Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Ice tea @ 2011 02 24, 09:43)
Žodž, ŽINOM nuo ko mirsim- nuo Černobylio  doh.gif  lotuliukas.gif

Priminei anekdotą:
Laidotuvės: pažiūri į vainikų užrašus ir žinai nuo ko žmogus mirė: nuo žmonos, bendradarbių.....
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 02 24, 09:52)
Priminei anekdotą:
Laidotuvės: pažiūri į vainikų užrašus ir žinai nuo ko žmogus mirė: nuo žmonos, bendradarbių.....

Cha cha cha lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tai pas mus ant vainikų bus ČERNOBYLIS doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif - pigesnės juostos bus, nes urmu rašys lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dalcisdalcis @ 2011 02 23, 23:31)
O kiek tie ju papildai mazdaug kainuoja?

Na, kad jau šiandien daugiau laiko, turiu, tai pakalbėsiu daugiau bigsmile.gif
Žodžiu, mano situacija su tom žolėm buvo tokia, kad buvau nusivariusi imunitetą su antibiotikais dėl amžino kosulio. Ir apskritai prastai jaučiausi, nes tarsi migla ant akių užeidavo, negaliu to pavadinti silpnumu, bet jaučiausi kaip nuvarytas arklys, o gydytoja tik pripažino, kad jau būtina valyti organizmą. Tada sužinojau, kad yra diagnostika kompiuteriu ir išbandžiau. Tai buvo 2007 vasarį.
( http://www.vejozoles.lt/?sid=1)

Prispausdino man kelis lapus organizmo funkcijų nukrypimų. Daug buvo tiesos, bet daug ko ir nežinojau. Kainavo daugiau kaip 100lt diagnostika (''prijungia'' prie kompiuterio per rankas, kojas ir galvą) . Tada pagal gautą info paskyrė organizmo valymą ir papildus. Mėnesiui maždaug apie 200lt. Kursas daugiau kaip 3 mėn.
Gėriau sąžiningai. Jaučiausi tikrai geriau. Imunitetas, matyt, sustiprėjo.
Tada pakartotinė diagnostika lapkričio mėn. Koks ryšys su ginekologinėmis problemomis ir jų gydymu? I diagnostika be kitų bėdelių parodė kiaušidžių latakų bei kiaušintakių finkcijos sudirgimą bei gimdos ir kiaušidžių kompensuotus sutrikimus, funkcijų įtampą. Ką reiškia - neklauskit. II diagn. jau to nebuvo ir jokios užuominos apie ginekologines bėdas, bet skydliaukė, hipofizis, antinkščiai... Nukrypimų mažiau, bet dar yra. Rekomendacija pasitikrinti pas endokrinologą skydliaukę ir hormonus.
Nesiejant su šiuo gydymu ginekologė randa cistą, kurią operuoja jau 2008 vasarį. Dignozuoja ir endo IIIst. Vasarą darausi skydliaukės tyrimus, kurie, atrodo, irgi normoj. Tada 2009m rugsėjį vėl LP šalinama endo cista. Bet jau papildų nėbegėriau, nes pasidartė gaila pinigų. Tik prie minties, kad galbūt reikėtų, vis grįždavau.
Mano patirtis sakytų, jog tiesos šis tyrimas pasako daug, bet reikia mokėti ją išskaityti ir užbėgti ligai už akių. Aš tyrimą rodžiau šeimos gydytojai - 0 reakcijos. Ir vis dėlto vis labiau įsitikinu, kad endo - hormonų disbalanso pasekmė. Kad daug bėdų su šia sritimi turiu, išlindo tik po poros metų, kaip buvo diagnozuota kompiuteriu. Pradėjus gydyti skydliaukę, reguliuojant hormonus man daugiau endo cistų kol kas nepatvirtino. Žinoma, norimas rezultatas taip pat nepasiektas g.gif
Atsakyti
QUOTE(avvka @ 2011 02 24, 00:19)
Man atrodo, kad is vis nera vienos taisykles visiems..
Pvz mano atveju: lankiausi pas ginius bent karta i metus, niekada neturejau jokiu cistu. Zodz buvau kaip sakant "priziurima" ir "sveika". Visi gydytojai numodavo ranka i mano tepliojimus ir skausmingas mmm. Kol vieno kasmetinio patikrinimo metu nerado endo cistos, o po laparoskopijos paaiskejo, kad cista ir ant kitos kiausides ( kurios echo nesimate ) ir visas kitas buketas su endo IV stadija...Nelabai man tikisi, kad ji sitaip isbujojo per metus!!
Beje ureaplazmos tyrimas pas mane neigiamas.
Man kazkaip atrodo, kad pas mane ji yra paveldeta. Mano pusseserei taip pat isoperuota endo IV stadija. Nezinau is kur sitas brudas, nes pas mano mama endo nera, o abi mociutes buvo daugiavaikes ( galima speti, kad endo taip pat nebuvo ).

