Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(BomBonke86 @ 2011 02 01, 17:49)
Na taip, pastojau naturaliai. Neskaitant, kad daktaras duphaston buvo paskyres gerti. Kilnojau kojas.. matavaus BT.. ir brangiausiaji nukamavau  thumbup.gif 
Dabar dar tokia maza problemele  g.gif  Pradejo dygti man protinis dantis (jau 3ia diena), pries tai buvo viskas ok, skausma galejau kenteti, bet koks siandien skausmas!  gun_bandana.gif    Nebegaliu! ir kompresiukus dedu ir skalauju su visokiom druskom. Po perkunais!

oi kaip smagu kad pastojai naturaliai smile.gif as ir duphastona geriu,BT matuoju ir kojytes kiloju,gal ir mane si laime pagaliau aplankys,tikras stebuklas butu po tiek metu laukimo 4u.gif lengvo nesiojimo mirksiukas.gif
Atsakyti
Oj kiek mergicos priraset, skaitysiu ilgai:)
BomBonke86 sveikinu!!! thumbup.gif thumbup.gif wub.gif Kiek laiko praejo po diferilino kai pastojai ir kiek laiko ji leidaisi? Nu kaip dziugu kad nesciuju gretos dideja wub.gif

O db ne i tema. Mano ciklas truko 29dienas, tai man daba reikia eiti ziuretis kaip ta ovuliacija. Galiu 13 c.d eit tikrintis? Ar per anksti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myllia: 02 vasario 2011 - 10:26
QUOTE(Myllia @ 2011 02 02, 10:13)
O db ne i tema. Mano ciklas truko 29dienas, tai man daba reikia eiti ziuretis kaip ta ovuliacija. Galiu 13 c.d eit tikrintis? Ar per anksti? g.gif

BŪTINAI turi nueiti prieš O (pažiūrės kiek folikulų turi, kokio dydžio, kokio storio gleivinė), paskui gali reikti prieš pat O ir po O (žiūrės ar sprogo folikulas, kaip gleivinė paaugo) tongue.gif O ką ginė sako bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 02 02, 11:48)
BŪTINAI turi nueiti prieš O (pažiūrės kiek folikulų turi, kokio dydžio, kokio storio gleivinė), paskui gali reikti prieš pat O ir po O (žiūrės ar sprogo folikulas, kaip gleivinė paaugo) tongue.gif O ką ginė sako  bigsmile.gif

Cia ta ovuliacija liepe P.V. ateit paziuret vidury ciklo. O ginei vkr skambinausi paklausti tik ar siuntimo reikes echoskopijai. Tai tada eisiu pirmadieni,bus 12d, o paskui jei reikes dar kuria diena, tai gal pasakys. Ar kaip daryt? Gine mano jau sia savaite nebedirbs tai jos paklaust jau nieko nebegalesiu sia tema.
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 02 02, 11:13)
Oj kiek mergicos priraset, skaitysiu ilgai:)
BomBonke86 sveikinu!!! thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif Kiek laiko praejo po diferilino kai pastojai ir kiek laiko ji leidaisi? Nu kaip dziugu kad nesciuju gretos dideja wub.gif

Sveikutes 4u.gif
Uh,noreciau patarti bet nezinau tokiu dalyku blush2.gif siaip as speju,kad gerai eiti 13c.d.,nes tau 14-16c.d.gali vykti O,aisku O testuka galima pasidaryti mirksiukas.gif
O as vakar suzinojau,kad viena pazystama turejo 4st.endo.Gere KT 3 menesiukus ir pati nutrauke..o po menesiuko tapo naturaliai nestuke.gif dabar jau laukiasi 27 savaitele eina-tai tiek optimizmo igavau ir jums atnesu 4u.gif
Na,o as siandien pradesiu startuoti su Gonalio injekcija.Tai vienoj temutej dar pasiteiravau kaip ji leistis ar visada i skirtingas vietas-ir ziuresiu.Mama prigazdino,sako zinai i pila labai skauda kai duria-tai maniskis nebenori leisti man,sako tau skaudes lotuliukas.gif bet ai,kaip bus taip -iskesim.O gal ir neskaudes mirksiukas.gif
Zemaituke as jau sveikinau kitoj temute bet ir sioj pasveikinsiu.Sveikinu ir lengvu tau menesiuku thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 02 02, 10:57)
Cia ta ovuliacija liepe P.V. ateit paziuret vidury ciklo. O ginei vkr skambinausi paklausti tik ar siuntimo reikes echoskopijai. Tai tada eisiu pirmadieni,bus 12d, o paskui jei reikes dar kuria diena, tai gal pasakys. Ar kaip daryt? Gine mano jau sia savaite nebedirbs tai jos paklaust jau nieko nebegalesiu sia tema.

Nueik 12 CD, o paskui bus matyt mirksiukas.gif
Nes jei nueisi jau po O, tai nieko doro nematys- o svarbu yra matyti kiek ir kaip auga folikulai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 02 02, 11:14)
Zemaituke as jau sveikinau kitoj temute bet ir sioj pasveikinsiu.Sveikinu ir lengvu tau menesiuku thumbup.gif  wub.gif

blush2.gif turėjai omeny Zemaiciukę g.gif Ji neturi endo ax.gif ir mūsų temoj nesilanko tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 02 02, 12:20)

blush2.gif turėjai omeny Zemaiciukę g.gif Ji neturi endo  ax.gif ir mūsų temoj nesilanko  tongue.gif

ups blush2.gif soriukas...aha ja turejau omeny doh.gif
Atsakyti
Aciu, reikes taip ir padaryt
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 02 02, 11:23)
ups blush2.gif soriukas...aha ja turejau omeny doh.gif

irnesakyk.gif visiems pasitaiko- aš irgi kartais pamatau niką ir galvoju- iš kurios čia temos tongue.gif lotuliukas.gif O ir šiaip mes juk makaluojamės po temas tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 02 02, 09:33)
topsecret.gif turiu ir aš tų pigenskų NT iš ŽA užsisakius, ale NEFASONAS žiūrėti į I doh.gif  tongue.gif  lotuliukas.gif

nu tai bet turi bent KĄ gadinti bigsmile.gif

QUOTE(Myllia @ 2011 02 02, 10:13)
Mano ciklas truko 29dienas, tai man daba reikia eiti ziuretis kaip ta ovuliacija. Galiu 13 c.d eit tikrintis? Ar per anksti? g.gif

be abejo gali, tik ne vėliau, manau jei galėtum tai ir 10CD galėtum jau stebėt. aš kažkada nuėjau 12CD tai sako ant valandų turėtum jau ir ovuliuot, po 12 val OT buvo jau teigiamas
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 02 02, 12:50)
be abejo gali, tik ne vėliau, manau jei galėtum tai ir 10CD galėtum jau stebėt. aš kažkada nuėjau 12CD tai sako ant valandų turėtum jau ir ovuliuot, po 12 val OT buvo jau teigiamas

Hmz... bet man iseina, kad 10c.d t - savaitgalis, tau jau niekaip anksciau.
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 02 02, 12:24)
Hmz... bet man iseina, kad 10c.d t - savaitgalis, tau jau niekaip anksciau.

tada pirmadienį biggrin.gif
Atsakyti