Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

laba visom,

esu naujoke, bet mano problemos panasios:) todel nurejau suzinoti daugiau patyrusiu nuomone smile.gif Man 2011.02.14 atliko laparaskopija, kuriose metu buo pasalinta 7cm diametro endometriozine cista, taip pat buvo rasti keletas smulkiu zidinuku, taip pat atlitas keisides drilingas del policistiskumo. Po operacijos gydytoja jokio medikamentinio gydymo neskyre, liepe apie 3 men. bandyt pastoti naturaliai. Kaip manote ar medikamentinis gydymas turejo buti skirtas, jeigu taip tai koks ir ar po 3 men.nebus veloka ji pradeti ir apskritai gal kas nors turejote panasios patirties.

beje iki nesekmingu bandymu pastoti apie 6 men, apie endo net neitariau nes nebuvo jokiu simtomu.

is anskto dekui uz atsakymus:)
Atsakyti
Apsireiškia bėdų maišas unsure.gif Ginė išrišo, kad man gimdos kaklelio uždegimas. Įdomu, jį gali nustatyti tik citologinis tyrimas ar vis dėlto ir paprastas tepinėlis, nes kiek eidavau ir užsimindavau apie norą jį pasidaryti, atsirasdavo už ko kito užsikabinti - tai cista, tai pūslės uždegimas, tai kraujavimai be aiškios priežasties. Ir še dar... Nežinau, kaip išgyvensiu, nes jau ketvirti antibiotikai. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ingridukas0506 @ 2011 03 02, 14:40)
laba visom,

esu naujoke, bet mano problemos panasios:) todel nurejau suzinoti daugiau patyrusiu nuomone smile.gif  Man 2011.02.14 atliko laparaskopija, kuriose metu buo pasalinta 7cm diametro endometriozine cista, taip pat buvo rasti keletas smulkiu zidinuku, taip pat atlitas keisides drilingas del policistiskumo. Po operacijos gydytoja jokio medikamentinio gydymo neskyre, liepe apie 3 men. bandyt pastoti naturaliai. Kaip manote ar medikamentinis gydymas turejo buti skirtas, jeigu taip tai koks ir  ar po 3 men.nebus veloka ji pradeti ir apskritai gal kas nors turejote panasios patirties.

beje iki nesekmingu bandymu pastoti apie 6 men, apie endo net neitariau nes nebuvo jokiu simtomu.

is anskto dekui uz atsakymus:)

Manau, kad gydytojai geriau žino, kokia tavo situacija ir kas labiau tinka. Jeigu endo dar labai maža, tai ir neskyrė medikamentų. O cistą įsiauginusi buvai kaip reikiant unsure.gif Šiaip ar taip nepastojimo laikas dar tikrai nedidukas, tad aukštyn nosį. Jei per tris mėn. nepastosi, tada ir ieškosi išeičių iš padėties. O greičiausiai, kad viskas tau bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas0506 @ 2011 03 02, 13:40)
Man 2011.02.14 atliko laparaskopija, kuriose metu buo pasalinta 7cm diametro endometriozine cista, taip pat buvo rasti keletas smulkiu zidinuku, taip pat atlitas keisides drilingas del policistiskumo. Po operacijos gydytoja jokio medikamentinio gydymo neskyre, liepe apie 3 men. bandyt pastoti naturaliai. Kaip manote ar medikamentinis gydymas turejo buti skirtas, jeigu taip tai koks ir  ar po 3 men.nebus veloka ji pradeti ir apskritai gal kas nors turejote panasios patirties.

sveikute 4u.gif na apie cistas mazai tesuprantu, bet va endo tokia 'drauge' turiu lotuliukas.gif tai galiu pasakyti kad jei terado kelis zidinukus tai gali buti ten vos pradzia tik mirksiukas.gif jaudintis tikrai nereikia mirksiukas.gif o medikamentinis gydymas taikomas tik nuo IIIst tad mes is galvos tas baimes dar tau iki to toli grazu mirksiukas.gif beje turiu nuliudinti zinoma situo klausimu...kad nuo endo vienintelis vaistas - nestumas...tik vat problema...kaip pastoti?????? blink.gif o del nepastojimo laiko tai iki metu laiko net normalu kad nepastojama...paprastai tyrimus pataria daryti nuo metu...tad tavo stazas labai jau mazytis....mano akim tikrai nera ko jaudintis 4u.gif

