Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(dalcisdalcis @ 2011 02 17, 17:12)
Aciu merginos uz nuomone, buvau siandien VK pas U

O šiaip kokį sprendimą pasiūlė g.gif Ką siūlo daryti prie endo g.gif

QUOTE(dulsyte @ 2011 02 18, 08:28)
Labas rytas visoms smile.gif na pagadinau Nt ir viena I, g.gif  doh.gif ko tai turbut siaip ta BT sokineja

Gal dar anksti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 02 18, 10:19)
O šiaip kokį sprendimą pasiūlė  g.gif Ką siūlo daryti prie endo  g.gif
Gal dar anksti  rolleyes.gif

ax.gif na gal,lauksim toliau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Valkuva @ 2011 02 14, 13:07)
Man per laparoskopija pasalino endometriozes mazus zidinukus, tai galvojau nebebus tokios skausmingos menesines ir nebeteplios rudai, taciau prasidejo pirmosios mmm po laparoskopijos ir visiskai tas pats.. Tai kaip suprantu, ta endometrioze ir toliau pas mane sau gyvuoja?  verysad.gif

Nesuk galvos, kad mmm nepasikeite, nereiskia, kad viduj nesutvarkyta 4u.gif Man kaip tik po LP pirmos mmm buvo lengvesnes, o paskiau taip pat ir tepliojo, ir skausmingos buvo, bet tai nesutrukde pastot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2011 02 20, 18:41)
Nesuk galvos, kad mmm nepasikeite, nereiskia, kad viduj nesutvarkyta  4u.gif Man kaip tik po LP pirmos mmm buvo lengvesnes, o paskiau taip pat ir tepliojo, ir skausmingos buvo, bet tai nesutrukde pastot  mirksiukas.gif

o jomajo ,saulut, jau kokie jus nerealiai dideli bigsmile.gif bigsmile.gif vajetus doh.gif bigsmile.gif wub.gif o tik neseniai pasakei kad laukiesi bigsmile.gif kas namelyje gyvena? wub.gif
Atsakyti
Va kokią info gavau apie endo:
"Del endometriozes,tai pirmiausiai kokios jos atsiradimo priezastys ?
-yra nustatyta,kad pagrindines priezastys yra pirmuonys (bakterijos,lemblijos) ir ju pagausejima skatina zarnyno problemos,pirmiausiai disbakterioze
Kaip sita reikala tvarkyti,pirmiausiai turite pagalvoti,kiek sau galite isleisti lesu.Kodel nuo to pradedu?,todel ,kad nuo sio pasirinkimo ir priklausys
viso proceso sparta.Pvz pilno zarnyno valymo programa yra apie 170 lt.Is tikro tai rimtas sveikatinimas ,kurio metu yra isvaloma ne tik zarnynas,bet ir gimdos gleivine,kiausides...Tai trumpai butu tiek"
Jaučiu reiks pasirašyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 02 21, 09:50)
Va kokią info gavau apie endo:
"Del endometriozes,tai pirmiausiai kokios jos atsiradimo priezastys ?
  -yra nustatyta,kad pagrindines priezastys yra pirmuonys (bakterijos,lemblijos) ir ju pagausejima skatina zarnyno problemos,pirmiausiai disbakterioze
Kaip sita reikala tvarkyti,pirmiausiai turite pagalvoti,kiek sau galite isleisti lesu.Kodel nuo to pradedu?,todel ,kad nuo sio pasirinkimo ir priklausys
viso proceso sparta.Pvz pilno zarnyno valymo programa yra apie 170 lt.Is tikro tai rimtas sveikatinimas ,kurio metu yra isvaloma ne tik zarnynas,bet ir gimdos gleivine,kiausides...Tai trumpai butu tiek"
Jaučiu reiks pasirašyti  rolleyes.gif

geras... hm.. as net nzn ar tik ne sau kazkas reklama darosi. Nes niekur kitur neradau tokios info, kad nuo zarnyno ir t.t. Juk realiai pagalvojus, negi daktarai tokie jau atbuke, kad nezino, kad nuo zarnyno problemu gali atsirast sitas brudas? Nes visur kiek skaiciau pabrezia, kad neaisku del ko ji atsiranda. Aisku, pabndzius , vargu ar sau pakenksi, bet del isgijimo linkus abejot as.
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 02 21, 10:44)
geras... hm.. as net nzn ar tik ne sau kazkas reklama darosi. Nes niekur kitur neradau tokios info, kad nuo zarnyno ir t.t. Juk realiai pagalvojus, negi daktarai tokie jau atbuke, kad nezino,  kad nuo zarnyno problemu gali atsirast sitas brudas? Nes visur kiek skaiciau pabrezia, kad neaisku del ko ji atsiranda. Aisku, pabndzius , vargu ar sau pakenksi, bet del isgijimo linkus abejot as.

