QUOTE(Siguliukas @ 2011 03 04, 09:48)
Ice tea, tai kokius produktus "atėmė"? Ir kokių kietų ten chlamidijų prisiveisei? Gal jų toks mažas kiekis kad nekenkia ir jų neaptinka?
Kaip supratau, tai jų TIEK mažai, kad tiesiog bio tyrimu nesimato
Papildyta:
QUOTE(Siguliukas @ 2011 03 04, 09:48)
Ice tea, tai kokius produktus "atėmė"? Ir kokių kietų ten chlamidijų prisiveisei? Gal jų toks mažas kiekis kad nekenkia ir jų neaptinka?
Kaip supratau, tai jų TIEK mažai, kad tiesiog lab.tyrimo metu nesimato
QUOTE(avvka @ 2011 03 04, 11:44)
suma is ties nemaza...bet..jei zinociau, kad tikrai pades, dar ne tiek sumokeciau.
Aha, man irgi idomu kokius produktus iseme Ir kokiu budu jie mate chlamidijas? Man irgi tyrimai neparode..Ech..negi dabar net laboratoriniais tyrimais pasitiketi negalima
Aha, man irgi idomu kokius produktus iseme Ir kokiu budu jie mate chlamidijas? Man irgi tyrimai neparode..Ech..negi dabar net laboratoriniais tyrimais pasitiketi negalima
Dėl sumos, tai tikrai galvojau kad bus didesnė
O dėl produktų, tai.... čia kiekvienai individualiai- nes mane tyrė aplamai, o ne dėl endo vien
O laboratoriniai tyrimai..... ai, verčiau patylėsiu Nors.... PAPASAKOSIU Viena draugė pasidarė kraujo tyrimą dėl chlamidijų, tai rezultatas TEIGIAMAS Nuėjo dar ir tepinėlį pasidaryti - NEIGIAMAS
QUOTE(dulsyte @ 2011 03 04, 13:12)
sveika brangioji,as ir sudominau savo vyriuka su tuo tyrimu,tij sako paklausk tos mergaites ar ji jau buvo.ziuriu jau lankeisi tij pasakyk kai ten papulti ir koks adresiukas ok,laabai noreciau ir as ten saunuole gerk tuos papildus ir laukim geru ziniu.visom keturiom as uz tave ir tavo sekme
papulti tiesiog- alio ir susitari kada Čia