Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Myllia @ 2011 02 02, 11:13)
Oj kiek mergicos priraset, skaitysiu ilgai:)
BomBonke86 sveikinu!!! thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif Kiek laiko praejo po diferilino kai pastojai ir kiek laiko ji leidaisi? Nu kaip dziugu kad nesciuju gretos dideja wub.gif
O db ne i tema. Mano ciklas truko 29dienas, tai man daba reikia eiti ziuretis kaip ta ovuliacija. Galiu 13 c.d eit tikrintis? Ar per anksti? g.gif

man9o ciklas 28, tai ovuliacija jau būna 12-13 c.d., žiūrėk nepavėluok biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarūniukė: 02 vasario 2011 - 13:21
QUOTE(Šarūniukė @ 2011 02 02, 13:21)
man9o ciklas 28, tai ovuliacija jau būna 12-13 c.d., žiūrėk nepavėluok biggrin.gif  4u.gif

Čia labai individualu rolleyes.gif Mano ciklas 28 CD, o O būna ir 10 CD ir 16 CD biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 02 01, 13:47)
lauraz5 skaiciau ir verkiau-kaip tiksliai nusakei mano busena,toks jausmas kad salia su manim butum sias dienas

tai ,kad paskaicius tavaja situacija supratau , kad ji lb panasi i manaja ir savijautos lyg mano, todel labai puikiai suprantu tave...pvz man asmeniskai(manau kad ir tau)prideda ir sedejimas namie...negaliu pakesti sedet namie ir nieko neveikti....o kadangi dar sirgai tai tikrai sedejai namie mirksiukas.gif mes juk mintimis visada kartu ir net galvojam viena apie kita nelaimei atsitikus 4u.gif nes zinau kad sunku turint tokiu bedu...man tas skausmas nera svetimas 4u.gif group.gif group.gif
QUOTE(BomBonke86 @ 2011 02 01, 14:49)
Dar nenoriu labai skelbtis ir dziaugtis, bet rodo oj rodo NT ta antra juostele
Bet zinau, kad turiu didesne rizika ektopiniam nestumui, tai kolkas nesokineju is laimes.. nusiteikiu blogesniam variantui
Papildyta:
Dekui visoms uz palaikyma! 
As is visos sirdeles linkiu, kad visom pasisektu!

VA CIA TAI PUUUUIIIIKIII NAUJIENA wub.gif thumbup.gif thumbup.gif clap.gif clap.gif laukiam tolimesniu ziniu ir laikom kumstelius!
QUOTE(Myllia @ 2011 02 02, 11:13)
Mano ciklas truko 29dienas, tai man daba reikia eiti ziuretis kaip ta ovuliacija. Galiu 13 c.d eit tikrintis? Ar per anksti? g.gif

mano naturalus ciklas budavo 28CD tai O ivykdavo kazkur 13-14CD bet kartais budavo ir anksciau ax.gif
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 02 02, 12:14)
O as vakar suzinojau,kad viena pazystama turejo 4st.endo.Gere KT 3 menesiukus ir pati nutrauke..o po menesiuko tapo naturaliai nestuke.gif dabar jau laukiasi 27 savaitele eina-tai tiek optimizmo igavau ir jums atnesu
Mama prigazdino,sako zinai i pilva labai skauda kai duria-tai maniskis nebenori leisti man,sako tau skaudes

wa cia tai ikvepei optimizmo bigsmile.gif nes mano planas db toks ryt pradedu nauja KT pakuote...ji bus paskutine po jos bandysim naturaliai 2 men jei neiseis tai vel gersiu KT 3men ir vel 2 men naturaliai po to jei neiseis tai vel darysiu LP nes daryti IUI kazkaip atrodo beprasmiska nezinant ar vel mano kiausintakiai nera uzgulti...jei visgi uzgulti IUI butu tik beprasmiskas pinigu metymas i bala ax.gif tad vat kokie mano planai ateiciai ax.gif
o del skausmo leidziant vaistus i pilva NESAMONE ten ta adata mikroskopinio dydzio o ant pilvo lasekai i kuriuos leidziant vaistus tikrai neskauda...patikek manim mirksiukas.gif jei butu adata tokia didele tai suprasciau o dabar....mes tas baimes is galvos mirksiukas.gif

