Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Ice tea @ 2011 02 11, 16:45)
Nu dzin, tada  irnesakyk.gif - svarbu kad ciklas sunormalėjo  bigsmile.gif  thumbup.gif
O dėl mm- jamk  4u.gif  4u.gif

Jamu smile.gif Ir dar visoms, kurios šiek tiek liūdnos, nelaimingos duodu keliskart daugiau 4u.gif
Atsakyti
Oi sorry,Ice tea, as ten turejau galvoje iklotus ax.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
siguliuk wub.gif wub.gif kaip gera klausytis tavojo pasakojimo wub.gif wub.gif

kristinuke va cia tai dziaugsmas musu ausim, kad galu gale tavoji bukle bent kiek pagerejo...bet ir toliau laikom kustelius uz tavo sekmyte wub.gif thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 02 13, 20:11)
siguliuk wub.gif  wub.gif kaip gera klausytis tavojo pasakojimo wub.gif  wub.gif

kristinuke va cia tai dziaugsmas musu ausim, kad galu gale tavoji bukle bent kiek pagerejo...bet ir toliau laikom kustelius uz tavo sekmyte wub.gif  thumbup.gif  mirksiukas.gif

Ačiū. Ir už tavo sėkmę drinks_cheers.gif
Atsakyti
Oi kaip Jūs čia visos gražiai draugiškai ... net malonu skaityt. Aš gaudau kristinukes balionelius, nes dabar toooooookios blogos nuotaikos esu, kad labai reikia kažkaip ją išvaryti. O šiaip pilnatis ir problemos darbe ir dar turinčios ateiti mmm veikia. Bet jau tokia smegeninė depresinė, kad net nebegaliu nusiraminti. Gal čia ir KT prisidėjo, nes antrą ciklo pusę stipriai tepliojo, kadangi gleivinė ir taip maža buvo, tai įtariu dabar vėl kai mmm laikas tai vėl realių jų neturėsiu nebent PMS. Praeitą mėnesį dvi dienas kaip sulaužyta buvau, o vietoj mmm rožinis vandenėlis kelias dienas buvo. Truputi neramu. Jau netrukus pradėsiu gerti dar kitas KT. Gal jos tiks unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2011 02 14, 00:06)
Oi kaip Jūs čia visos gražiai draugiškai ... net malonu skaityt. Aš gaudau kristinukes balionelius, nes dabar toooooookios blogos nuotaikos esu, kad labai reikia kažkaip ją išvaryti.

Kažkaip vaikyk tas blogas mintis, o ką dabar... console.gif Nors ir pirmadienį, bet gal velentadienis bus į naudą nuotaikai pagerinti. Mūsų šeimynėlėi ryt pora metukų sukanka, aišku, apmaudu, kad vis dar dviese, bet... tyčia neliūdėsiu sokiai.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 02 13, 22:46)

Sveikinu su medvilninėm vestuvėm thumbup.gif thumbup.gif Daug meilės ir meilės vaisiaus wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kristinuke, prisidedu prie sveikinimu ir as 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos smile.gif Meilingos dienos ir Jums, tebūna šie metai mums visoms VAISINGI victory.gif
Atsakyti
kristinuke sveikinu su tokia nuostabi svente wub.gif Ir linkiu kad jau treciasias sukaktuves pasitiktumet nebe vieni,o su savo meiles vaisiumi wub.gif Su svente 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Beje,labai faina kad tau viskas tvarkosi-laikau kumstukus kad taip ir toliau eitu tik labai geryn mirksiukas.gif
Mergaites sveikinu su sv.Valentinu ir lai jis ispildo visas musu net paslaptingiausias svajas-bukit labai laimingos ir mylimos wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
Siguliuk, dziugu , kad jusm viskas OK wub.gif jauciu nerealus jausmas kai matai savo kruopele per ekrana wub.gif

Ice tea, nu tu ir saunuole, kantrybes turi su tuo su dzok smile.gif
Tiesa, man ovuliacija ivyko, o gleivine sake 1 cm storio.

kristinuke, bent ciklas normalus thumbup.gif kad viskas kuo toliau tuo geriau thumbup.gif 4u.gif Sveikinimai dideliausi su tokia grazia svente wub.gif

BomBonke86
, man atrodo taves jau klausiau, bet lyg neatsakei i klausima, arba praziopsojau: kiek laiko praejo po diferilino kai tapai nestuke.gif ?

[
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myllia: 14 vasario 2011 - 12:57
Man per laparoskopija pasalino endometriozes mazus zidinukus, tai galvojau nebebus tokios skausmingos menesines ir nebeteplios rudai, taciau prasidejo pirmosios mmm po laparoskopijos ir visiskai tas pats.. Tai kaip suprantu, ta endometrioze ir toliau pas mane sau gyvuoja? verysad.gif
Atsakyti