Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Marlyn @ 2011 02 10, 10:01)
tik svarsrtau ar atsakytu man i tuos klausimus gine

manau ji pasakys tiek kiek mes, o net gal ir mažiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marlyn @ 2011 02 10, 10:01)
na su gleivines dydziu gal ir mintis, tik kad ji visada budavo norma net kai ivf darem nereikejo smarkiai didinti nor juk kaikurie vaistukai ja mazina....tad ir neramu...prisiskaiciau kad organizme kraujas toli nukeliauja iki inkstu kepenu ten formuojasi darinukai  doh.gif , tik svarsrtau ar atsakytu man i tuos klausimus gine

Užklausti VISADA gali mirksiukas.gif
Labai įdomu ką atsakys bigsmile.gif
Atsakyti
va taip ir manau kad kad atsakymo galiu sulaukti spelioniu o ne pagrysto tyrimais, ziauru kad endo tai ne tik nevaisingumas bet ir dar kiti pavojai sveikatai...galvoju dabar gal nuo ginekol papildu gali sumazeti gleivine padarysiu pertrauka ziuresiu kas bus....aciu merginos uz patarima...toliau svajokime ir laukime nestuke.gif ir padarykime tai ligai gala cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Marlyn @ 2011 02 10, 10:17)
va taip ir manau kad kad atsakymo galiu sulaukti spelioniu o ne pagrysto tyrimais, ziauru kad endo tai ne tik nevaisingumas bet ir dar kiti pavojai sveikatai...galvoju dabar gal nuo ginekol papildu gali sumazeti gleivine padarysiu pertrauka ziuresiu kas bus....aciu merginos uz patarima...toliau svajokime ir laukime  nestuke.gif ir padarykime tai ligai gala  cool.gif

Čia tai faktas, kad atsakys ne pagrįstais faktais- nes ši liga dar neištirta verysad.gif Mes esam bandomieji triušiai verysad.gif

O Ginekol, nemanau, kad plonintų gleivinę, nes jis juk ir yra kad padėtų pastoti. Nors g.gif g.gif Reiktų pasiskaityti plačiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 10 vasario 2011 - 10:20
Panos aš tai grįžtu prie seno dalyko, kuri iki endo diagnozavimo naudojot tamponus, menstruacines taureles, arba vis dar naudojat vieną jų?
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 02 10, 10:23)
Panos aš tai grįžtu prie seno dalyko, kuri iki endo diagnozavimo naudojot tamponus, menstruacines taureles, arba vis dar naudojat vieną jų?

Nei to nei kito nenaudojau schmoll.gif Tiesa, tamponus naudodavau tik baseine- o tai būdavo 5-7 kartai per metus mirksiukas.gif
O kam TAU reikia blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 02 10, 10:25)
O kam TAU reikia  blink.gif

man nereikia dabar biggrin.gif bet įdomu, nes esu įsitikinus kad jie prisideda prie tos endo, nu kodėl TIEK daug moterų dabar ji diagnozuojama? nes mes modernios, ir paketai fe kaip daugumai nebepatinka, gaila nežinau kas pas mane prieš pastojant su endo buvo, nes nuo LP grįžau ant paketų.
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 02 10, 10:27)
man nereikia dabar  biggrin.gif  bet įdomu, nes esu įsitikinus kad jie prisideda prie tos endo, nu kodėl TIEK daug moterų dabar ji diagnozuojama? nes mes modernios, ir paketai fe kaip daugumai nebepatinka, gaila nežinau kas pas mane prieš pastojant su endo buvo, nes nuo LP  grįžau ant paketų.

O TAIP- tas brudas su šniūruku tai tikrai endo tiesia ranką doh.gif
Aš negalėjau jų naudot dėl žaizdos kaklelyje, tai mano atvejis tikrai ne nuo jų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 02 10, 10:41)
O TAIP- tas brudas su šniūruku tai tikrai endo tiesia ranką  doh.gif

tai ir norisi kuo daugiau mergaičių "apšviesti" unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 02 10, 10:45)
tai ir norisi kuo daugiau mergaičių "apšviesti"  unsure.gif

Tai reikia į tamponų temą nueiti tongue.gif Bet kol žmogau nesusiduri su tuo, tai ir numoji ranka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 02 10, 09:27)
man nereikia dabar  biggrin.gif  bet įdomu, nes esu įsitikinus kad jie prisideda prie tos endo, nu kodėl TIEK daug moterų dabar ji diagnozuojama? nes mes modernios, ir paketai fe kaip daugumai nebepatinka, gaila nežinau kas pas mane prieš pastojant su endo buvo, nes nuo LP  grįžau ant paketų.

Na as tai visada naudodavau tamponus.. ir higieninius iklotus vienu metu blush2.gif Nes mano mmm labai labai gausios visada. Jei tik su higieniniais iklotais buciau, tai tiesiogine ta zodzio prasme gyvenciau tualete blink.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(BomBonke86 @ 2011 02 10, 14:22)
Na as tai visada naudodavau tamponus.. ir higieninius iklotus vienu metu  blush2.gif

Turbūt norėjai pasakyti vienkartinius paketus rolleyes.gif
O dabar pailsėsi nuo tų visų klyno reikalų thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 10 vasario 2011 - 14:28