laba visom,
esu naujoke, bet mano problemos panasios:) todel nurejau suzinoti daugiau patyrusiu nuomone Man 2011.02.14 atliko laparaskopija, kuriose metu buo pasalinta 7cm diametro endometriozine cista, taip pat buvo rasti keletas smulkiu zidinuku, taip pat atlitas keisides drilingas del policistiskumo. Po operacijos gydytoja jokio medikamentinio gydymo neskyre, liepe apie 3 men. bandyt pastoti naturaliai. Kaip manote ar medikamentinis gydymas turejo buti skirtas, jeigu taip tai koks ir ar po 3 men.nebus veloka ji pradeti ir apskritai gal kas nors turejote panasios patirties.
beje iki nesekmingu bandymu pastoti apie 6 men, apie endo net neitariau nes nebuvo jokiu simtomu.
is anskto dekui uz atsakymus:)
Apsireiškia bėdų maišas Ginė išrišo, kad man gimdos kaklelio uždegimas. Įdomu, jį gali nustatyti tik citologinis tyrimas ar vis dėlto ir paprastas tepinėlis, nes kiek eidavau ir užsimindavau apie norą jį pasidaryti, atsirasdavo už ko kito užsikabinti - tai cista, tai pūslės uždegimas, tai kraujavimai be aiškios priežasties. Ir še dar... Nežinau, kaip išgyvensiu, nes jau ketvirti antibiotikai.
Papildyta:
Manau, kad gydytojai geriau žino, kokia tavo situacija ir kas labiau tinka. Jeigu endo dar labai maža, tai ir neskyrė medikamentų. O cistą įsiauginusi buvai kaip reikiant Šiaip ar taip nepastojimo laikas dar tikrai nedidukas, tad aukštyn nosį. Jei per tris mėn. nepastosi, tada ir ieškosi išeičių iš padėties. O greičiausiai, kad viskas tau bus gerai
Papildyta:
QUOTE(ingridukas0506 @ 2011 03 02, 14:40)
laba visom,
esu naujoke, bet mano problemos panasios:) todel nurejau suzinoti daugiau patyrusiu nuomone Man 2011.02.14 atliko laparaskopija, kuriose metu buo pasalinta 7cm diametro endometriozine cista, taip pat buvo rasti keletas smulkiu zidinuku, taip pat atlitas keisides drilingas del policistiskumo. Po operacijos gydytoja jokio medikamentinio gydymo neskyre, liepe apie 3 men. bandyt pastoti naturaliai. Kaip manote ar medikamentinis gydymas turejo buti skirtas, jeigu taip tai koks ir ar po 3 men.nebus veloka ji pradeti ir apskritai gal kas nors turejote panasios patirties.
beje iki nesekmingu bandymu pastoti apie 6 men, apie endo net neitariau nes nebuvo jokiu simtomu.
Manau, kad gydytojai geriau žino, kokia tavo situacija ir kas labiau tinka. Jeigu endo dar labai maža, tai ir neskyrė medikamentų. O cistą įsiauginusi buvai kaip reikiant Šiaip ar taip nepastojimo laikas dar tikrai nedidukas, tad aukštyn nosį. Jei per tris mėn. nepastosi, tada ir ieškosi išeičių iš padėties. O greičiausiai, kad viskas tau bus gerai
QUOTE(ingridukas0506 @ 2011 03 02, 13:40)
Man 2011.02.14 atliko laparaskopija, kuriose metu buo pasalinta 7cm diametro endometriozine cista, taip pat buvo rasti keletas smulkiu zidinuku, taip pat atlitas keisides drilingas del policistiskumo. Po operacijos gydytoja jokio medikamentinio gydymo neskyre, liepe apie 3 men. bandyt pastoti naturaliai. Kaip manote ar medikamentinis gydymas turejo buti skirtas, jeigu taip tai koks ir ar po 3 men.nebus veloka ji pradeti ir apskritai gal kas nors turejote panasios patirties.