Tiesa db geriant KT jauciuosi kaip zmogus...o pailsejau nerealiai nes nei PMS nekamuoja...nei skausmai per mmm ir mmm tesiasi dvigubai trumpiau....zodziu bahamai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauraz5: 02 vasario 2011 - 19:10
;/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintariia: 02 vasario 2011 - 19:13
tai gal tada man vertetu ovuliacijos testus pagadinti nuo 5dienio?
tada dar klausimas iskilo, o jei ovuliacija nevyktu tai ka tada daryt?

p.s. sorry, vel ne savo niku buvau auto prisijungus. Atrodo atsijungiau prisijungiau, parasiau ziuriu ups. Jau tokia vepla.
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2011 02 01, 15:02)
Ačiū  mirksiukas.gif Aš tai gerai  rolleyes.gif Rami kaip niekad per šituos planavimo 2,5 metų rolleyes.gif Esu visiškai atsidavusi D valiai ir laukiu stebuklo  wub.gif

Ice tea, primink, kiek tu laiko nepastoji?Man atrodo, kad jau greit tavo eile, pas tave beveik viskas ten gerai, nu turi tu pastot.

Afrodite69, o tau ka nors istyre, nustate po to kai atsidurei ligoninej po LP? Dabar viskas ok?

Siguliuk,[B] kaip tu laikaisi? Kelinta tau savaitele? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myllia: 02 vasario 2011 - 19:27
labas

sakykit, endo cista 5.2x3.1 cm jau čia baisiai didelė?

Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 02 02, 21:08)
labas

pasislepusi, atsibruku cionais 4u.gif
nu cista nemaza. siaip reiketu atsargiau dabar gyventi, kad netruktu ji.
del lapar - tu man paaiskink, kokie jusu su vyru planai? jus galvojat natur toliau bandyti, stimuliuotis, iui ar ivf? su III stad gydytojai - esu tikra - siulo IVF. ar turite finansiniu galimybiu ir noro tai daryti?
as tau taip pasakysiu. mano endo irgi buvo III stad. kol klimaksavau ir dar kuri laiko po to viskas buvo ok, prasidejo stimuliacjos + iui - cistos vel pradejo dygti kaip grybai. kadangi visas iui pasidarem per gera pusmeti (sekmes jos mums neatnese), nusprendem nebedelst ir darytis IVFa. abu mano IVFai (tiek su svieziais, tiek su saldytais) daryti turint cistas - jos siaip procedurai netrukdo (!). mediku (mano atveju Usonienes) nuomone laparoskopija kiausidems atnesa daugiau zalos, nei naudos. todel ir klausiu del IVFo - jei planuojate artimiausiu metu ji darytis, tai ar verta tau dabar laparoskopuotis? IVFo (punkcijos) metu cista ispunktuotu - tai kenkia kur kas maziau, nei kiausides mesinejimas skalpeliu. jei ne - tada gal geriau darytis lapar, kaupt pinigelius IVFui ir per ta laika vartot KT? nes cistos atsinaujina - galima jas pjaustyt kaip paselus, vis tiek jos turi tendencija ir vel pasirodyt, deja.
nu cia mano tokia nuomone, nes mano patirtis tokia. cia kazkada apie tas endo cistas buvo placiau diskutuota.
gal kitos ka kita patars g.gif
Atsakyti
QUOTE(zirza @ 2011 02 02, 23:02)
nusprendem nebedelst ir darytis IVFa