Dėl reklamos tai abejoju blush2.gif , nes tas žmogus iš kurio gavau info su tuo visai nesusijęs rolleyes.gif Bet kokiu atveju kovo 3 dieną einu "ant tyrimo" ir bus matyt, ką ten kalbės ax.gif
O dėl to kad niekur nėra tokios info, tai .... kaip čia pasakius ax.gif O kas yra dieta tongue.gif Tas pats organizmo valymas mirksiukas.gif
Papildyta:
Kažin kaip Dulsytė g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 21 vasario 2011 - 11:22
QUOTE(Ice tea @ 2011 02 21, 12:27)
Dėl reklamos tai abejoju  blush2.gif , nes tas žmogus iš kurio gavau info su tuo visai nesusijęs  rolleyes.gif Bet kokiu atveju kovo 3 dieną einu "ant tyrimo" ir bus matyt, ką ten kalbės  ax.gif
O dėl to kad niekur nėra tokios info, tai .... kaip čia pasakius ax.gif O kas yra dieta  tongue.gif Tas pats organizmo valymas  mirksiukas.gif
Papildyta:
Kažin kaip Dulsytė  g.gif  bigsmile.gif

ax.gif labutis,as va kaip http://www.babyplan.ru/profile/102249 nezinau pilvuka pucia,mano MB sako seskiukas pas mus apsigyveno blush2.gif siek tiek pilvuka tempia ir tiek manau mm ateis,o kaip ju jau nesinoretu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2011 02 21, 11:29)
ax.gif labutis,as va kaip http://www.babyplan.ru/profile/102249 nezinau pilvuka pucia,mano MB sako seskiukas pas mus apsigyveno blush2.gif siek tiek pilvuka tempia ir tiek manau mm ateis,o kaip ju jau nesinoretu rolleyes.gif

bigsmile.gif ei, o kur NT bigsmile.gif
Gal RYTOJ bigsmile.gif Nu PLYZZZZZZZZ rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 02 21, 12:35)
bigsmile.gif ei, o kur NT  bigsmile.gif
Gal RYTOJ  bigsmile.gif Nu PLYZZZZZZZZ rolleyes.gif

ryt neturesiu galimybes ax.gif bt treciadieni vaziuosiu iki vaistines ax.gif ir pameginsiu,jei neaplankys dar mmm doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 02 21, 12:27)
Dėl reklamos tai abejoju  blush2.gif , nes tas žmogus iš kurio gavau info su tuo visai nesusijęs  rolleyes.gif Bet kokiu atveju kovo 3 dieną einu "ant tyrimo" ir bus matyt, ką ten kalbės  ax.gif
O dėl to kad niekur nėra tokios info, tai .... kaip čia pasakius ax.gif O kas yra dieta  tongue.gif Tas pats organizmo valymas  mirksiukas.gif
Papildyta:
Kažin kaip Dulsytė  g.gif  bigsmile.gif

Nu as asmeniskai tikria niekur neradau apie tai parasyta, gal mazai ieskojau. O dieta, tia tik pavadinimas dieta, ten valgai ar atsisakai to tam, kad hormonus reguliuot , o ne organizma isvalyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2011 02 21, 11:40)
ryt neturesiu galimybes ax.gif bt treciadieni vaziuosiu iki vaistines ax.gif  ir pameginsiu,jei neaplankys dar mmm doh.gif

Nu OK- pakentėsiu ax.gif tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Myllia @ 2011 02 21, 11:45)
Nu as asmeniskai tikria niekur neradau apie tai parasyta, gal mazai ieskojau. O dieta, tia tik pavadinimas dieta, ten valgai ar atsisakai to tam, kad hormonus reguliuot , o ne organizma isvalyt smile.gif

Nu anyway irnesakyk.gif Kiek žmonių tiek nuomonių drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Aš šiaip irgi už tai, kas PATVIRTINTA, bet ką daryt, kai turim "džiaugsmą" kuris tik bujojimo stadijoj doh.gif Reikia patiems būti tais triušiais ax.gif
Aš nusprendžiau išbandyti, o paskui su jumis pasidalinsiu mirksiukas.gif jei bus įdomu ax.gif
Atsakyti