Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Siguliukas @ 2011 03 04, 09:48)
Ice tea, tai kokius produktus "atėmė"? Ir kokių kietų ten chlamidijų prisiveisei?  biggrin.gif Gal jų toks mažas kiekis kad nekenkia ir jų neaptinka?

Kaip supratau, tai jų TIEK mažai, kad tiesiog bio tyrimu nesimato mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Siguliukas @ 2011 03 04, 09:48)
Ice tea, tai kokius produktus "atėmė"? Ir kokių kietų ten chlamidijų prisiveisei?  biggrin.gif Gal jų toks mažas kiekis kad nekenkia ir jų neaptinka?

Kaip supratau, tai jų TIEK mažai, kad tiesiog lab.tyrimo metu nesimato mirksiukas.gif

QUOTE(avvka @ 2011 03 04, 11:44)
blink.gif  blink.gif  blink.gif suma is ties nemaza...bet..jei zinociau, kad tikrai pades, dar ne tiek sumokeciau.
Aha, man irgi idomu kokius produktus iseme ax.gif Ir kokiu budu jie mate chlamidijas? Man irgi tyrimai neparode..Ech..negi dabar net laboratoriniais tyrimais pasitiketi negalima g.gif

Dėl sumos, tai tikrai galvojau kad bus didesnė ax.gif
O dėl produktų, tai.... čia kiekvienai individualiai- nes mane tyrė aplamai, o ne dėl endo vien mirksiukas.gif
O laboratoriniai tyrimai..... ai, verčiau patylėsiu rolleyes.gif Nors.... PAPASAKOSIU ax.gif Viena draugė pasidarė kraujo tyrimą dėl chlamidijų, tai rezultatas TEIGIAMAS blink.gif Nuėjo dar ir tepinėlį pasidaryti - NEIGIAMAS blink.gif

QUOTE(dulsyte @ 2011 03 04, 13:12)
sveika brangioji,as ir sudominau savo vyriuka su tuo tyrimu,tij sako paklausk tos mergaites ar ji jau buvo.ziuriu jau lankeisi tij pasakyk kai ten papulti ir koks adresiukas ok,laabai noreciau ir as ten saunuole gerk tuos papildus ir laukim geru ziniu.visom keturiom as uz tave ir tavo sekme  4u.gif

papulti tiesiog- alio ir susitari kada mirksiukas.gif Čia
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 03 07, 09:55)

papulti tiesiog- alio ir susitari kada  mirksiukas.gif Čia

Aciukas,reikes kreiptis,o kaip tu ?jau geri papildus pokyciai jauciasi?
Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2011 03 07, 09:18)
Aciukas,reikes kreiptis,o kaip tu ?jau geri papildus pokyciai jauciasi?

Papildus gersiu tik po atostogų mirksiukas.gif Kelionėj norisi valgyt KĄ NORIU biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 03 04, 10:42)
Esmė ta, kad gersiu, sakau GERSIU tuos papildus (koks skirtumas ką gerti- antibus, hormonus ar papildus) ir gydysimės mirksiukas.gif  pagal tuos rodiklius mano endo yra grynai bakterinės kilmės ir dėl tų bakterijų ir kitų gėrių esančių gleivinės audiniuose vyksta atmetimai  doh.gif
Tai va  mirksiukas.gif Visas tolimesnis papildų gėrimas 3,5 mėn kaštuos apie 1000 lt doh.gif Nu bet..... juk dėl savęs ir savo sveikatos  ax.gif
Ir dar pasakė, kad mato chlamidijas, kurių laboratorijoj nerado blink.gif Bet sakė, tokių kiekių dar TIKRAI neįmanoma aptikti  ax.gif
Vot tep  biggrin.gif

