Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Viltelė @ 2011 02 08, 19:05)
O dar niekaip nesulaukiu po laparoskopijos mėnesinių, jau 35 ciklo diena, nors mano ciklas 28-30 dienu. Žinau, kad galėjo išsiderinti po operacijos, bet vistiek neramu, kad neatsirastų kokių kitų problemų. Beto, po pirmosios laparoskopijos susirgau netgi anksčiau, o dabar atvirkšiai.

Man pirmos mmm po LP vėlavo 11-ka dienų doh.gif Mano ciklas irgi 28-29 CD mirksiukas.gif Kantrybė-dorybė tongue.gif Aš jas prisišaukiau kmynų arbatą gerdama, nes irgi norėjosi kuo greičiau PLANUOTI biggrin.gif

Dabar aš su savo klausimu blush2.gif Mergaitės, man kažkas darosi verysad.gif Ankstesniais ciklais prieš mmm tepliodavo rudai (daugiausiai po reikalo), būdavo krešuliukai juodi. O šį kartą BĖGA rudalai blink.gif Sakyčiau mmm, bet jis RUDAS blink.gif O ir pilvą pamaudžia, kaip per mmm (nors tikrai silpniau) doh.gif
Sakykit- KAS ČIA MAN DAROSI blink.gif Kelinta stadija pasidarė g.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinuke @ 2011 02 08, 20:15)
Pasiekiau rekordinę 25 c. d.  thumbup.gif

Ei, o gal NT bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 09 vasario 2011 - 08:29
Ice tea,zinok ir man taip begdavo, o rado 1-2 endo.O, gal nt? mirksiukas.gif
Kristinuke,manau nt reiktu pasidaryti ax.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Ice tea gal nieko blogo g.gif gaila,kad nieko patarti negaliu-bet tikiuosi kad nieko blogo nevyksta ir nebus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinuke @ 2011 02 08, 21:15)
Aprimusios merginos, aprimusios... o man neramu jau darosi. Pasiekiau rekordinę 25 c. d.  thumbup.gif Betgi temperatūra tebesilaiko virš 37, jokio gripo, bet šaltukas papurto.. Pasimatavau ir b.t. kelis rytus (nors ką čia ir bereikš tokie matavimai...), taip pat virš 37. Pilvą maudžia jau neatsimenu nuo kada, o krūtinė  g.gif  tai man rodos, kad šiaip pajautrėjusi, tai dilgčioja kaip niekad gyvenime... Ir suku galvą negi "Ltiroksinas" tokius simptomus čia man duoda ar, po paraliais, dar vieną kokią unikalią zarazą organizmas atsikasė schmoll.gif Va, ir negaliu ramiai gyvent, nors tu ką... doh.gif

Ech..tikiuosi kad cia tau i gera ir Dievulis stebukliuka artejancio Valentino proga jums atsiunte 4u.gif gal pasidaryki HCG? mirksiukas.gif Laikau kumstukus uz tave-LAAAAAABAI thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Glamour @ 2011 02 09, 00:27)
Mano naujienos ne kokios, KT neveikia, netinka, teplioja ir vėl, tai dabar dar kitas išrašė, o jei tos nepadės, siūlo laparoskopiją vėl. MB apsirgęs buvo žiauriai, temperatūra virš 40, aš ir pati su virusu kovoju. Taip ir lekia dienos  verysad.gif

Oi,sveikatytes jums abiems 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Glamour @ 2011 02 09, 01:00)
Manau nieko nedaryti būtų klaidinga. Gal dar su vienu gydytoju pasikonsultuoti ar bent KT pagerti, kad sumažėtų cista iki operacijos. Operacija bet kokiu atveju turbūt gresia, nes tokios cistos pačios neišnyksta.

Sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke79 @ 2011 02 09, 11:38)
Ice tea,zinok ir man taip begdavo, o rado 1-2 endo.O, gal nt? mirksiukas.gif
Kristinuke,manau nt reiktu pasidaryti ax.gif

ane g.gif Nu tu sakai, tu žinai tongue.gif Dabar lyg ir ramiau- tik teplioja. Nes ryte išsižiojau pamačius blink.gif Dabar kaip ir viskas pagal grafiką doh.gif

Žinokit, po vakar pokalbių apie Duphastoną, pradėjau domėtis jo pagėrimu- sakau, gal naują gydymo planą išbandyt g.gif - pusmetis natūraliai + 3-6 mėnesiai su Duphu ir vėl natūraliai g.gif Gal toks planas neblogai kovoti su endo ir bandyti pastoti g.gif
Nes nuo KT man migrena prasideda verysad.gif
Ką manot g.gif
Einu dar paskaitinėsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 02 09, 15:00)
Ech..tikiuosi kad cia tau i gera ir Dievulis stebukliuka artejancio Valentino proga jums atsiunte 4u.gif gal pasidaryki HCG? mirksiukas.gif Laikau kumstukus uz tave-LAAAAAABAI thumbup.gif

Ačiū Jums smile.gif O Valentino diena pas mus - dar ir vestuvių metinės oro_buckis.gif Labai jau stebuklai vietoje būtų smile.gif Bet šiandien jau lygioj vietoj apsižliumbiau, tai ženklas, kad testuko nereiks, pareis mm, nors šiandien b.t. ir buvo dar 37.2.
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2011 02 09, 15:08)
ane  g.gif Nu tu sakai, tu žinai  tongue.gif Dabar lyg ir ramiau- tik teplioja. Nes ryte išsižiojau pamačius  blink.gif Dabar kaip ir viskas pagal grafiką doh.gif