Zinai pas mane tas pats,reguliariai tikrindavaus pas gine,viskas ok,sveika druta,dar toks pasakymas buvo,maziau nervuokis ir galvok,greiciau pastosi doh.gif . O endo giminej tai net nezinau,pas mama tai nera,mociute ir ne,nu puseseres nezinau.O kai pati pradejau galo ieskot kame problema ir gavosi nervinkis tu ar ne,is kur tas pastojimas kei tokia endo rado doh.gif

QUOTE(Siguliukas @ 2011 02 24, 09:22)
Na Černobylio debesis tikrai nepraėjo be pasekmių, galim ir jį dar kaltinti, jį kaltina ir dėl skydliaukės problemų daug kas

Del Cernobylio pritariu,cia ir Airojoj pas mus apie ji sneka,ypac del skydliaukes. Na as net nezinau kiek laiko man ta skydliauke buvo ir kiek metu auginau tuos augliukus,o nuo to gal ir endo dar prisikabino,nes endo sake irgi pensininke jau buvo,nu vienzodziu....
Atsakyti
sveikutes!seniai besilankiau bet visokiu darbeliu buvo...nes gyvenamaja vieta keisim tai nelabai yra kada pas jus apsilankyti 4u.gif
tik prisiduodu, kad snd isgersiu paskutine KT ir laukia 2 natur menesiukai ax.gif

Ice Tea o kaip tau su tais grikiais sekesi?ar bent kiek jautesi ju poveikis?
Atsakyti
Sveikos gyvos smile.gif Man tai ir vėl gyventi nelabai ramu... Šalia visokių endo, gresiančių klimaksiukų dar viena yla iš maišo lenda. Kol kas nieko detalaus nežinau, vakar susitikau savo ginę, tai praeidama parduotuvėje pasakė, kad yra citologinio tyrimo atsakymai ir liepė ateiti, nes kažkas negerai. Paverkiau valandukę ne dėl baimės mirti nuo vėžio, o dėl to, kad užkniso jau mane tos ginekologinės problemos. Ir vėl pinigai, ir vėl laikas, nėra kada nė atsikvėpti, o ant mano planų kažkas aukščiau tiesiog spjaudosi be gailesčio. Matyt, praeitame gyvenime rimtai buvau prisidirbusi...
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 02 27, 13:34)
Sveikos gyvos  smile.gif Man tai ir vėl gyventi nelabai ramu... Šalia visokių endo, gresiančių klimaksiukų dar viena yla iš maišo lenda. Kol kas nieko detalaus nežinau, vakar susitikau savo ginę, tai praeidama parduotuvėje pasakė, kad yra citologinio tyrimo atsakymai ir liepė ateiti, nes kažkas negerai. Paverkiau valandukę ne dėl baimės mirti nuo vėžio, o dėl to, kad užkniso jau mane tos ginekologinės problemos. Ir vėl pinigai, ir vėl laikas, nėra kada nė atsikvėpti, o ant mano planų kažkas aukščiau tiesiog spjaudosi be gailesčio. Matyt, praeitame gyvenime rimtai buvau prisidirbusi...