QUOTE(kristinuke @ 2011 03 02, 14:54)
Apsireiškia bėdų maišas unsure.gif Ginė išrišo, kad man gimdos kaklelio uždegimas. Įdomu, jį gali nustatyti tik citologinis tyrimas ar vis dėlto ir paprastas tepinėlis, nes kiek eidavau ir užsimindavau apie norą jį pasidaryti, atsirasdavo už ko kito užsikabinti - tai cista, tai pūslės uždegimas, tai kraujavimai be aiškios priežasties. Ir še  dar... Nežinau, kaip išgyvensiu, nes jau ketvirti antibiotikai.

vistyt, tu vistyt, tai todel ir tie tavo leukocitai laikesi kelis menesius, todel kad tas uzdegimas buvo mirksiukas.gif o ji nustatyt manrods galima ir paprastu tepineliu...juk matai net kraujo tyrimas uzdegima rodo...tad galu gale mesk is galvos tas baimes...ir dziaukis kad bent kiek atsistatei...bent mazyte dalele....jau kokia esi tokia esi jau nieko nebepakeisi....visos mes cia tokios remontuotinos lotuliukas.gif bet ka jau db....tik susitaikyt reikia su tuo ir gyvento toliau...kitaip jau nebus.... mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikutes, prisidedu ir as prie Jusu..... Uzvakar atliko laparoskopija ir jos meu paaiskejo, kad desinysis kaiusintakis pratekamas bei vingiuotas, kiauside sveika...o vat kairysis buvo uzakes, ant kaiusides keletas zidineliu, kurie pridegingti. Buvo atlikta plastika, tad kairysis vel pratekamas. Diagnoze-1 st.endo. Gal kazkuriai panasiai buvo? esme tame, kad mes su vyru norim kuo greiciau atlikti IUI su donoru,nebenorim tempti gumos. Po kiek laiko mazdaug atsigaunama, ar skiriamas buna gydymas tokiu atveju?
Atsakyti
bembi, po kiek laiko operavę gydytojai leis daryti IUI reikėjo arba dar riekia klausti jų. nes mes nelabai įsivaizduojam kiek ten chirurgiškai buvo tvarkyta, dėl endo manau jokio gydymo neskirs. Bet visgi manyčiau kad bent vieną-du ciklus reiks "sugyti" g.gif
Atsakyti
tai taip, suprantu kad gydytojas pasakys, tiesiog buvo idomu suzinoti kitu nuomone, gal kazkam panasiai buvo 4u.gif
Atsakyti
Buvo vienai merginai, tikiuosi nesupyks jei ivardinsiu - Vitalyte25. Kita cikla po laparoskopijos jai dare IUI ir jis buvo sekmingas. Tad manau, kad galima, bet zinoma reikia atsizvelgti kaip pati jautiesi. Vienos lengvai pernesa sia operacija, kitos gan sunkiai.
Atsakyti
Sveikos mergaitės wub.gif Visai jus apleidau doh.gif Mano mažasis vyriukas serga doh.gif , tai sėdim namuose. Visas į sąrašėlį surašysiu pirmadienį mirksiukas.gif Neliksit nesuskaičiuotos tongue.gif lotuliukas.gif

