Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Ice tea @ 2011 02 21, 12:50)
Nu OK- pakentėsiu  ax.gif  tongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Nu anyway irnesakyk.gif Kiek žmonių tiek nuomonių  drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif
Aš šiaip irgi už tai, kas PATVIRTINTA, bet ką daryt, kai turim "džiaugsmą" kuris tik bujojimo stadijoj doh.gif Reikia patiems būti tais triušiais  ax.gif
Aš nusprendžiau išbandyti, o paskui su jumis pasidalinsiu  mirksiukas.gif jei bus įdomu  ax.gif

Aisku, kad bus idomu!:) Tu visiskai teisi del tu bandomuju triusiu, as ir uz tai kad daug ka isbandyt mums reikia, net nzn kodel taip sureagavau i ta organizmo valyma, gal kad laidu prisiziurejau apie tai ne karta ir grynas pinigu plovimas man ten pasirode. Lauksim ziniu:)

As nesuprantu, stabiliai kas savaite, dvi sergu, vis persalu, atrodo tiek vitaminu geriu o organizmas toks neatsparus. Kazin ar cia endo kalta ar tas diferilinas mane isderino ar siaip kas su manim negerai..;/
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 02 21, 12:08)
*gal kad laidu prisiziurejau apie tai ne karta ir grynas pinigu plovimas man ten pasirode. Lauksim ziniu:)

**As nesuprantu, stabiliai kas savaite, dvi sergu, vis persalu

* Aš irgi PRIEŠ klizminius valymus, bet čia kitoks ax.gif Dar tiksliai nežinau koks, bet pats tyrimas ten kažkoks su ausinėm g.gif Esu viena ausim girdėjus, bet per kitą išėjo blush2.gif , tai negaliu komentuoti tongue.gif Pamatysiu ir papasakosiu mirksiukas.gif
Visokios Tulčinos man irgi ne prie širdies ax.gif biggrin.gif

**Labai tikėtina, kad dėl difo imunitetas pakrikęs verysad.gif Bandyk visokias sultis NATŪRALIAS gerti- kopūstų, burokėlių, morkų ir t.t. mirksiukas.gif Yra sulčių tema- labai fainų ten merginos prisispaudžia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 02 21, 14:18)
* Aš irgi PRIEŠ klizminius valymus, bet čia kitoks  ax.gif Dar tiksliai nežinau koks, bet pats tyrimas ten kažkoks su ausinėm g.gif Esu viena ausim girdėjus, bet per kitą išėjo blush2.gif , tai negaliu komentuoti  tongue.gif Pamatysiu ir papasakosiu  mirksiukas.gif
Visokios Tulčinos man irgi ne prie širdies  ax.gif  biggrin.gif

**Labai tikėtina, kad dėl difo imunitetas pakrikęs  verysad.gif Bandyk visokias sultis NATŪRALIAS gerti- kopūstų, burokėlių, morkų ir t.t.  mirksiukas.gif Yra sulčių tema- labai fainų ten merginos prisispaudžia  thumbup.gif

vava as ja ir turejau galvoje:))

Reikes nueit i ta temute. Aciu thumbup.gif As pernai geriau gal pusmeti sultis, vis varydavau i girstupi pas toki dede issispaust, nes pati kantrybes neturedau kasdien tuo uzsiimt, bet kai pradejo cia rodyti apie tuos nitratuotus vaistus, taip ir nustojau. D, kaip mane lengva paveikti biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 02 21, 14:13)
vis varydavau i girstupi pas toki dede issispaust

bigsmile.gif aš irgi nepraleidžiu progos pas jį atsigerti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 02 20, 18:53)
kas namelyje gyvena? wub.gif

tikiuosi, kad ir tu greit turesi pilvinuka 4u.gif
Lyg ir bernelis smile.gif

QUOTE(Ice tea @ 2011 02 21, 08:50)
Pvz pilno zarnyno valymo programa yra apie 170 lt.Is tikro tai rimtas sveikatinimas ,kurio metu yra isvaloma ne tik zarnynas,bet ir gimdos gleivine,kiausides...Tai trumpai butu tiek"
Jaučiu reiks pasirašyti  rolleyes.gif

chm, mieloji, nezinau, nekokia nuomone turiu apie tokius valymus, mano mama kazkada daresi kazkokiam spec. centre, tai aciu Dievui, tik zarnyno valyma, nes antras zingsnis ten butu buves lyg ir inkstu valymas. Paskui dar labai ilgai prastai jautesi ir turejo daug rupesciu su virskinimu, kuris ir pries tai nebuvo idealus, bet po valymo tai doh.gif .
Gal jau butu geriau daryt iskrovos dienas, rinktis tam tikrus produktus ir tt.
Na bet aisku, kiekvienas turim savo tiesa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 02 18, 11:19)
O šiaip kokį sprendimą pasiūlė  g.gif Ką siūlo daryti prie endo  g.gif

Pas mane pirma stadija, tai ji i tai ranka numojo, nieko cia baisaus ir viskas. O man jau 20 c.d o kaip tepliojo taip ir teplioja kasdien tuo slyksciu sokaladu ir krauju. O pasak jos viskas normalu doh.gif Jauciuosi beviltiskai, nezinau ir kur pagalbos ieskoti. Po LP nei puse metu nepraejo, o tokios nesamones vyksta.
Atsakyti
QUOTE(dalcisdalcis @ 2011 02 21, 22:15)
man jau 20 c.d o kaip tepliojo taip ir teplioja kasdien tuo slyksciu sokaladu ir krauju.

Man iskart po O imdavo tepliot (cia netgi jau po LP), net nuo 15 c.d., ir pastojus kelias dienas po O tepliojo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2011 02 21, 18:35)
chm, mieloji, nezinau, nekokia nuomone turiu apie tokius valymus

Mergaitės wub.gif , ten kur aš eisiu, tai visai ne toks valymas kaip ir aš iš pradžių galvojau blush2.gif doh.gif Jis va toks mirksiukas.gif
Atsakyti
Paciokinau dulsytės BT bigsmile.gif Man rodosi rytoj švęsim JOS šventę su dviem pagaliukais bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 02 22, 11:16)
Mergaitės  wub.gif , ten kur aš eisiu, tai visai ne toks valymas kaip ir aš iš pradžių galvojau  blush2.gif  doh.gif Jis va toks  mirksiukas.gif

vajei kaip ydomu o kiek tas tyrimas kainuoja?visai sudomino tavo informacijau jauciu ir as ten kreipsiuosi.
Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2011 02 22, 10:51)
vajei kaip ydomu o kiek tas tyrimas kainuoja?visai sudomino tavo informacijau jauciu ir as ten kreipsiuosi.

Taigi rašiau blush2.gif Po geltona spalva slepiasi rolleyes.gif

Tau NEPRIREIKS biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 02 22, 11:53)
Taigi rašiau  blush2.gif Po geltona spalva slepiasi  rolleyes.gif

Tau NEPRIREIKS  biggrin.gif  thumbup.gif

mm radau ax.gif nepastabi as ax.gif na nezinau manau gali prireikt,kazkaip pilva tempia jau siandien doh.gif nors Bt nepakrito http://www.babyplan.ru/profile/102249
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dulsyte: 22 vasario 2011 - 11:05