QUOTE(lauraz5 @ 2011 01 19, 15:17)
buna saulyt visko po operaciju kiekvienai skirtingai gali buti kad cia LP pasekme...bet palauk kiek laiko jau praejo?
as tai juodai
nusivemiau po LP nes man gyd liepe gerti skyscius o ne laseline state...tai buvo irgi nekas...
tikiuosi viskas gerai db?
nezinau,jauciuosi prastai.Man pirmadieni rye liko taip negera...bet kentejau...o paskui jau nebeatsiliepiau nei i skambucius nei paskambins sugebejau-visai nieko nesuvokiau,nezinojau koks vardas,kas as,buvo sunku ziureti,ir nerealiai skaudejo kaire galvos puse,o desine ranka negyva buvo.Kalbet ir mastyt siaip nulis galimybiu.
Tai nuveze mane i ligonine.Iskart prieme.Kadangi su manim susikalbeti neejo (nei as pasakyt galejau,nei savo vardo zinojau) tai kiek zinau vyra isklausinejo.Prabuvau priemime 6 valandas.Sulasino lasine ir pasake,kad eiciau pas seimos gydytoja,o ji gal pasius pas neurologa.Tipo arba cia taip man narkoze iseina,arba trombas atsoko arba insultas.
Ir mane paleido namo
nors jau galejau po lasiniu pasakyt kas as,bet labai blogai girdejau...ir televizorius pamenu ejo,lygtais moterys meluoja geriau..tai va vaizda maciau,o garso nea..protarpiais kazkokiais
dabar taip bijau kad nepasikartotu
o desines pirstai du ir dabar tokie kaip ne mano
sakau gal kam panasiai buvo...