Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(dulsyte @ 2011 02 17, 10:09)
tikiuosi kad sekme aplankys smile.gif

Gražiai užkilai su BT bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Niekur nedings ta sėkmė- tikrai aplankys rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 17 vasario 2011 - 10:25
Va taip maivėsi mūsų vaikas doh.gif atsukęs nugarą, galva žemyn, rūra aukštyn blush2.gif
Virusuokitės:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 02 17, 10:43)
Va taip maivėsi mūsų vaikas  doh.gif  atsukęs nugarą, galva žemyn, rūra aukštyn  blush2.gif
Virusuokitės:

JAMU bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Nu tikra/as pamaiva tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bet kiek dar daug vietos turi bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 17 vasario 2011 - 10:47
QUOTE(Ice tea @ 2011 02 17, 10:47)
Bet kiek dar daug vietos turi  bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

nu tos vietos ten kur juoda aplinkui jį/ą tiktai. bet davėsi tada doh.gif tėvas net išsigando kas bus pakui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 02 17, 11:24)
Gražiai užkilai su BT  bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Niekur nedings ta sėkmė- tikrai aplankys  rolleyes.gif

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2011 02 17, 11:24)
Gražiai užkilai su BT  bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Niekur nedings ta sėkmė- tikrai aplankys  rolleyes.gif

blush2.gif gal sakau koki NT pagadinti jei BT pakilus laikysis,aisku ranka nekyla,bt sakau gal pas mane neisitvirtina tas stebuklingas zirniukas,ir as to nepastebiu niekada... g.gif
Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2011 02 17, 11:08)
blush2.gif gal sakau koki NT pagadinti jei BT pakilus laikysis,aisku ranka nekyla,bt sakau gal pas mane neisitvirtina tas stebuklingas zirniukas,ir as to nepastebiu niekada... g.gif

Gali ryt pamėginti NT bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 02 17, 12:43)
Va taip maivėsi mūsų vaikas  doh.gif  atsukęs nugarą, galva žemyn, rūra aukštyn  blush2.gif
Virusuokitės:

thumbup.gif vaizdas. Imu virusą ir aš smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 02 17, 11:00)
nu tos vietos ten kur juoda aplinkui jį/ą tiktai. bet davėsi tada  doh.gif  tėvas net išsigando kas bus pakui  biggrin.gif

Paskui sonus vanos lotuliukas.gif ir prasysi,kad apsiramink nors truputi,leisk mamai pailset mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 02 17, 12:16)
Gali ryt pamėginti NT  bigsmile.gif

aha reikes pagadinti ryt ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Siguliukas @ 2011 02 17, 11:43)
Virusuokitės:

user posted image

4u.gif 4u.gif griebiu ir as ta virusiuka blush2.gif sekmes jums dideliausios 4u.gif kaip graziai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz nuomone, buvau siandien VK pas U, ji pasiziurejo, sako nedaug pas tave visiskai kraujo viskas normalu. Ciklo viduryje gali buti. Padare nestumo testa, patikrino ar ne koks negimdinis ir liepe nusiraminti. Liepe dar PAP tepineli pasidaryti, nes jau senokai darytas. Kontraceptiku negeriu, hormonus kada tikrindavo viskas tvarkoje budavo. Man pries laporaskopija budavo uzsitesusiu patepliojimu, bet vistiek tarp mm ir vaisingu dienu budavo tarpelis svariu dienu, o dabar istisai ir gausiau nei iprastai. Vienu zodziu isitikinau dar karta, kad daktarai tau nepades, jei pats sau nepadesi. doh.gif Gal laikas i medicina stoti, nes kitaip galiu ir uzsilenkti jaunysteje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Valkuva @ 2011 02 14, 14:07)
Man per laparoskopija pasalino endometriozes mazus zidinukus, tai galvojau nebebus tokios skausmingos menesines ir nebeteplios rudai, taciau prasidejo pirmosios mmm po laparoskopijos ir visiskai tas pats.. Tai kaip suprantu, ta endometrioze ir toliau pas mane sau gyvuoja?  verysad.gif

man kazkur tris ciklus taip buvo paskui aprimo 4u.gif 4u.gif nesijaudink taip baisiai

siguliuk....na tu cia mum dziaugsmo doze duodi pastoviai 4u.gif lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 02 17, 12:16)
Gali ryt pamėginti NT  bigsmile.gif

Labas rytas visoms smile.gif na pagadinau Nt ir viena I, g.gif doh.gif ko tai turbut siaip ta BT sokineja
Atsakyti