Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Siguliukas @ 2011 02 03, 08:13)
didoka ir aš jau tokią operuočiau ypač jei tu jauti skausmelius toj pusėj, nuo skatinamųjų ji gali TIK didėti o paskui suplėšyti kiaušidę

nesiruošiu stimuliuotis. schmoll.gif
tiesiog turi ant dienų atkeliaut mėmės.
ir svarbiausia tikiuosi pakliūti pas "savo chirurgę".
o tada... žiūrėsim.

Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 02 02, 19:22)
Ice tea, primink, kiek tu laiko nepastoji?

2,5 metų.. bet mano amžius tam nepadeda doh.gif Kuo arčiau 35-kių, tuo tas procentas mažėja doh.gif Bet dzin- bus tai bus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 03 vasario 2011 - 08:43
QUOTE(pasislepusi @ 2011 02 03, 08:22)
nesiruošiu stimuliuotis.  schmoll.gif
tiesiog turi ant dienų atkeliaut mėmės.

na po mmm ji dar padidės. man ginė paskutinį kart matė 4,5cm po mmm nuėjau pas operuosiantį gydytoją (vos savaitės skirtumas) ir jau buvo 5,4cm
Atsakyti
QUOTE(zirza @ 2011 02 03, 00:20)
Iride, man sekmingas buvo IVFas su saldytais. rugpjuti atostogu metu pasiemem su vyru saldytus ir isciuozem atgalios i naujus namus - per puse europos su auto antra diena po isodinimo. neprotinga, bet nieko nesitikejom. trumpai aptarem naujo IVF ateities planus. rezultatas - teigiamas NT.
vat ir zinok, kodel sikart pavyko... juk pirma karta sodino pacius kokybiskiausius vaikus, o jie neprikibo.. visgi - stresas yra labai didelis trukdis endo atveju bet kokios proceduros sekmei.

Aciu, taip graziai viska papasakojai 4u.gif smagu, kad greitai naujuose namuciuose turesite ir nauja zmoguti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 02 03, 09:11)
na po mmm ji dar padidės. man ginė paskutinį kart matė 4,5cm po mmm nuėjau pas operuosiantį gydytoją (vos savaitės skirtumas) ir jau buvo 5,4cm

ačiū, Jūs tikra draugė, paguodėt laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 02 02, 22:08)
labas

sakykit, endo cista 5.2x3.1 cm jau čia baisiai didelė?

Manau, kad nereikėtų žaisti su tokio dydžio cista ne tik dėl to, kad ji gali plyšti. Man šalintos maždaug tokio dydžio dvi cistos (daugiau kaip metų pertrauka). Dabartiniu protu nelaukčiau, kol jos tiek užaugs, nes LP nieko gero kiaušidėms. Mažesnė cista, mažiau degina pačią kaiušidę. Jei jau mąstai apie LP, tai geriau paskubėti, o jeigu kitas variantas, kuris buvo minėtas siejant su IVF, tada jau kita šnekta.

Papildyta:
Beje, mano ciklas... natūraliai jau 20 dieną pasiekė clap_1.gif Pilvą paskaudena jau senokai ir krūtinę maudžia. Mąstau, gal tikrai ciklui pailginti ''Ltiroksino'' tetrūko g.gif Bet labiau neduoda ramybės temperatūra 37,2 jau visą savaitę. Aplink gripai siaučia, bet man jokių kitų požymių... Tada prisiminiau, kad senais laikais man antroje ciklo pusėje pakildavo temperatūra... Kažin gali būti koks ryšys su endo? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinuke: 03 vasario 2011 - 11:40
QUOTE(kristinuke @ 2011 02 03, 11:39)
Beje, mano ciklas... natūraliai jau 20 dieną pasiekė  clap_1.gif Pilvą paskaudena jau senokai ir krūtinę maudžia. Mąstau, gal tikrai ciklui pailginti ''Ltiroksino'' tetrūko  g.gif  Bet labiau neduoda ramybės temperatūra 37,2 jau visą savaitę. Aplink gripai siaučia, bet man jokių kitų požymių... Tada prisiminiau, kad senais laikais man antroje ciklo pusėje pakildavo temperatūra... Kažin gali būti  koks ryšys su endo? unsure.gif

VALIO bigsmile.gif clap.gif clap.gif
Tempa su endo nelabai, bent jau mano atveju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 02 03, 13:42)
VALIO  bigsmile.gif  clap.gif  clap.gif
Tempa su endo nelabai, bent jau mano atveju  rolleyes.gif