O aš pasipasakosiu dėl to tyrimo- buvau ir visai fainai thumbup.gif Sužinojau tokių dalykų doh.gif Apie kuriuos geriau nepasakosiu schmoll.gif lotuliukas.gif
Esmė ta, kad gersiu, sakau GERSIU tuos papildus (koks skirtumas ką gerti- antibus, hormonus ar papildus) ir gydysimės mirksiukas.gif pagal tuos rodiklius mano endo yra grynai bakterinės kilmės ir dėl tų bakterijų ir kitų gėrių esančių gleivinės audiniuose vyksta atmetimai doh.gif
Tai va mirksiukas.gif Visas tolimesnis papildų gėrimas 3,5 mėn kaštuos apie 1000 lt doh.gif Nu bet..... juk dėl savęs ir savo sveikatos ax.gif
Ai, dar prisakė kokių produktų negaliu vartoti- tai man čia buvo graudu verysad.gif Nu bet.... iškęsim mirksiukas.gif
Ir dar pasakė, kad mato chlamidijas, kurių laboratorijoj nerado blink.gif Bet sakė, tokių kiekių dar TIKRAI neįmanoma aptikti ax.gif
Vot tep biggrin.gif
Atsakyti
Ice tea, tai kokius produktus "atėmė"? Ir kokių kietų ten chlamidijų prisiveisei? biggrin.gif Gal jų toks mažas kiekis kad nekenkia ir jų neaptinka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siguliukas: 04 kovo 2011 - 09:48
Sveikos merginos smile.gif
jungiuosi ir as prie jusu smile.gif LP metu aptiko antro lygio endometrioze gimdos srytyje (kiek supratau kazkaip ten uz gimdos ar gimdos antroje puseje blush2.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANGE-LIUXXX: 04 kovo 2011 - 11:04
QUOTE(Ice tea @ 2011 03 04, 09:42)
O aš pasipasakosiu dėl to tyrimo- buvau ir visai fainai  thumbup.gif Sužinojau tokių dalykų doh.gif Apie kuriuos geriau nepasakosiu schmoll.gif  lotuliukas.gif
Esmė ta, kad gersiu, sakau GERSIU tuos papildus (koks skirtumas ką gerti- antibus, hormonus ar papildus) ir gydysimės mirksiukas.gif  pagal tuos rodiklius mano endo yra grynai bakterinės kilmės ir dėl tų bakterijų ir kitų gėrių esančių gleivinės audiniuose vyksta atmetimai  doh.gif
Tai va  mirksiukas.gif Visas tolimesnis papildų gėrimas 3,5 mėn kaštuos apie 1000 lt doh.gif Nu bet..... juk dėl savęs ir savo sveikatos  ax.gif
Ai, dar prisakė kokių produktų negaliu vartoti- tai man čia buvo graudu  verysad.gif Nu bet.... iškęsim  mirksiukas.gif
Ir dar pasakė, kad mato chlamidijas, kurių laboratorijoj nerado blink.gif Bet sakė, tokių kiekių dar TIKRAI neįmanoma aptikti  ax.gif
Vot tep  biggrin.gif

blink.gif blink.gif blink.gif suma is ties nemaza...bet..jei zinociau, kad tikrai pades, dar ne tiek sumokeciau.
Aha, man irgi idomu kokius produktus iseme ax.gif Ir kokiu budu jie mate chlamidijas? Man irgi tyrimai neparode..Ech..negi dabar net laboratoriniais tyrimais pasitiketi negalima g.gif
Atsakyti
[quote=Ice tea,2011 03 04, 10:42]
Sveikos mergaitės wub.gif Visai jus apleidau doh.gif Mano mažasis vyriukas serga doh.gif , tai sėdim namuose. Visas į sąrašėlį surašysiu pirmadienį mirksiukas.gif Neliksit nesuskaičiuotos tongue.gif lotuliukas.gif

O aš pasipasakosiu dėl to tyrimo- buvau ir visai fainai thumbup.gif Sužinojau tokių dalykų
mirksiukas:

sveika brangioji,as ir sudominau savo vyriuka su tuo tyrimu,tij sako paklausk tos mergaites ar ji jau buvo.ziuriu jau lankeisi tij pasakyk kai ten papulti ir koks adresiukas ok,laabai noreciau ir as ten saunuole gerk tuos papildus ir laukim geru ziniu.visom keturiom as uz tave ir tavo sekme 4u.gif
Atsakyti