Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Afrodite69 @ 2011 02 09, 15:01)
aha blush2.gif

VISKAS BUS GERAI thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Labai šaunus TB mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 02 09, 16:02)
VISKAS BUS GERAI  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Labai šaunus TB  mirksiukas.gif

jo,mano vyriukas tikrai labai geras zmogutis.Pati juo dziaugiuosi ir nerealiai bijau prarasti.As jam viena vakara sakiau kad jei sugrazinus laika atgal ir man parodytu koks monstras bus mano pirmas vyras ir koks jis ir pasakytu kad jei neistekesi uz to monstro nesusitiksit su antru-tai viska pakartociau.
Siaip vakar jis apsikabino mane,ziuri i akis ir sako,o gal nereikia to IUI.As jam sakau tu traukiesi?issigandai?o jis man;ne,neissigandau.tiesiog nerealiai bijau taves netekti.Jau geriau neturesiu savu vaiku bet tu busi salia-tai patikek kaip verkiau..is laimes..susizavejimo...meiles
soriukas kad cia ne i tema papasakojau blush2.gif tiesiog daznai pagalvoju kad as tik apsunkinu jam gyvenima...kaip jis mane tveria...
O,tai laikom uz ta mergyte kumstukus ir siunciu stiprybes ir istvermes 4u.gif 4u.gif 4u.gif kaip faina jau gimdo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 02 09, 15:00)

Sėkmės dideliausios, stiprybės 4u.gif
Atsakyti
nugi nugi kristinuke laukiam laukiam rytdienos rezultatu...

ziuriu Afrodite69 hormonai padare labai jautria mirksiukas.gif smile.gif grazu smile.gif

Ice tea viskas ten gerai maziau galvok 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Dideliausios sekmes, Afrodite!! butinai laikysiu kumstukus uz jusu sekme! 4u.gif

Ir jau laikau kumstukus uz kristunkes du bruksnelius! thumbup.gif

O gimdanciai moteriskutei sveikatos ir stiprybes!! (deja, nepazistu jos)
Atsakyti
QUOTE(BomBonke86 @ 2011 02 09, 19:58)
Dideliausios sekmes, Afrodite!! butinai laikysiu kumstukus uz jusu sekme!  4u.gif

Ir jau laikau kumstukus uz kristunkes du bruksnelius!  thumbup.gif

O gimdanciai moteriskutei sveikatos ir stiprybes!! (deja, nepazistu jos)

Žinot, merginos, baikit, nes man įkalbėsit psichologinį nėštumą. Man jau ir skrandis ne toks kaip visą laiką blink.gif Šitaip gali ir mm užvėluot, kai dar pati pradėsiu tikėt biggrin.gif Aišku, už tokį pasitikėjimą tai labai ačiū, ką aš be jūsų group.gif daryčiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinuke: 09 vasario 2011 - 20:52
merginos atejau pasiteirauti pas jus....ar del endometreozes ja man diagnozavo gal pires 6 mbet taip dar nera buve : mmm sutrumpejo kaskodel ? jos man viena diena gausios antros diena vos pasirodo ir lieka tik patepliojimai, suneramino tai kad baisiai trumpai vos viena diena trunka...nerimauju kad visa kita i organizma nuplaukia.. doh.gif ...ar cia jau prisifantazavau...geriau ginekol papildus ar jie galetu taip darytis, nes cikla tai parteguliavo nebesokineja ir trunka vienoda laika 27d.
Atsakyti
QUOTE(Marlyn @ 2011 02 10, 00:33)
nerimauju kad visa kita i organizma nuplaukia..  doh.gif ...

arba suteka, arba plonesnę gleivinę turi tai mažiau ir kraujuoji, tada mmm tumpesnės ir endo negauna ko nori g.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 02 09, 15:10)
Jau geriau neturesiu savu vaiku bet tu busi salia

wub.gif wub.gif

Juk sakoma- per kančias į žvaigždes mirksiukas.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Marlyn @ 2011 02 10, 00:33)
mmm sutrumpejo kaskodel ? jos man viena diena gausios antros diena vos pasirodo ir lieka tik patepliojimai

Tiesiog gleivinė neužaugo pakankamai ir tiek mirksiukas.gif Nors čia labai individualu rolleyes.gif
Man pirmą dieną normalios mmm būna, o sekančią silpnai ir dar dvi teplioja mirksiukas.gif
Atsakyti
Afrodite69,sekmes didziausios 4u.gif wub.gif
Kristinuke, ka nt parode?
Atsakyti
QUOTE(linuke79 @ 2011 02 10, 09:02)
Kristinuke, ka nt parode?

Apako ir negali patikėti tongue.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
na su gleivines dydziu gal ir mintis, tik kad ji visada budavo norma net kai ivf darem nereikejo smarkiai didinti nor juk kaikurie vaistukai ja mazina....tad ir neramu...prisiskaiciau kad organizme kraujas toli nukeliauja iki inkstu kepenu ten formuojasi darinukai doh.gif , tik svarsrtau ar atsakytu man i tuos klausimus gine
Atsakyti