sveikute na apie cistas mazai tesuprantu, bet va endo tokia 'drauge' turiu tai galiu pasakyti kad jei terado kelis zidinukus tai gali buti ten vos pradzia tik jaudintis tikrai nereikia o medikamentinis gydymas taikomas tik nuo IIIst tad mes is galvos tas baimes dar tau iki to toli grazu beje turiu nuliudinti zinoma situo klausimu...kad nuo endo vienintelis vaistas - nestumas...tik vat problema...kaip pastoti?????? o del nepastojimo laiko tai iki metu laiko net normalu kad nepastojama...paprastai tyrimus pataria daryti nuo metu...tad tavo stazas labai jau mazytis....mano akim tikrai nera ko jaudintis
QUOTE(kristinuke @ 2011 03 02, 14:54)
Apsireiškia bėdų maišas Ginė išrišo, kad man gimdos kaklelio uždegimas. Įdomu, jį gali nustatyti tik citologinis tyrimas ar vis dėlto ir paprastas tepinėlis, nes kiek eidavau ir užsimindavau apie norą jį pasidaryti, atsirasdavo už ko kito užsikabinti - tai cista, tai pūslės uždegimas, tai kraujavimai be aiškios priežasties. Ir še dar... Nežinau, kaip išgyvensiu, nes jau ketvirti antibiotikai.
vistyt, tu vistyt, tai todel ir tie tavo leukocitai laikesi kelis menesius, todel kad tas uzdegimas buvo o ji nustatyt manrods galima ir paprastu tepineliu...juk matai net kraujo tyrimas uzdegima rodo...tad galu gale mesk is galvos tas baimes...ir dziaukis kad bent kiek atsistatei...bent mazyte dalele....jau kokia esi tokia esi jau nieko nebepakeisi....visos mes cia tokios remontuotinos bet ka jau db....tik susitaikyt reikia su tuo ir gyvento toliau...kitaip jau nebus....
sveikutes, prisidedu ir as prie Jusu..... Uzvakar atliko laparoskopija ir jos meu paaiskejo, kad desinysis kaiusintakis pratekamas bei vingiuotas, kiauside sveika...o vat kairysis buvo uzakes, ant kaiusides keletas zidineliu, kurie pridegingti. Buvo atlikta plastika, tad kairysis vel pratekamas. Diagnoze-1 st.endo. Gal kazkuriai panasiai buvo? esme tame, kad mes su vyru norim kuo greiciau atlikti IUI su donoru,nebenorim tempti gumos. Po kiek laiko mazdaug atsigaunama, ar skiriamas buna gydymas tokiu atveju?
bembi, po kiek laiko operavę gydytojai leis daryti IUI reikėjo arba dar riekia klausti jų. nes mes nelabai įsivaizduojam kiek ten chirurgiškai buvo tvarkyta, dėl endo manau jokio gydymo neskirs. Bet visgi manyčiau kad bent vieną-du ciklus reiks "sugyti"
tai taip, suprantu kad gydytojas pasakys, tiesiog buvo idomu suzinoti kitu nuomone, gal kazkam panasiai buvo
Buvo vienai merginai, tikiuosi nesupyks jei ivardinsiu - Vitalyte25. Kita cikla po laparoskopijos jai dare IUI ir jis buvo sekmingas. Tad manau, kad galima, bet zinoma reikia atsizvelgti kaip pati jautiesi. Vienos lengvai pernesa sia operacija, kitos gan sunkiai.
