Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(BomBonke86 @ 2011 02 01, 15:21)
Kasdien vis darausi, nes nesitiki nors tu ka  ax.gif  Po visko, kas buvo.. as jau netikejau, kad is vis veikia tie testai gerai  blink.gif

Kaip faina matyt toki vaizdlei nuostabu tiesiog wub.gif wub.gif wub.gif jauciu ir as daryciausi kol nesibaigtu man NT lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif SVEIKINUUUUUUUUUU wub.gif
ICE TEA,labai tikiuosi kad suzinosi geru ziniu,zinau kad lauki ne pirmus metus,kad daliniesi laime ir guodi kitus cia..tau tikrai laikas rapti ve mama seniausiai ateje ir tikiuosi kad si kart tikrai bus tavo laimingoji valanda wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 02 01, 14:25)
tikiuosi kad si kart tikrai bus tavo laimingoji valanda wub.gif

Ačiū už tikėjimą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 02 01, 13:25)
Kaip faina matyt toki vaizdlei nuostabu tiesiog wub.gif  wub.gif  wub.gif jauciu ir as daryciausi kol nesibaigtu man NT lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif SVEIKINUUUUUUUUUU wub.gif

Dekui!

Reikia eiti apsitvarkyti doh.gif
Silumos jum, paneles! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(BomBonke86 @ 2011 02 01, 14:30)
Dekui!

Ei, ei- dar neik- pasakyk ar natūraliai pastojai, ar ką darei bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=BomBonke86,2011 02 01, 15:21]
Kasdien vis darausi, nes nesitiki nors tu ka ax.gif Po visko, kas buvo.. as jau netikejau, kad is vis veikia tie testai gerai blink.gif

Nuosirdziai linkiu kad jie teisybe rodytu 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BomBonke86 @ 2011 02 01, 16:18)
Bandau bandau! smile.gif

thumbup.gif dar viena gera žinia. Linkėjimai, kad kelias į tikslą tiesut tiesutėlis būtų visus 9 mėnesiukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 02 01, 13:32)
Ei, ei- dar neik- pasakyk ar natūraliai pastojai, ar ką darei  bigsmile.gif

Na taip, pastojau naturaliai. Neskaitant, kad daktaras duphaston buvo paskyres gerti. Kilnojau kojas.. matavaus BT.. ir brangiausiaji nukamavau thumbup.gif

Dabar dar tokia maza problemele g.gif Pradejo dygti man protinis dantis (jau 3ia diena), pries tai buvo viskas ok, skausma galejau kenteti, bet koks siandien skausmas! gun_bandana.gif Nebegaliu! ir kompresiukus dedu ir skalauju su visokiom druskom. Po perkunais!
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 02 01, 12:47)
Merginos,o as nerandu info kodel.kokiu budu endometrioze trukdo pastot?Idomu labai liko ax.gif

Na ledinė arbata tau daug ką surašiusi iš tiesų tai be chirurginio pakenkimo su sąaugom ir apraizgom tai gydytojai kaltina autoimininį poveikį kad endo per imunitetą "abortuoja" nėštumą.
Jei gydytojai dar tiksliau žinotų kaip ji veikia-manau lengviau ją įveiktume

QUOTE(Ice tea @ 2011 02 01, 14:07)
Be vasario 14-tos NEDARYSIU  schmoll.gif Gana čia remti tą farmaciją  tongue.gif

aš tave tuo reikalu paremčiau,bet gėda-nedaeinu iki pašto prieš Kristinuke net gėda blush2.gif

QUOTE(BomBonke86 @ 2011 02 01, 14:21)
Kasdien vis darausi, nes nesitiki nors tu ka  ax.gif  Po visko, kas buvo.. as jau netikejau, kad is vis veikia tie testai gerai  blink.gif

jetau taigi patys teigiamiausi.... sveikinu, aš pati dar vis pagalvoju vis pasitikrinti blush2.gif pilna NT be galiojimo jau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 02 01, 22:04)
Jei gydytojai dar tiksliau žinotų kaip ji veikia-manau lengviau ją įveiktume
aš tave tuo reikalu paremčiau,bet gėda-nedaeinu iki pašto prieš Kristinuke net gėda  blush2.gif

Tai nesigėdink, nes Kristinukė dar turi visam vasariui ir kovui. Beje, receptuką vaistams taip pat, bet gerų draugių dėka jo neprireikia kol kas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 02 01, 20:24)
Tai nesigėdink, nes Kristinukė dar turi visam vasariui ir kovui. Beje, receptuką vaistams taip pat, bet gerų draugių dėka jo neprireikia kol kas  smile.gif

tai per vasarį kovą pasistengsiu blush2.gif
Atsakyti
BomBonke86, sveikinu labai,ui kaip grazu ziureti i toki vaizdeli 4u.gif 4u.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 02 01, 20:04)
aš tave tuo reikalu paremčiau,bet gėda-nedaeinu iki pašto

topsecret.gif turiu ir aš tų pigenskų NT iš ŽA užsisakius, ale NEFASONAS žiūrėti į I doh.gif tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti