Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Ice tea @ 2011 02 10, 13:26)
Turbūt norėjai pasakyti vienkartinius paketus  rolleyes.gif
O dabar pailsėsi nuo tų visų klyno reikalų  thumbup.gif  thumbup.gif

Taip smile.gif turejo omeny paketus. Jau smegenai nebeveikia doh.gif

Turbut man tas 'klimaksas' nuo dipherelino ir buvo toks lengvas, nes dziugavau, kad nuo mmm pailseti gaunu biggrin.gif O dabar tai is vis dziaugsmu nesitveriu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, viskas pas mus OK, pilve toks razbainix, kad močiutėm ir tetom foto nesigavo doh.gif sprando raukšlę užfiksavo tik pirmom sekundėm (viskas normoj) paskui BASTA doh.gif Esam 6,48cm ilgio, nosies kauliukas vietoj, stuburas tiesus kaip styga, galvos forma graži, rankų kojų po dvi, o kaip pirštai aiškiai matėsi. bigsmile.gif Žodžiu maskatavos tiek, kad gydytoja sakė matyt jau tokia diena, kad nei vieno sugauti neina, paskui visai susigūžė ir nieko neberodė. Tetis buvo kartu-įsitikinęs kad TAIP duotis gali tik bernas biggrin.gif Gimdos kaklelis ilgas uždaras. Tyrimai tvarkoj. Svorio nuo pastojimo jau 4kg. Išmatavo dubenį visą, pilvo apimtį. Esu jau įskaitoj. Dabar tik po dviejų mėnesių. Vėl bus echo, per tą laiką kiti gydytojai.
Tik vizitas toks greitas, nes eilė užsitęsė, o aš ir darban jau vėlavau, o kai tiek klausimų dar daug į tuos popierius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 02 10, 15:54)
Sveikos, viskas pas mus OK, pilve toks razbainix, kad močiutėm ir tetom foto nesigavo  doh.gif  sprando raukšlę užfiksavo tik pirmom sekundėm (viskas normoj) paskui BASTA  doh.gif  Esam 6,48cm ilgio, nosies kauliukas vietoj, stuburas tiesus kaip styga, galvos forma graži, rankų kojų po dvi, o kaip pirštai aiškiai matėsi.  bigsmile.gif Žodžiu maskatavos tiek, kad gydytoja sakė matyt jau tokia diena, kad nei vieno sugauti neina, paskui visai susigūžė ir nieko neberodė. Tetis buvo kartu-įsitikinęs kad TAIP duotis gali tik bernas  biggrin.gif Gimdos kaklelis ilgas uždaras. Tyrimai tvarkoj. Svorio nuo pastojimo jau 4kg. Išmatavo dubenį visą, pilvo apimtį. Esu jau įskaitoj. Dabar tik po dviejų mėnesių. Vėl bus echo, per tą laiką kiti gydytojai.
Tik vizitas toks greitas, nes eilė užsitęsė, o aš ir darban jau vėlavau, o kai tiek klausimų dar daug į tuos popierius  doh.gif

Smagu girdeti, kad sveikuciai ir judrus abu 4u.gif thumbup.gif O kiek tau jau savaiteliu?
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 02 10, 18:54)
viskas pas mus OK, pilve toks razbainix,

Va, kokios gražios naujienos thumbup.gif
ATSISKAITYMAS LAUKIANČIOMS gossip.gif NESU nestuke.gif ... ir dar dar neapakau biggrin.gif Jau 6 ryte įsivaizdavau, kaip viskas bus, nes b.t. pakrito. Na, ir apiepiet pradėjo teplioti. Vadinasi, bent pasiektas normalaus ilgio ciklas - net 27 dienelės clap.gif Taigi rytoj, jei normaliai pramuš šiandien, galėsiu pasidaryti FSH. Va, dabar tai man laaaabai reikia, kad jis būtų normalus ir kad galėčiau įšokti į stimuliacijas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BomBonke86 @ 2011 02 10, 16:56)
Smagu girdeti, kad sveikuciai ir judrus abu  4u.gif  thumbup.gif  O kiek tau jau savaiteliu?

12
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 02 10, 16:54)
Sveikos, viskas pas mus OK, pilve toks razbainix

wub.gif wub.gif Sveikatėlės ir kantrybės rolleyes.gif

QUOTE(kristinuke @ 2011 02 10, 17:16)
ATSISKAITYMAS LAUKIANČIOMS gossip.gif NESU  nestuke.gif ... ir dar dar neapakau  biggrin.gif 

Gaila verysad.gif O pala pala g.gif - tu NT darei g.gif Kad ta BT pakrito, tai manęs nedomina- KĄ RODĖ NT bigsmile.gif
Atsakyti
Oi,kaip gaila Kristinuke verysad.gif ,na jei tu dziaugiesi, kad ciklas pailgejo, tai as dziaugiuosi su tavimi mirksiukas.gif
Siguliuk,labai saunu,dabar aukite ir didekite 4u.gif wub.gif
As irgi kartais tamponus panaudoju, kai reikia i baseina ar siaip butina, bet cia buna per kelis metus kartas.Siaip stengiuosi vienkartiniu paketu nenaudoti.
Atsakyti
QUOTE(linuke79 @ 2011 02 11, 11:37)
Siaip stengiuosi vienkartiniu paketu nenaudoti.

blink.gif o tai ką darai per mmm blink.gif WC visą laiką sėdi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 02 11, 12:06)
blink.gif o tai ką darai per mmm blink.gif WC visą laiką sėdi  bigsmile.gif

manau ji tų dieninių nenaudoja
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 02 11, 12:23)
manau ji tų dieninių nenaudoja

Įklotų g.gif Nu gal g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 02 11, 10:47)
Gaila  verysad.gif O pala pala  g.gif - tu NT darei  g.gif Kad ta BT pakrito, tai manęs nedomina- KĄ RODĖ NT  bigsmile.gif

Kad jau draugelėm pažadėjau, tai be reikalo visiškai, bet vis tiek NT dariau - žodžio žmogus mat esu biggrin.gif na, ir neapakau unsure.gif
Šiandien visu pajėgumu mm. Nulėkiau laboratorijon, bet... kadangi gyvenu 7 LT mieste pagal dydį, tai pas mus ir tempai 7 kartus lėtesni... tyrimų rezultatus pasakytų tik pirmadienį. Išvis nesidariau, pasitariau su vyru, kad tiek jau to, praleisim šį mėnesį, gal ir hormonai į gerą pasikeis labiau. Be to, tiek visokio judėjimo šį mėnesį, kad gal geriau pabūti ramiau. Ech... tikiuosi, kad kovas žygiams bus palankesnis smile.gif O dabar atsiduosiu ramybei, meilei ir lauksiu angel.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 02 11, 14:05)
Kad jau draugelėm pažadėjau, tai be reikalo visiškai, bet vis tiek NT dariau - žodžio žmogus mat esu  biggrin.gif na, ir neapakau  unsure.gif
Šiandien visu pajėgumu mm.

Nu dzin, tada irnesakyk.gif - svarbu kad ciklas sunormalėjo bigsmile.gif thumbup.gif
O dėl mm- jamk 4u.gif 4u.gif
Atsakyti