Zirza, matau is parasiuko, kad paskutinis IVF buvo sekmingas, sveikinu wub.gif noriu paklausti, o tu jo metu ka nors darei su imunine sistema, vartojai kokius nors vaistus jai slopinti ar pan.? As gruodi apturejau nesekminga IVF ir mastau, kokiu papildomu priemoniu imtis sekanti karta.
Atsakyti
oi, zirza, aš pasimetusi dabar, negaliu blaiviai mąstyt.
žinai, gal ryt parašysiu až. nesinori viešai.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BomBonke86 @ 2011 02 01, 14:21)
Kasdien vis darausi, nes nesitiki nors tu ka  ax.gif  Po visko, kas buvo.. as jau netikejau, kad is vis veikia tie testai gerai  blink.gif

Sveikinu patyliukais ir as 4u.gif O kiekviena diena testu darytis nereikia,jie ta pati rodys,jei jau parode viena karta II tai yra,negali but gi tik biski nestuke.gif ,cia man taip daktaras sake mirksiukas.gif Sekmes tau dideliausios 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
pasislepusi - labai lauksiu AZ. ir labai noriu nuosirdziai palinket nepulti i panika, nes stresas, rupuze, dirba savo bloga darba. geriau nusiramint ir blaiviai paziuret i visa situacija. esu tikra - pastot imanoma, svarbu tik pasirinkti tinkamas priemones.

QUOTE(Iride @ 2011 02 02, 23:25)
noriu paklausti, o tu jo metu ka nors darei su imunine sistema, vartojai kokius nors vaistus jai slopinti ar pan.? As gruodi apturejau nesekminga IVF ir mastau, kokiu papildomu priemoniu imtis sekanti karta.

Iride, man sekmingas buvo IVFas su saldytais. sodinta absoliuciai naturaliam cikle - jokiu vaistu pries sodinima, po - tik progesteronas ir aspirinas. kadangi ji dare ne "mano" gydytoja, o su savaja as jokios schemos nebuvau aptarusi, tai kaip ne "savai" (t.y. ligos prasme nepazistamai) pacientei man taike visiska minimalu standarta.
nepavykusio IVFo su svieziais metu - taip, imunitetas buvo slopintas (dexamethason'u, berods). deja, tas kartas buvo nesekmingas (nesivystantis arba negimdinis, nes ivyko labai ankstyvas persileidimas). po visko dariausi dar tyrimus del AFS (nepasitvirtino). ka buciau norejus keisti kita karta su svieziais - nezinau.. gal buciau prasius bent keleta embrionu paauginti iki blastocistu g.gif kadangi pati eiga vyko gana sklandziai, ir "vaiku" gavome daug bei tikrai geros kokybes.

del sio karto pasakysiu taip: visiskai atpalaidavau smegenine. geras pusmetis pries procedura isejau is darbo, pakeiciau gyvenama vieta, gyvenama sali (tiesiog taip susikloste). viskas buvo absoliuciai dzin - daviau sau laiko pailseti nuo visiskai visko. saule, grynas oras ir absoliut tuscia galva. buvo netgi proga detis saldytus praeitu metu balandi - bet to samoningai atsisakiau, nes tiesiog dar norejau duoti laiko sau paciai nuo visu nesekmiu pailseti. rugpjuti atostogu metu pasiemem su vyru saldytus ir isciuozem atgalios i naujus namus - per puse europos su auto antra diena po isodinimo. neprotinga, bet nieko nesitikejom. trumpai aptarem naujo IVF ateities planus. rezultatas - teigiamas NT.
vat ir zinok, kodel sikart pavyko... juk pirma karta sodino pacius kokybiskiausius vaikus, o jie neprikibo.. visgi - stresas yra labai didelis trukdis endo atveju bet kokios proceduros sekmei.
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 02 02, 19:22)
Siguliuk,[B] kaip tu laikaisi? Kelinta tau savaitele? smile.gif

lyg ir ok, labai laukiu echo kitą savaitę kad galėčiau atsikvėpti ax.gif

QUOTE(pasislepusi @ 2011 02 02, 20:08)

didoka ir aš jau tokią operuočiau ypač jei tu jauti skausmelius toj pusėj, nuo skatinamųjų ji gali TIK didėti o paskui suplėšyti kiaušidę
Atsakyti