Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

Valkuva
Ir apskritai ar 7 c.d. jau buna folikulas

Tai aisku kad 7c.d. jau bina foliai.
man 10 c.d. jau po 18-19 mm stimuliacijos metu buna.
Tai reiskia 7 c.d. jie jau kokiu 8-10 mm.

Bet tai tik taisykle, o folis gali pradeti formuotis ir anksciau. Gi buna kad O ivyksta mmm metu, ar pries pat mmm.
Jei as ne klistu, tia gali buti tada, kai uzaugo du foliai, vienas buvo duominuojantsi, o kita mazesnis, bet rado jiegu paaugti iki ovuliacijos ir ovuliavo ne kada priklause ovulioti dominuojanciam, o savo laiku.
Atsakyti
QUOTE(Valkuva @ 2011 02 08, 11:31)
O man dabar idomu su tais folikulais..

pas tave arba liko neovuliavęs iš praeito ciklo arba jau užaugo šį t.y. turėtum ankstyvą O, juk būna kad panos tuoj pat po mmm pastoja, jei sektum BT ar OT žinotum kas tai.
Atsakyti
Aciu uz atsakymus smile.gif Pora menesiu matavau ovuliacija, tai rodydavo apie viduri (14 c.d.) Nors kiek gydytoja buvo stebejusi mano folikulus, visuomet sakydavo, kad man ovuliacija turetu vykti anksciau ir ciklas turetu but trumpas, bet visuomet buna 28-29 dienos.. Na tai si men stebesim su gydytoja ta folikula ir matysim, ar apskritai jis ovuliuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Valkuva @ 2011 02 08, 11:56)
Nors kiek gydytoja buvo stebejusi mano folikulus, visuomet sakydavo, kad man ovuliacija turetu vykti anksciau ir ciklas turetu but trumpas, bet visuomet buna 28-29 dienos..

na matyt tu turi ilgesnę nei visos antrą ciklo pusę-tuo geriau kiaušinėlio įsitvirtinimui, nes dažnai mes turi su Duphastonu tą antrą pusę pratempti
Atsakyti
QUOTE(Valkuva @ 2011 02 08, 11:31)
Ir apskritai ar 7 c.d. jau buna folikulas  g.gif

Būna mirksiukas.gif
Bet va man irgi pasistojo klausimas- KIEK JIS kokybiškas gali būti 9-12 CD g.gif
Mane jau baugina tos mano ankstyvos O unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(_Eglutia_ @ 2011 02 07, 22:53)
Sveikos Super Mamos, labai prasau visu pagalbos 4u.gif
Susilazinome su drauge is sampano dezes kuri daugiau konkurse surinks tasku...  smile.gif
Na o pralaimeti labai nesinori, tad labai prasau kas tik galit ir turit laisva minute prabalsuoti  ax.gif Didelis aciu  blush2.gif
http://www.alfa.lt/L...es/dalyves/151/

Nu sakyciau izulumas koksai mad.gif
Atsakyti
QUOTE(BomBonke86 @ 2011 02 07, 18:01)
.. ir naujienos tokios, kad as  nestuke.gif  !!!!  wub.gif  Mano 'zirniukas' isitvirtines per pati viduriuka gimdos  thumbup.gif 
Esu devintam danguj!!

Didžiausi sveikinimai smile.gif Lengvo nesiojimo!
Papildyta:
Tai per tą patį einu ir aš, ir su endo III, dviem LP, ir su išrdaskytom kiaušidėm, ir su pakrikusiais hormonais, ir su neaiškiomis prognozėmis, kurių blogiausias variantas - donorystė. Ir nesiruošiu aš pykti nei ant tavęs, nei ant kurios kitos,esu rami ir nepiktybiška, tik siūlau labai atidžiai apsvarstyti gydytojų išeičių pasiūlą, visada klausiant apie pasekmes. Tik bėda, kad ir gydytojai ne visada jas numano...
[/quote]

