tik po pusmečio, tai vapščie ragai į kitą pusę lenkiasi doh.gif
Žodžiu, jaučiuosi kaip toj dainoj: "tiek metų jau gyvenuuuuuu, dar taip nebuvo sunkuuuuu" verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 03 09, 11:07)
Žinokit, teks ir mane paguosti  verysad.gif
Šiandien LABAI blogai jaučiuosi  angel_sadangel.gif - pilvas išpūstas, net pati sau negraži, pykina, triūsuose šokolado kalnai, NT su I, MB nemielas, vaikas neklauso ir šiaip nieko nespėju frusty.gif O dar kai pagalvoju, kad pastojimas geriausiu atveju tik po pusmečio, tai vapščie ragai į kitą pusę lenkiasi  doh.gif
Žodžiu, jaučiuosi kaip toj dainoj: "tiek metų jau gyvenuuuuuu, dar taip nebuvo sunkuuuuu"  verysad.gif

console.gif console.gif mergyt neliudek taip 4u.gif 4u.gif 4u.gif ,zinok ir tamsiausio tunelio gale visada tampa sviesu,viskas bus gerai sunkumai laikini,jie praeis 4u.gif 4u.gif 4u.gif laikykis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 03 08, 21:42)
siguliuk kaip savijautos?galetai liniuote karts nuo karto uzsimest, zinotume kaip jus ten augat smile.gif  4u.gif

QUOTE(lauraz5 @ 2011 03 08, 22:01)
siguliuk na bet jus ir augat su pilvinuku....laikas bega tarsi smiltele per pirstus...taip greit.....tikiuosi nera nemaloniu nestumo padariniu ax.gif  4u.gif

na sveikos dar kartą, stumiam mes tas dieneles, labai laukiame sekančio echo, pilvukas po truputį lenda, rūbeliai mano mažėja, vis dar papykina, tenka ir su ašaros akyse prieš klozetą paklūpėt, tada vaiko klausiu "gal pakaks iš mamkos šaipytis?" bet šiaip maloni ramybė užplųdusi, nors tuo pačiu darausi karinga, ir jei jau galvoju ką, tai ir sakau. Jau drąsiau sakome draugams apie trečia žmogutį-gera girtis ax.gif vis negaliu palikti jūsų, nesekiau BUM situacijos bet tai ką užmačiau LP temoj, pradžiugino iki ašarų kaip ir savas nėštumas wub.gif
Kai tik turėsiu kuo-pavirusuosiu mirksiukas.gif

QUOTE(Ice tea @ 2011 03 09, 10:07)
Žinokit, teks ir mane paguosti  verysad.gif

4u.gif pripūsiu vieną balioną-daugiau nepajėgiu, biški dusuliukas kamuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2011 03 09, 11:18)
console.gif  console.gif  mergyt neliudek taip  4u.gif  4u.gif  4u.gif ,zinok ir tamsiausio tunelio gale visada tampa sviesu,viskas bus gerai sunkumai laikini,jie praeis  4u.gif  4u.gif  4u.gif laikykis  mirksiukas.gif

QUOTE(Siguliukas @ 2011 03 09, 11:30)
4u.gif  pripūsiu vieną balioną-daugiau nepajėgiu, biški dusuliukas kamuoja  mirksiukas.gif

Oi, ačiū aciuks.gif
Įsidirbau ir visai jau nuotaika geresnė mirksiukas.gif
o tu, Siguliuk, nepūsk, tikrai nereikia- nes paskui dar sprogsi, jei oras į kitą "patalpą" pateks lotuliukas.gif
Atsakyti
O tiesa, kai jums teplioja ar maudžia pilvą g.gif Man tai išsipučia kaip 5-tame mėnesyje doh.gif ir spazmuoja, bet ne kaip per mmm- švelniau doh.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės už virusiukus. Aš šįkart negaudau, nes KT geriu ir dar teks pagerti sad.gif
Ice tea, ir aš nusiminus, kad atsideda planavimas kuriam laikui ir vėl. Taip ir bėga metai. Laikykis, mergyt, - viskas laikina mirksiukas.gif ir neigiamos emocijos ir pilvo maudimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2011 03 09, 22:41)
Ačiū mergaitės už virusiukus. Aš šįkart negaudau, nes KT geriu ir dar teks pagerti sad.gif
Ice tea, ir aš nusiminus, kad atsideda planavimas kuriam laikui ir vėl. Taip ir bėga metai. Laikykis, mergyt, - viskas laikina  mirksiukas.gif ir neigiamos emocijos ir pilvo maudimas  4u.gif

Ir tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif , kad lengviau mintims kilti būtų mirksiukas.gif
Mane šitoj situacijoj labiausiai biesina tai, kad porą savaičių per ciklą tepliojiesi, kraujuojiesi, kamuojiesi pilvo spazmais doh.gif Ir tik trumpas dvi savaites gali BŪTI MOTERIMI flirt.gif

O nuotaikos pas mane LABAI greitai gerėja- esu visiškai optimistinė optimistė biggrin.gif
Beje išduosiu paslaptį topsecret.gif - rytoj išlekiam į kalnus bigsmile.gif thumbup.gif
Pravėdinsiu galvą ir rūrą tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 03 10, 08:39)
Ir tik trumpas dvi savaites gali BŪTI MOTERIMI  flirt.gif
Beje išduosiu paslaptį  topsecret.gif - rytoj išlekiam į kalnus  bigsmile.gif  thumbup.gif

*na juodas jumoras-ir anos savaitės tipinės moteirškos, biggrin.gif bet aš ir pati kažkada taip galvojau: savaitę prieš mmm skauda, savaitės mmm skausmingos, savaitę po mmm dar skauda doh.gif tai tik savaitę gyvenimo turėdavau doh.gif
**Arbataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa doh.gif taip suerzint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 03 10, 08:50)
**Arbataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  doh.gif  taip suerzint  doh.gif

Nu nesierzink biggrin.gif Viską atiduočiau, net KALNUS už tokį, kaip tavo pilvūzą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 03 10, 09:03)
Nu nesierzink biggrin.gif Viską atiduočiau, net KALNUS už tokį, kaip tavo pilvūzą wub.gif

blush2.gif už tą pilvūzą šiemet kalnų net MB atsisakė- šeimyninis solidarumas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 03 10, 10:03)
blush2.gif  už tą pilvūzą šiemet kalnų net MB atsisakė- šeimyninis solidarumas  ax.gif

Jei rimtai, tai į kalnus nevažiuočiau jau tik nuo 7 mėnesio nėštumo ir iki 3 mėnesio kūdikėlio. Visais kitais atvejais VAŽIUOČIAU ax.gif
Atsakyti