Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Valkuva @ 2011 02 14, 13:07)
taciau prasidejo pirmosios mmm po laparoskopijos ir visiskai tas pats..

nespręsk dar iš pirmųjų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 02 14, 12:50)
*Ice tea, nu tu ir saunuole, kantrybes turi su tuo su dzok smile.gif
**Tiesa, man ovuliacija ivyko, o gleivine sake 1 cm storio.

* kantrybė- dorybė tongue.gif mirksiukas.gif Juk dėl SAVĘS darau rolleyes.gif
** 10 mm, tai SUPER thumbup.gif laukiam šventinės ciklo pabaigos bigsmile.gif

QUOTE(Valkuva @ 2011 02 14, 13:07)
Man per laparoskopija pasalino endometriozes mazus zidinukus, tai galvojau nebebus tokios skausmingos menesines ir nebeteplios rudai, taciau prasidejo pirmosios mmm po laparoskopijos ir visiskai tas pats.. Tai kaip suprantu, ta endometrioze ir toliau pas mane sau gyvuoja?  verysad.gif

Man iki šiol teplioja verysad.gif Bet stebėk toliau- gali ir išnykti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Valkuva @ 2011 02 14, 14:07)
Man per laparoskopija pasalino endometriozes mazus zidinukus, tai galvojau nebebus tokios skausmingos menesines ir nebeteplios rudai, taciau prasidejo pirmosios mmm po laparoskopijos ir visiskai tas pats.. Tai kaip suprantu, ta endometrioze ir toliau pas mane sau gyvuoja?  verysad.gif

Na man taip pat kokios buvo skausmingos tokios ir yra iki siol, ir nei LP nei klimaksas man ju skausmo nesusvelnino. Bet galbut tau bus kitaip ir tokios tik pirmos mm.
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2011 02 14, 15:03)
* kantrybė- dorybė  tongue.gif  mirksiukas.gif Juk dėl SAVĘS darau  rolleyes.gif
** 10 mm, tai SUPER  thumbup.gif laukiam šventinės ciklo pabaigos  bigsmile.gif

* Na taip:) bet vis tiek labai kantri tu smile.gif
** Ir gyd sake , kad normali mano gleivine, tik nepasake kokia nenormali. Sake neklaust tokiu durnu klausimu, nes kievieno organizmas individualus biggrin.gif Na tiek ir as suprantu, bet galejo ir normaliau atsakyt.
Dabar geriu vitamina B, tai tokia apsispakajinus esu del visu situ reikalu, nes jau paskutiniu metu kaip kokia isprotejus buvau.
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 02 14, 14:48)
Dabar geriu vitamina B, tai tokia apsispakajinus esu del visu situ reikalu, nes jau paskutiniu metu kaip kokia isprotejus buvau.

O folį geri g.gif
Aš vis pagalvoju, gal kokius kompleksinius planuojančioms skirtus pagerti g.gif Kaži ar yra tokių g.gif Tik aš norėčiau natūralių, o ne iš vaistinės blush2.gif
Tiesa, geriu Spiruliną, Gintaro rūgštį, Kordicepsą ir Biocinką rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 02 14, 16:17)
O folį geri  g.gif
Aš vis pagalvoju, gal kokius kompleksinius planuojančioms skirtus pagerti  g.gif Kaži ar yra tokių  g.gif Tik aš norėčiau natūralių, o ne iš vaistinės  blush2.gif
Tiesa, geriu Spiruliną, Gintaro rūgštį, Kordicepsą ir Biocinką  rolleyes.gif

Folio negeriu, liepe gyd, bet as tiek visko dabar geriu, kad noriu pabaigt ir tada foli gert. Bet ir tai ji man liepe tik pora men pagert foli.
O kompleksiniu tai tikrai yra, buvo man israsius kazkokius, bet tik uzklausiau vaistinej kiek kainuoja, nepigus jie, bet atseit geri. Bet del naturalumo tai abejoju labai. Man atrodo, kad jau ta ekologija "ant bangos" turetu ir vitaminu ekologisku but, nebandei dometis?
As daba geriu gelezi, nes pas mane ne kas su hemoglobinu. B, cinka-kalci, c ka tik baigiau ir zuvu taukus. Dar zoleles. Kazi ar folio nebutu pe daug dar cia?
Apie spirulina kazkada skaiciau, kad geris. O ka daro gintaro rugstis ir kordicepsas kas per daiktas? Eisiu guglint smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myllia: 14 vasario 2011 - 15:45
Ice tea, tu ir taip jau visokio gėrio geri, žiūrėk nepadaugink. Aš irgi žuvų taukų geriu, bet dar ir homeopatinių nuo gripo ir pertusiną, dar Kt ir Bromcriptiną, vit c. Vis galvoju kur dar įterpt magnį, kuris stalčiuje mėtosi užmirštas. Kai pagalvoju, kiek vaistinėje pinigų paliekų ir į skrandį vaistų sukišu, tai negera daros. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2011 02 14, 23:07)
Ice tea, tu ir taip jau visokio gėrio geri, žiūrėk nepadaugink.

