QUOTE(Afrodite69 @ 2011 02 01, 13:47)
lauraz5 skaiciau ir verkiau-kaip tiksliai nusakei mano busena,toks jausmas kad salia su manim butum sias dienas
tai ,kad paskaicius tavaja situacija supratau , kad ji lb panasi i manaja ir savijautos lyg mano, todel labai puikiai suprantu tave...pvz man asmeniskai(manau kad ir tau)prideda ir sedejimas namie...negaliu pakesti sedet namie ir nieko neveikti....o kadangi dar sirgai tai tikrai sedejai namie
mes juk mintimis visada kartu ir net galvojam viena apie kita nelaimei atsitikus
nes zinau kad sunku turint tokiu bedu...man tas skausmas nera svetimas
QUOTE(BomBonke86 @ 2011 02 01, 14:49)
Dar nenoriu labai skelbtis ir dziaugtis, bet rodo oj rodo NT ta antra juostele
Bet zinau, kad turiu didesne rizika ektopiniam nestumui, tai kolkas nesokineju is laimes.. nusiteikiu blogesniam variantui
Papildyta:
Dekui visoms uz palaikyma!
As is visos sirdeles linkiu, kad visom pasisektu!
VA CIA TAI PUUUUIIIIKIII NAUJIENA
laukiam tolimesniu ziniu ir laikom kumstelius!
QUOTE(Myllia @ 2011 02 02, 11:13)
Mano ciklas truko 29dienas, tai man daba reikia eiti ziuretis kaip ta ovuliacija. Galiu 13 c.d eit tikrintis? Ar per anksti?
mano naturalus ciklas budavo 28CD tai O ivykdavo kazkur 13-14CD bet kartais budavo ir anksciau
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 02 02, 12:14)
O as vakar suzinojau,kad viena pazystama turejo 4st.endo.Gere KT 3 menesiukus ir pati nutrauke..o po menesiuko tapo naturaliai
dabar jau laukiasi 27 savaitele eina-tai tiek optimizmo igavau ir jums atnesu
Mama prigazdino,sako zinai i pilva labai skauda kai duria-tai maniskis nebenori leisti man,sako tau skaudes
wa cia tai ikvepei optimizmo
nes mano planas db toks ryt pradedu nauja KT pakuote...ji bus paskutine po jos bandysim naturaliai 2 men jei neiseis tai vel gersiu KT 3men ir vel 2 men naturaliai po to jei neiseis tai vel darysiu LP nes daryti IUI kazkaip atrodo beprasmiska nezinant ar vel mano kiausintakiai nera uzgulti...jei visgi uzgulti IUI butu tik beprasmiskas pinigu metymas i bala
tad vat kokie mano planai ateiciai
o del skausmo leidziant vaistus i pilva NESAMONE ten ta adata mikroskopinio dydzio o ant pilvo lasekai i kuriuos leidziant vaistus tikrai neskauda...patikek manim
jei butu adata tokia didele tai suprasciau o dabar....mes tas baimes is galvos
Tiesa db geriant KT jauciuosi kaip zmogus...o pailsejau nerealiai nes nei PMS nekamuoja...nei skausmai per mmm ir mmm tesiasi dvigubai trumpiau....zodziu bahamai