Einu šiandien pas ginę dėl citologinio tyrimo (įsivaizduokit, I kartas nepavyko, nes per mažai epitelio paėmė ar kažkas pan.), tai paklausiu, gal ras paaiškinimą man kokį ir dėl temperatūros...
Atsakyti
QUOTE(zirza @ 2011 02 03, 00:20)

del sio karto pasakysiu taip: visiskai atpalaidavau smegenine. geras pusmetis pries procedura isejau is darbo, pakeiciau gyvenama vieta, gyvenama sali (tiesiog taip susikloste). viskas buvo absoliuciai dzin - daviau sau laiko pailseti nuo visiskai visko. saule, grynas oras ir absoliut tuscia galva. buvo netgi proga detis saldytus praeitu metu balandi - bet to samoningai atsisakiau, nes tiesiog dar norejau duoti laiko sau paciai nuo visu nesekmiu pailseti. rugpjuti atostogu metu pasiemem su vyru saldytus ir isciuozem atgalios i naujus namus - per puse europos su auto antra diena po isodinimo. neprotinga, bet nieko nesitikejom. trumpai aptarem naujo IVF ateities planus. rezultatas - teigiamas NT.

Oi Zirza, kaip issamiai ir graziai viska papasakojai 4u.gif Ir del vaziavimo masina paguodei biggrin.gif Planuojam po IVF namo masina grizti, tikiuosi kad tai nepakenks.

QUOTE(Ice tea @ 2011 02 03, 09:43)
2,5 metų.. bet mano amžius tam nepadeda  doh.gif Kuo arčiau 35-kių, tuo tas procentas mažėja  doh.gif Bet dzin- bus tai bus  rolleyes.gif

Va va, as siandien buvau pas gydytoja, kad issiprasyti pakartoti FSH tyrima, paziurejo jis mano praejusiu metu rezultatus - FSH 11... pries menesi - 14.. Va ir sakau jam - senstu... Nu pradejo jis mane ''guosti'' kad 35 dar ne senatve ir panasiai biggrin.gif Nu man gal ir ne sentve, ale mano kiausidems kitaip atrodo doh.gif

QUOTE(kristinuke @ 2011 02 03, 13:01)
Einu šiandien pas ginę dėl citologinio tyrimo (įsivaizduokit, I kartas nepavyko, nes per mažai epitelio paėmė ar kažkas pan.), tai paklausiu, gal ras paaiškinimą man kokį ir dėl temperatūros...

Nugi buna buna, kad blogai tepineli paema, geriau jau tegul pakartoja, kad tikslu atsakyma gauti. Lauksim ziniu!
Onkocitologini kai dariausi LT, buvo minimalus pakitimai, po pusmecio pasidariau UK - jau beveik priesvezine stadija. Taip kad geriau tegul tiksliai padaro biggrin.gif Eisiu ir as kovo menesi kartoti.

Beje, labai labai dziaugiuosi del tavo ciklo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 02 03, 12:01)
tai paklausiu, gal ras paaiškinimą man kokį ir dėl temperatūros...

lauksim žinių bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vovera @ 2011 02 03, 14:11)
Nugi buna buna, kad blogai tepineli paema, geriau jau tegul pakartoja, kad tikslu atsakyma gauti. Lauksim ziniu!
Beje, labai labai dziaugiuosi del tavo ciklo  thumbup.gif

Taigi grįžau iš ginės, kaip sako, be dalios atgalios... Pasirodo, kad nepavykus tepinėlio tyrimui (juk ne dėl mano kaltės), reikia susimokėti 40lt mega_shok.gif
Na, o dėl temperatūros paaiškinimas gali būti toks: arba hormoninės kilmės, arba dėl nėštumo būna 37,2 temperatūra.
O kiek mano ciklas ištems, bus matyt, kol kas džiaugiuosi ir 20 dienelių ax.gif
Papildyta:
QUOTE(vovera @ 2011 02 03, 14:11)
Va va, as siandien buvau pas gydytoja, kad issiprasyti pakartoti FSH tyrima, paziurejo jis mano praejusiu metu rezultatus - FSH 11... pries menesi - 14.. Va ir sakau jam - senstu...

O kodėl reikia to tyrimo išsiprašyti? Bet jau LT visada einu pati arba į ligoninę, arba į laboratoriją, susimoku pinigėlius ir pasiimu atsakymą vienur greičiau, kitur luktert reikia. Juk gydytojas vis tiek jo nedaro nemokamai.
O dėl senatvės nereik čia visai kalbėt. Viskas bus gerai, tik nelygink per daug tų rezultatų, nes iš patirties sakau, kad gali ir nukristi, ir vėl pakilti. Juk mano sausį daryta du kartus, o skirtumas tarp jų - jūrmylės.
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 02 03, 14:44)
arba dėl nėštumo būna 37,2 temperatūra.

bigsmile.gif O gal tas tavo ciklas išsitemps iki 9 mėn bigsmile.gif Gal kokį NT a bigsmile.gif
Atsakyti