Ačiū mergaitės už kiekvienos išsakytą nuomonę, patarimą. Deja, sprendimą priimti nėra lengva. Kuo daugiau galvoju, tuo sunkiau. O laikas bėga.. O dar niekaip nesulaukiu po laparoskopijos mėnesinių, jau 35 ciklo diena, nors mano ciklas 28-30 dienu. Žinau, kad galėjo išsiderinti po operacijos, bet vistiek neramu, kad neatsirastų kokių kitų problemų. Beto, po pirmosios laparoskopijos susirgau netgi anksčiau, o dabar atvirkšiai.
Atsakyti
Aprimusios merginos, aprimusios... o man neramu jau darosi. Pasiekiau rekordinę 25 c. d. thumbup.gif Betgi temperatūra tebesilaiko virš 37, jokio gripo, bet šaltukas papurto.. Pasimatavau ir b.t. kelis rytus (nors ką čia ir bereikš tokie matavimai...), taip pat virš 37. Pilvą maudžia jau neatsimenu nuo kada, o krūtinė g.gif tai man rodos, kad šiaip pajautrėjusi, tai dilgčioja kaip niekad gyvenime... Ir suku galvą negi "Ltiroksinas" tokius simptomus čia man duoda ar, po paraliais, dar vieną kokią unikalią zarazą organizmas atsikasė schmoll.gif Va, ir negaliu ramiai gyvent, nors tu ką... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 02 08, 20:15)
Ir suku galvą negi "Ltiroksinas" tokius simptomus čia man duoda ar, po paraliais, dar vieną kokią unikalią zarazą organizmas atsikasė schmoll.gif Va, ir negaliu ramiai gyvent, nors tu ką... doh.gif

biggrin.gif nu tiroksinas TIEK padaryt negali, nebent nėščia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 02 08, 22:34)
biggrin.gif nu tiroksinas TIEK padaryt negali, nebent nėščia  biggrin.gif

AHA, kad dievuliui į ausį... bet nebūna tokių stebuklų. Mano aną ciklą FSH buvo 40. Šį iš tų nervų nedariau pradžioj ciklo, o 6 dieną pas Kazanavičių Fsh parodė 30. Tik tiek, kad gleivės pasirodė jau 8 c.d. Jaučiuosi kaip jaunamartė pirmą mėnesį po vestuvių biggrin.gif
Atsakyti
Na pala pala, žiū ir stebuklas bus 4u.gif

Tiek prirašėt, nespėju visko perskaityti.

BomBonke86, sveikinimai didžiausi 4u.gif sveikatytės ir stiprybės tau ir tavo pilvelio gyventojui!

Mano naujienos ne kokios, KT neveikia, netinka, teplioja ir vėl, tai dabar dar kitas išrašė, o jei tos nepadės, siūlo laparoskopiją vėl. MB apsirgęs buvo žiauriai, temperatūra virš 40, aš ir pati su virusu kovoju. Taip ir lekia dienos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Valkuva @ 2011 02 08, 12:31)
O man dabar idomu su tais folikulais.. Pas mane per laparoskopija 7 c.d. rado folikuline cista, lyg 2 cm. Bet man gydytoja sako, cia gal buvo folikulas, kuris butu ovuliaves. Bet ar is tiesu taip gali buti, jei jau 18-24 mm skaitos subrendes?  g.gif Ir apskritai ar 7 c.d. jau buna folikulas  g.gif

aš tai suprasčiau taip, kad ta folikulinė cista užsiliko iš seno ciklo, išsivystė iš neovuliavusio bei nesuirusio folikulo. Dabar kaip tik tokią turiu ir ji niekaip nepasiduoda, bet būtų turėjusi išnykti pati arba su KT pagalba. Tik va pas mane ne taip kaip pas visas. Gal taviškė pati išnyks po mmm. Sėkmės tau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vilmosa:) @ 2011 02 04, 17:41)
sveikos mergaites priimkit ir mane i savo buri (...) siandien buvau pasikolsuntuot del snaiguciu o kitas man ir sakis kaire kiauside endometrine,ir taip ir nukerta kojas ir rankas...klausiu ka daryt jei dar nepastociau o manau kad sansu dar maziau pasake siaip tai daroma operacija bet sulau nieko nedaryt  doh.gif  doh.gif  doh.gif gal ka galit merginos pasiulyt patart,gal kas su ta pacia beda nes manau su tuo nieko nedarymu greitai ir 4 stadija galima pasiekt o laikas bega ne mano naudai......nes galvoj viskas susisuko doh.gif  unsure.gif

Manau nieko nedaryti būtų klaidinga. Gal dar su vienu gydytoju pasikonsultuoti ar bent KT pagerti, kad sumažėtų cista iki operacijos. Operacija bet kokiu atveju turbūt gresia, nes tokios cistos pačios neišnyksta.
Atsakyti