QUOTE(dalcisdalcis @ 2011 02 23, 23:31)
O kiek tie ju papildai mazdaug kainuoja?
Na, kad jau šiandien daugiau laiko, turiu, tai pakalbėsiu daugiau
Žodžiu, mano situacija su tom žolėm buvo tokia, kad buvau nusivariusi imunitetą su antibiotikais dėl amžino kosulio. Ir apskritai prastai jaučiausi, nes tarsi migla ant akių užeidavo, negaliu to pavadinti silpnumu, bet jaučiausi kaip nuvarytas arklys, o gydytoja tik pripažino, kad jau būtina valyti organizmą. Tada sužinojau, kad yra diagnostika kompiuteriu ir išbandžiau. Tai buvo 2007 vasarį.
(
http://www.vejozoles.lt/?sid=1)
Prispausdino man kelis lapus organizmo funkcijų nukrypimų. Daug buvo tiesos, bet daug ko ir nežinojau. Kainavo daugiau kaip 100lt diagnostika (''prijungia'' prie kompiuterio per rankas, kojas ir galvą) . Tada pagal gautą info paskyrė organizmo valymą ir papildus. Mėnesiui maždaug apie 200lt. Kursas daugiau kaip 3 mėn.
Gėriau sąžiningai. Jaučiausi tikrai geriau. Imunitetas, matyt, sustiprėjo.
Tada pakartotinė diagnostika lapkričio mėn. Koks ryšys su ginekologinėmis problemomis ir jų gydymu? I diagnostika be kitų bėdelių parodė kiaušidžių latakų bei kiaušintakių finkcijos sudirgimą bei gimdos ir kiaušidžių kompensuotus sutrikimus, funkcijų įtampą. Ką reiškia - neklauskit. II diagn. jau to nebuvo ir jokios užuominos apie ginekologines bėdas, bet skydliaukė, hipofizis, antinkščiai... Nukrypimų mažiau, bet dar yra. Rekomendacija pasitikrinti pas endokrinologą skydliaukę ir hormonus.
Nesiejant su šiuo gydymu ginekologė randa cistą, kurią operuoja jau 2008 vasarį. Dignozuoja ir endo IIIst. Vasarą darausi skydliaukės tyrimus, kurie, atrodo, irgi normoj. Tada 2009m rugsėjį vėl LP šalinama endo cista. Bet jau papildų nėbegėriau, nes pasidartė gaila pinigų. Tik prie minties, kad galbūt reikėtų, vis grįždavau.
Mano patirtis sakytų, jog tiesos šis tyrimas pasako daug, bet reikia mokėti ją išskaityti ir užbėgti ligai už akių. Aš tyrimą rodžiau šeimos gydytojai - 0 reakcijos. Ir vis dėlto vis labiau įsitikinu, kad endo - hormonų disbalanso pasekmė. Kad daug bėdų su šia sritimi turiu, išlindo tik po poros metų, kaip buvo diagnozuota kompiuteriu. Pradėjus gydyti skydliaukę, reguliuojant hormonus man daugiau endo cistų kol kas nepatvirtino. Žinoma, norimas rezultatas taip pat nepasiektas