Kristiniuke wub.gif Viskas bus gerai mirksiukas.gif Tik auksciau nosyte mirksiukas.gif
Kuo puikiausiai tave suprantu. Ne vienai cia esanciu merginu teko isgyventi kazka panasaus. Man budavo toks vaizdas, kad "kuo toliau i miska, tuo daugiau medziu", tad nuolat laukdavau, kas dar blogo nutiks. Is tiesu tiek nuotaika, tiek mintys skendo begalineje nezinioje. Kartais atrodydavo, kad esu savo kuno seiminke, kad su viskuo susidorosiu, kad neleisiu, jog kazkas imtu virsu...o kartais jausdavausi visika bejege..
Tai va, is tiesu net nezinau kodel ir kas siuncia mums sitiek isbandymu..Bet zinau, kad visoms mums pavyks susidoroti su visokiom endo, su siautejanciais hormonais, su pabludusiais ciklais ir beprotiskom mmm..
Kristiniuke, esi tikrai ne viena, mes tave palaikysim ir neleisim, kad kas nors "spjaudytu be gailescio". Svarbiausia, ramia galva atsisesk ir pasakyk pati sau, kad visai nesvarbu kiek laiko reiks laukti, tu su viskuo susidorosi gun_smilie.gif
Atsakyti
QUOTE(avvka @ 2011 02 27, 19:36)
Kristiniuke wub.gif Viskas bus gerai mirksiukas.gif

Ačiū už geras mintis ir linkėjimus smile.gif Kol kas, kol nežinau, kiek tas blogis pažengęs į priekį, esu rami. Eisiu trečiadienį pas ginę ir sužinosiu, ar pakitimai tik šiaip, ar jau vėžiniai. Ech, bala nematė... kas mūsų neužmuša, padaro stipresnius.
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 02 28, 18:55)
Ačiū už geras mintis ir linkėjimus  smile.gif Kol kas, kol nežinau, kiek tas blogis pažengęs į priekį, esu rami. Eisiu trečiadienį pas ginę ir sužinosiu, ar pakitimai tik šiaip, ar jau vėžiniai. Ech, bala nematė... kas mūsų neužmuša, padaro stipresnius.

4u.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 02 28, 17:55)
Ačiū už geras mintis ir linkėjimus  smile.gif Kol kas, kol nežinau, kiek tas blogis pažengęs į priekį, esu rami. Eisiu trečiadienį pas ginę ir sužinosiu, ar pakitimai tik šiaip, ar jau vėžiniai. Ech, bala nematė... kas mūsų neužmuša, padaro stipresnius.

Linkiu,kad nieko blogo ten nebutu,bet net ir jei bus kas nors,tai dar nieko nereiskia.Pries kokius du metus mano gimdos kaklelio citologinio ar kokio ten tyrimo ( nugnybe gabaliuka is ten ir siunte tirti i Vilniu) atsakymas- 1 laipsnio displazija.Toliau seka 2 ir 3 laipsnio,o tada jau vezys... Tai buvau labai issigandusi...Po puses metu liepe tyryma kartoti - ir... nieko neberado smile.gif Tai kumstukai uz tave 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juroszuvedra: 28 vasario 2011 - 20:18
QUOTE(juroszuvedra @ 2011 02 28, 22:17)
Linkiu,kad nieko blogo ten nebutu,bet net ir jei bus kas nors,tai dar nieko nereiskia.Pries kokius du metus mano gimdos kaklelio citologinio ar kokio  ten tyrimo  ( nugnybe gabaliuka is ten ir siunte tirti i Vilniu) atsakymas- 1 laipsnio displazija.Toliau seka 2 ir 3 laipsnio,o tada jau vezys... Tai buvau labai issigandusi...Po puses metu liepe tyryma kartoti - ir... nieko neberado  smile.gif  Tai kumstukai uz tave  4u.gif

Ačiū už paguodą smile.gif Man neramu dar ir dėl to, kad padaugėję leukocitų, jau geriu antrą kursą antibiotikų, nes lyg ir peršalimas buvo, bet temperatūra vis pakyla iki 37.3. Ir taip jau II mėnuo. Ai, kaip nors.
Na, o jums lengvo ėjimo finišo link good.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 02 26, 18:22)
*tik prisiduodu, kad snd isgersiu paskutine KT ir laukia 2 natur menesiukai ax.gif

**Ice Tea o kaip tau su tais grikiais sekesi?ar bent kiek jautesi ju poveikis?

* VALIO bigsmile.gif thumbup.gif
** Sekasi gerai mirksiukas.gif Slogą ir kosulį SUPER gydausi- be vaistų thumbup.gif
o kaip ten toms kiaušidėms ir endo- bus matyt, juk negaliu įlįsti į vidų ir pasižiūrėti ax.gif
Atsakyti