QUOTE(zirza @ 2011 02 03, 00:20)
del sio karto pasakysiu taip: visiskai atpalaidavau smegenine. geras pusmetis pries procedura isejau is darbo, pakeiciau gyvenama vieta, gyvenama sali (tiesiog taip susikloste). viskas buvo absoliuciai dzin - daviau sau laiko pailseti nuo visiskai visko. saule, grynas oras ir absoliut tuscia galva. buvo netgi proga detis saldytus praeitu metu balandi - bet to samoningai atsisakiau, nes tiesiog dar norejau duoti laiko sau paciai nuo visu nesekmiu pailseti. rugpjuti atostogu metu pasiemem su vyru saldytus ir isciuozem atgalios i naujus namus - per puse europos su auto antra diena po isodinimo. neprotinga, bet nieko nesitikejom. trumpai aptarem naujo IVF ateities planus. rezultatas - teigiamas NT.
Oi Zirza, kaip issamiai ir graziai viska papasakojai
Ir del vaziavimo masina paguodei
Planuojam po IVF namo masina grizti, tikiuosi kad tai nepakenks.
QUOTE(Ice tea @ 2011 02 03, 09:43)
2,5 metų.. bet mano amžius tam nepadeda
Kuo arčiau 35-kių, tuo tas procentas mažėja
Bet dzin- bus tai bus
Va va, as siandien buvau pas gydytoja, kad issiprasyti pakartoti FSH tyrima, paziurejo jis mano praejusiu metu rezultatus - FSH 11... pries menesi - 14.. Va ir sakau jam - senstu... Nu pradejo jis mane ''guosti'' kad 35 dar ne senatve ir panasiai
Nu man gal ir ne sentve, ale mano kiausidems kitaip atrodo
QUOTE(kristinuke @ 2011 02 03, 13:01)
Einu šiandien pas ginę dėl citologinio tyrimo (įsivaizduokit, I kartas nepavyko, nes per mažai epitelio paėmė ar kažkas pan.), tai paklausiu, gal ras paaiškinimą man kokį ir dėl temperatūros...
Nugi buna buna, kad blogai tepineli paema, geriau jau tegul pakartoja, kad tikslu atsakyma gauti. Lauksim ziniu!
Onkocitologini kai dariausi LT, buvo minimalus pakitimai, po pusmecio pasidariau UK - jau beveik priesvezine stadija. Taip kad geriau tegul tiksliai padaro
Eisiu ir as kovo menesi kartoti.
Beje, labai labai dziaugiuosi del tavo ciklo