Aš juk negeriu jų visų vienu metu ax.gif Vieni ryte, kiti per pietus, treti vakare blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, as vis ilendu karts nuo karto paskaitau kaip jums sekasi. Siaip stengiuosi atsiriboti nuo visu tu problemeliu, bet organizmas neleidzia uzsimirsti. Kai pasiziurejau i savo kalendoriu su ciklu, tai staugti norisi. Siandien 15 ciklo diena ir tik viena diena is visu nebuvo jokio tepliojimo rudai ar krauju. Pamaudzia pilvo apacia ir pasirodo koks pliupsniukas rudu tepliojimu ar tamsaus kraujuko ar sviesaus kraujuko. Tie pakraujavimai tokie su isskyromis buna. Nebezinau ka ir galvoti, gydytojos kazkaip viska ant endometriozes nuraso, o as jau pradedu apie vezi galvoti. Ar jums buna kazkas panasaus? Manau ir vel reikia skelbti maratono pas gydytojus pradzia doh.gif O kaip jau viskas uzkniso verysad.gif
Atsakyti
QUOTE([B)
dalcisdalcis[/B],2011 02 16, 22:24]Sveikos merginos, as vis ilendu karts nuo karto paskaitau kaip jums sekasi. Siaip stengiuosi atsiriboti nuo visu tu problemeliu, bet organizmas neleidzia uzsimirsti. Kai pasiziurejau i savo kalendoriu su ciklu, tai staugti norisi. Siandien 15 ciklo diena ir tik viena diena is visu nebuvo jokio tepliojimo rudai ar krauju. Pamaudzia pilvo apacia ir pasirodo koks pliupsniukas rudu tepliojimu ar tamsaus kraujuko ar sviesaus kraujuko. Tie pakraujavimai tokie su isskyromis buna. Nebezinau ka ir galvoti, gydytojos kazkaip viska ant endometriozes nuraso, o as jau pradedu apie vezi galvoti. Ar jums buna kazkas panasaus? Manau ir vel reikia skelbti maratono pas gydytojus pradzia doh.gif  O kaip jau viskas uzkniso  verysad.gif

oi ne man taip nėra buvę, patepliojimų būdavo ciklo vidury( kai endo cista buvo) ir po mmm ilgai tepliodavo. O tau hormonai tirti, gal kuris išsireguliavo?

Ice tea, neturėjau omeny , kad dabar per daug geri visko 4u.gif Aš ir pati kai geriu ką nors , tai stengiuosi ne vienu metu. Bet jau būna, kad ir skrandukas sudirgsta nuo viso gėrio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 16 vasario 2011 - 23:29
QUOTE(dalcisdalcis @ 2011 02 16, 21:24)
Siandien 15 ciklo diena ir tik viena diena is visu nebuvo jokio tepliojimo rudai ar krauju.

blink.gif O tu gal KT geri g.gif
Man tai tik geriant KT tepliodavo vidury ciklo smile.gif Dabar tik nuo 24 CD iki 4 CD teplioja. O paskui švaru thumbup.gif
Atsakyti
Dalci, man dėl endo geriant KT visus beveik 4 ciklus tepliodavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dalcisdalcis @ 2011 02 16, 22:24)
Sveikos merginos, as vis ilendu karts nuo karto paskaitau kaip jums sekasi. Siaip stengiuosi atsiriboti nuo visu tu problemeliu, bet organizmas neleidzia uzsimirsti. Kai pasiziurejau i savo kalendoriu su ciklu, tai staugti norisi. Siandien 15 ciklo diena ir tik viena diena is visu nebuvo jokio tepliojimo rudai ar krauju. Pamaudzia pilvo apacia ir pasirodo koks pliupsniukas rudu tepliojimu ar tamsaus kraujuko ar sviesaus kraujuko. Tie pakraujavimai tokie su isskyromis buna. Nebezinau ka ir galvoti, gydytojos kazkaip viska ant endometriozes nuraso, o as jau pradedu apie vezi galvoti. Ar jums buna kazkas panasaus? Manau ir vel reikia skelbti maratono pas gydytojus pradzia doh.gif  O kaip jau viskas uzkniso  verysad.gif

Sveikute,nenusimink labai,aisku nueik pas gydytojus,paieskos priezasties.As pati vargstu su endo jau nuo 16 metu.visko budavo ir skausmu ir cistu ir operaciju turejau,bt niekada netepliojo.dabar irgi turiu desinei kiausidej endo cista,bt neteplioja niekada,gal reikia pasieskoti kito ginekologo,juk musu organizmai tikrai sudetingi,gal yra kokia kita priezastis mirksiukas.gif svarbiausia nenusimink ir neuok savo gyd ramybes kol neisiaiskinsi. 4u.gif sekmes
Papildyta:
QUOTE(Myllia @ 2011 02 14, 16:36)
Folio negeriu, liepe gyd, bet as tiek visko dabar geriu, kad noriu pabaigt ir tada foli gert. Bet ir tai ji man liepe tik pora men pagert foli.
O kompleksiniu tai tikrai yra, buvo man israsius kazkokius, bet tik uzklausiau vaistinej kiek kainuoja, nepigus jie, bet atseit geri. Bet del naturalumo tai abejoju labai. Man atrodo, kad jau ta ekologija "ant bangos" turetu ir vitaminu ekologisku but, nebandei dometis?
As daba geriu gelezi, nes pas mane ne kas su hemoglobinu. B, cinka-kalci, c ka tik baigiau ir zuvu taukus. Dar zoleles. Kazi ar folio nebutu pe daug dar cia?
Apie spirulina kazkada skaiciau, kad geris. O ka daro gintaro rugstis ir kordicepsas kas per daiktas? Eisiu guglint smile.gif)

Labas,niekada i tai labai daug reiksmes nedejau,seniai laukiam mazylio,bt jis kazkaip pas mus neskuba.Daug gydymosi turejau paskui vel nusispjoviau.Dabar susiemiau,pradejau matuoti BT(kurios vis nematavau) blush2.gif dabar tai darau saziningai,geriau Pregnacare vitaminus jau pastojusioms,bt vaistineje dabar radau Pregnacare conception planuojanciom pastoti,geriu dar duphastona,ir tikiuosi kad sekme aplankys smile.gif
Atsakyti