Žinokit, po vakar pokalbių apie Duphastoną, pradėjau domėtis jo pagėrimu- sakau, gal naują gydymo planą išbandyt  g.gif - pusmetis natūraliai + 3-6 mėnesiai su Duphu ir vėl natūraliai  g.gif Gal toks planas neblogai kovoti su endo ir bandyti pastoti  g.gif

O tai kaip tu norėtum jį gerti? Slopintum Oir gerti pradėtum nuo 5 c. d. ar vis dėlto nuo 16 c. d.....?
Atsakyti
Truputis info

Papildyta:
QUOTE(kristinuke @ 2011 02 09, 13:15)
*Ačiū Jums  smile.gif O Valentino diena pas mus - dar ir vestuvių metinės  oro_buckis.gif Labai jau stebuklai vietoje būtų  smile.gif Bet šiandien jau lygioj vietoj apsižliumbiau, tai ženklas, kad testuko nereiks, pareis mm, nors šiandien  b.t. ir buvo dar 37.2.
Papildyta:

**O tai kaip tu norėtum jį gerti? Slopintum Oir gerti pradėtum nuo 5 c. d. ar vis dėlto nuo 16 c. d.....?

* ei, mergyt, pasidaryk NT- DĖL MŪSŲ wub.gif blush2.gif
** Gerčiau nuo 5 CD iki 25 CD (vietoj KT) rolleyes.gif
*****, gal išbandyt g.gif g.gif
Reiks kitą ciklą pasidaryti PRG tyrimą- nes senai besidariau rolleyes.gif
Papildyta:
Paskaitykit apie Ašvaganda bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 02 08, 20:15)
Aprimusios merginos, aprimusios... o man neramu jau darosi. Pasiekiau rekordinę 25 c. d.  thumbup.gif Betgi temperatūra tebesilaiko virš 37, jokio gripo, bet šaltukas papurto.. Pasimatavau ir b.t. kelis rytus (nors ką čia ir bereikš tokie matavimai...), taip pat virš 37. Pilvą maudžia jau neatsimenu nuo kada, o krūtinė  g.gif  tai man rodos, kad šiaip pajautrėjusi, tai dilgčioja kaip niekad gyvenime... Ir suku galvą negi "Ltiroksinas" tokius simptomus čia man duoda ar, po paraliais, dar vieną kokią unikalią zarazą organizmas atsikasė schmoll.gif Va, ir negaliu ramiai gyvent, nors tu ką... doh.gif

Man tokie simptomai buvo kai pastojau,nors dar nezinojau,pasidaryk NT smile.gif ,o gal,STEBUKLAS thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga04 @ 2011 02 09, 15:27)
Man tokie simptomai buvo kai pastojau,nors dar nezinojau,pasidaryk NT  smile.gif ,o gal,STEBUKLAS  thumbup.gif

Jei ryt nepareis mm, būtinai pasidarysiu, šiandien dar susilaikysiu... Labia jau nesinori pamatyti I.
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 02 09, 13:40)
Jei ryt nepareis mm, būtinai pasidarysiu, šiandien dar susilaikysiu... Labia jau nesinori pamatyti I.

Tai ryt laukiam su II bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 02 09, 14:15)
Ačiū Jums  smile.gif O Valentino diena pas mus - dar ir vestuvių metinės  oro_buckis.gif Labai jau stebuklai vietoje būtų  smile.gif Bet šiandien jau lygioj vietoj apsižliumbiau, tai ženklas, kad testuko nereiks, pareis mm, nors šiandien  b.t. ir buvo dar 37.2.

O as manau kad cia taip gali buti ir bunant nestuke.gif Tai tu pazadek kad pasidarysi NT rytoj ir mums pranesi,as vakare gryzusi is Kauno uzbegsiu paziureti,bet saulyte tu musu,bedravarde(jei neklystu ) tu mano-as tikiuosi labai labai ir nuosirdziai linkiu kad sis kartelis butu TAS ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2011 02 09, 14:41)
Tai ryt laukiam su II  bigsmile.gif

Jop,ryt tikiuosi kad bus LAIMINGA diena-kristinuke pranesi totaliai superine zinia kurios labai laukiame,o ir man IUI bus sekminga ir vyro rodikliai bus geri-taip kad papukus auksciau ir pirmyn wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 02 09, 14:39)
o ir man IUI bus sekminga

Ei, tai JAU ryt IUI darot bigsmile.gif
Papildyta:
Laikom kumštukus už beatka1983, ji jei dar nepasigimdė, tai šiom dienom GIMDO bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 02 09, 15:55)
Ei, tai JAU ryt IUI darot  bigsmile.gif

aha blush2.gif pries 9val.jau reikia Kaune buti -tai isvaziuosim is namuciu po 6val.ryto doh.gif
Vakar buvom Kaune irgi,tai po vakar atsigauti negalim-nes tooooks vejas buvo doh.gif zaviuosi savo vyru,visa kelia sypsojosi,juokino(as bijojau) o atvaziaves namo tik pasake kad labai galva plysta ax.gif
Na bus matyt kas cia mums gausis is sitos IUI.Siaip kiek skaiciau kam skatino su gonaliu pavykdavo pastoti,cia skaitinejausi IUI sekmingas istorijas tai atkreipiau i tai demesi kazkaip..bandau per daug vilciu nedeti-bet visvien viltis yra 4u.gif
Atsakyti