Arba pas mus identiška situacija, arba nežinau... Noriu paklausti, ar tu iš pat pradžių pasisakei, kad turi endo, ar tau nustatė? Aš tai pasakiau. Man taip pat nustatė, kad bakterinės kilmės (tik man nuo ureaplazmos, kuri irgi užsplėpta, nes gydytojai neranda). Papildų kursas toks pats, suma panaši. Kuriuos tau skyrė? Man cat's claw, MSB, spirulina.
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 03 07, 18:11)
Arba pas mus identiška situacija, arba nežinau... Noriu paklausti, ar tu iš pat pradžių pasisakei, kad turi endo, ar tau nustatė?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nieko nuostabaus, kad viskas tas pats, juk ir nuo endo skiria tuos pačius vaistus- KT, tas trucas klimaksinis ir t.t. doh.gif Juk jei yra kažkokia gydymo sistema, tai kam išradinėti dviratį tongue.gif
Nu čia tik mano nuomonė- aš irgi taip daryčiau smile.gif
O kas dėl pasisakymo, tai iš pradžių išklausinėjo kuo skundžiuosi- pykinimai, galvos svaigimai, mėšlungiai, akys ir t.t.- nu ten varneles dėjo. o paskui paleido srovę ir žiūrėjo. O tada vėl ėjo klausimai- kažkas yra tūbose g.gif Kažkokie juoduliukai aplink gimdą g.gif Nu ir t.t. tada ir pasisakiau ar tai negalėtų būti endo biggrin.gif
Nors mano atveju ji labai stebėjosi, kad endo ne nuo bakterijų g.gif
Bet ir šiaip man asmeniškai tai skyrė pirma organizmo valymą su Colonada, o paskui kirminų varymą lauk ir imuniteto stiprinimą pakaitom. Tai va ax.gif
Žiauriai išsigandau KIRMINŲ blink.gif Bet paskui namuose supratau, kad juk kiekvienas mes jų turim, juk jei neturėtumėm, tai kas tada mus po žeme sugraužtų tongue.gif lotuliukas.gif Nu bet čia ne apie tai tema blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Ir dar prie to pačio noriu pasakyti, kad radau NEMAŽAI sąsajų tarp to tyrimo ir Su džok mirksiukas.gif Juk tie patys stimuliavimai per delnus, tik sudžoke grikių pagalba, o tame tyrime elektros impulsų mirksiukas.gif Dar tiksliau užklausiu savo hebranto mirksiukas.gif Tada ir jums parašysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 08 kovo 2011 - 08:59
sveikutes mergaites 4u.gif
atnesiau naujieneliu blush2.gif tikriausiai nemazai sito skyrelio gyventoju pazysta BUM....taigi naujienos tokios kad galu gale ji nestuke.gif ax.gif po tiekos laiko bigsmile.gif

ir dar...nutraukiau jau KT ir snd 8 CD ir jau kaip ir svaru buvo kelias dieneles....ir se tau kad nori rusvos isskyros atsirado g.gif ovuliacijai sakyciau dar kiek ankstoka g.gif po KT db nzn ko ir tiketis ir koks tas ciklo ilgumas bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 03 08, 18:23)
ir dar...nutraukiau jau KT ir snd 8 CD ir jau kaip ir svaru buvo kelias dieneles....ir se tau kad nori rusvos isskyros atsirado g.gif ovuliacijai sakyciau dar kiek ankstoka g.gif po KT db nzn ko ir tiketis ir koks tas ciklo ilgumas bus g.gif

nedraugauji su BT? pamatuotum, greičiau matytum kada O artėja ar net atėjo g.gif
Atsakyti
Oi ir aš buvau atitrūkus kuriam laikui.
Kristinuke, gerai, kad tik tiek bėdų, kad ne rimčiau. Laikykis, gydykis, pasitikėk daktare ir pabandyk kombinuoti dar ir kokį gydymą žolelėmis iš senolių patirties. Stiprybės tau 4u.gif
lauraz5, žinau, kad nepatogu, bet net jei ir tepioja, patariu kaip nors namų darbus atlikti. Dabar gal kiek išsiderinęs organizmas po KT, bet tikimybė pastot turėtų būti didelė. Sėkmės 4u.gif

Su KOVO 8, mielosios 4u.gif Gražiausių jums gėlių, meilės, dėmesio ir skanių blynų, kad jau šventė su Užgavėnėm sutampa. Dar linkiu, kad žiema pagaliau atsisveikintų su mumis ir pavasaris visoms vaisingas būtų. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 03 08, 18:23)

Turbut kvailioja hormonai po KT. Man irgi taip buvo po KT pirma men., keliskart rausvu isskyru buvo, taip kad auksciau nosiuka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 03 08, 22:01)
nedraugauji su BT? pamatuotum, greičiau matytum kada O artėja ar net atėjo  g.gif

nelabai ax.gif pas mane rytai tik strykt is lovos ir begte i vonia lotuliukas.gif negaleiu gulet nes sunki diena buna...o O as visad jauciu tad del to problemu nebus tikiuosi...
tik kad tas laikas toks....kraustytis greitu laiku rengiames tai visokiu rupesteliu yra....bet gal ir gerai nera tu skaiciavimu galvojimu ir pan smile.gif

siguliuk kaip savijautos?galetai liniuote karts nuo karto uzsimest, zinotume kaip jus ten augat smile.gif 4u.gif
Papildyta:
liepsnele!kaip tik apie tave pagalvojau lotuliukas.gif kaip savijauta?finisas jau ant nosies kabo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 03 08, 21:42)
liepsnele!kaip tik apie tave pagalvojau lotuliukas.gif kaip savijauta?finisas jau ant nosies kabo lotuliukas.gif

wub.gif viskas ok, tik jau sunkoka, visgi pabaiga smile.gif Jo, jau jauduliukai kyla, kaip ten viskas bus. O tavo dabar kokie planai? KT, kaip suprantu, jau baigei?
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 03 08, 21:42)
siguliuk kaip savijautos?galetai liniuote karts nuo karto uzsimest, zinotume kaip jus ten augat smile.gif  4u.gif

nu mes po tuputį, dėkui, dienelės tirpsta
Atsakyti