QUOTE(dalcisdalcis @ 2011 02 16, 22:24)
Sveikos merginos, as vis ilendu karts nuo karto paskaitau kaip jums sekasi. Siaip stengiuosi atsiriboti nuo visu tu problemeliu, bet organizmas neleidzia uzsimirsti. Kai pasiziurejau i savo kalendoriu su ciklu, tai staugti norisi. Siandien 15 ciklo diena ir tik viena diena is visu nebuvo jokio tepliojimo rudai ar krauju. Pamaudzia pilvo apacia ir pasirodo koks pliupsniukas rudu tepliojimu ar tamsaus kraujuko ar sviesaus kraujuko. Tie pakraujavimai tokie su isskyromis buna. Nebezinau ka ir galvoti, gydytojos kazkaip viska ant endometriozes nuraso, o as jau pradedu apie vezi galvoti. Ar jums buna kazkas panasaus? Manau ir vel reikia skelbti maratono pas gydytojus pradzia
O kaip jau viskas uzkniso
Sveikute,nenusimink labai,aisku nueik pas gydytojus,paieskos priezasties.As pati vargstu su endo jau nuo 16 metu.visko budavo ir skausmu ir cistu ir operaciju turejau,bt niekada netepliojo.dabar irgi turiu desinei kiausidej endo cista,bt neteplioja niekada,gal reikia pasieskoti kito ginekologo,juk musu organizmai tikrai sudetingi,gal yra kokia kita priezastis
svarbiausia nenusimink ir neuok savo gyd ramybes kol neisiaiskinsi.
sekmes
Papildyta:
QUOTE(Myllia @ 2011 02 14, 16:36)
Folio negeriu, liepe gyd, bet as tiek visko dabar geriu, kad noriu pabaigt ir tada foli gert. Bet ir tai ji man liepe tik pora men pagert foli.
O kompleksiniu tai tikrai yra, buvo man israsius kazkokius, bet tik uzklausiau vaistinej kiek kainuoja, nepigus jie, bet atseit geri. Bet del naturalumo tai abejoju labai. Man atrodo, kad jau ta ekologija "ant bangos" turetu ir vitaminu ekologisku but, nebandei dometis?
As daba geriu gelezi, nes pas mane ne kas su hemoglobinu. B, cinka-kalci, c ka tik baigiau ir zuvu taukus. Dar zoleles. Kazi ar folio nebutu pe daug dar cia?
Apie spirulina kazkada skaiciau, kad geris. O ka daro gintaro rugstis ir kordicepsas kas per daiktas? Eisiu guglint
)
Labas,niekada i tai labai daug reiksmes nedejau,seniai laukiam mazylio,bt jis kazkaip pas mus neskuba.Daug gydymosi turejau paskui vel nusispjoviau.Dabar susiemiau,pradejau matuoti BT(kurios vis nematavau)
dabar tai darau saziningai,geriau Pregnacare vitaminus jau pastojusioms,bt vaistineje dabar radau Pregnacare conception planuojanciom pastoti,geriu dar duphastona,ir tikiuosi kad sekme aplankys