Sveikos mergaitės Visai jus apleidau Mano mažasis vyriukas serga , tai sėdim namuose. Visas į sąrašėlį surašysiu pirmadienį Neliksit nesuskaičiuotos
O aš pasipasakosiu dėl to tyrimo- buvau ir visai fainai Sužinojau tokių dalykų Apie kuriuos geriau nepasakosiu
Esmė ta, kad gersiu, sakau GERSIU tuos papildus (koks skirtumas ką gerti- antibus, hormonus ar papildus) ir gydysimės pagal tuos rodiklius mano endo yra grynai bakterinės kilmės ir dėl tų bakterijų ir kitų gėrių esančių gleivinės audiniuose vyksta atmetimai
Tai va Visas tolimesnis papildų gėrimas 3,5 mėn kaštuos apie 1000 lt Nu bet..... juk dėl savęs ir savo sveikatos
Ai, dar prisakė kokių produktų negaliu vartoti- tai man čia buvo graudu Nu bet.... iškęsim
Ir dar pasakė, kad mato chlamidijas, kurių laboratorijoj nerado Bet sakė, tokių kiekių dar TIKRAI neįmanoma aptikti
Vot tep
O aš pasipasakosiu dėl to tyrimo- buvau ir visai fainai Sužinojau tokių dalykų Apie kuriuos geriau nepasakosiu
Esmė ta, kad gersiu, sakau GERSIU tuos papildus (koks skirtumas ką gerti- antibus, hormonus ar papildus) ir gydysimės pagal tuos rodiklius mano endo yra grynai bakterinės kilmės ir dėl tų bakterijų ir kitų gėrių esančių gleivinės audiniuose vyksta atmetimai
Tai va Visas tolimesnis papildų gėrimas 3,5 mėn kaštuos apie 1000 lt Nu bet..... juk dėl savęs ir savo sveikatos
Ai, dar prisakė kokių produktų negaliu vartoti- tai man čia buvo graudu Nu bet.... iškęsim
Ir dar pasakė, kad mato chlamidijas, kurių laboratorijoj nerado Bet sakė, tokių kiekių dar TIKRAI neįmanoma aptikti
Vot tep
Ice tea, tai kokius produktus "atėmė"? Ir kokių kietų ten chlamidijų prisiveisei? Gal jų toks mažas kiekis kad nekenkia ir jų neaptinka?
Sveikos merginos
jungiuosi ir as prie jusu LP metu aptiko antro lygio endometrioze gimdos srytyje (kiek supratau kazkaip ten uz gimdos ar gimdos antroje puseje )
jungiuosi ir as prie jusu LP metu aptiko antro lygio endometrioze gimdos srytyje (kiek supratau kazkaip ten uz gimdos ar gimdos antroje puseje )
QUOTE(Ice tea @ 2011 03 04, 09:42)
Vot tep
Vot tep
suma is ties nemaza...bet..jei zinociau, kad tikrai pades, dar ne tiek sumokeciau.
Aha, man irgi idomu kokius produktus iseme Ir kokiu budu jie mate chlamidijas? Man irgi tyrimai neparode..Ech..negi dabar net laboratoriniais tyrimais pasitiketi negalima
[quote=Ice tea,2011 03 04, 10:42]
Sveikos mergaitės Visai jus apleidau Mano mažasis vyriukas serga , tai sėdim namuose. Visas į sąrašėlį surašysiu pirmadienį Neliksit nesuskaičiuotos
O aš pasipasakosiu dėl to tyrimo- buvau ir visai fainai Sužinojau tokių dalykų
mirksiukas:
sveika brangioji,as ir sudominau savo vyriuka su tuo tyrimu,tij sako paklausk tos mergaites ar ji jau buvo.ziuriu jau lankeisi tij pasakyk kai ten papulti ir koks adresiukas ok,laabai noreciau ir as ten saunuole gerk tuos papildus ir laukim geru ziniu.visom keturiom as uz tave ir tavo sekme
O aš pasipasakosiu dėl to tyrimo- buvau ir visai fainai Sužinojau tokių dalykų
mirksiukas:
sveika brangioji,as ir sudominau savo vyriuka su tuo tyrimu,tij sako paklausk tos mergaites ar ji jau buvo.ziuriu jau lankeisi tij pasakyk kai ten papulti ir koks adresiukas ok,laabai noreciau ir as ten saunuole gerk tuos papildus ir laukim geru ziniu.visom keturiom as uz tave ir tavo sekme